(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН

(ПРО)ЗАПАДНИ ЗЛОЧИН 32: БЕРЛИН ИЗА МАРТОВСКОГ ПРОГРАМА- УКЛАЊАЊЕ ДОКАЗА УЧК УБИСТВА НОВИНАРА ЛОТОНА


НЕМАЧКА ВЛАДА „ДОЗВОЛИЛА“ МАРТОВСКИ ПОГРОМ 2004 НАД КОСОВСКИМ СРБИМА

US soldiers from KFOR force smiling while in their background Serbian house goes up in flames KOSOVO 2004

АМЕРИЧКИ ОКУПАТОРИ ИЗ РЕДОВА „КФОРА“ ПОЗИРАЈУ СА ОСМЕХОМ ИСПРЕД ЗАПАЉЕНЕ СРБСКЕ КУЋЕ НА КиМ, 18 МАРТА 2004. ТАКВУ СУ „ЗАШТИТУ“ У ВРЕМЕ „МАРТОВСКОГ ПОГРОМА“ 2004 ДОБИЈАЛИ КОСМЕТСКИ СРБИ ОД СТРАНЕ ОКУПАЦИОНИХ НАТО ТРУПА НА ЈУГУ СРБИЈЕ…

 

Иначе, Џезар је био један од главних организатора Мартовског погрома 2004, над српским цивилима на Косову. Непосредно пре почетка погрома над Србима, Џезар је био прислушкиван (и под контролом) од стране немачког БНД-а (вероватно као „двоструки агент“ коме „нису веровали“), те је на тај начин немачка тајна служба и немачка влада имала рана сазнања о планираном погрому над Србима, али није ништа учинила да их спречи. Ови подаци су дошли из извора самог БНД-а, да би непосредно после „мартовског погрома“ над Србима, били јавно обелодањени на немачкој ЗДФ телевизији..

Report: BND Knew of Kosovo Attacks (deutsche welle), Date 19.11.2004

nin142_3The German government denied Friday that the country’s BND foreign intelligence agency had kept relevant information from German peacekeeping forces in Kosovo when ethnic strife broke out there in March. On Thursday night, German TV broadcaster ZDF reported that three weeks before the March 17 and 18 attacks, which left 19 dead and 1,000 injured, the BND had listened in on a conversation in which an Islamist fundamentalist organized Kosovo Albanian attacks on the Serbian minority. ZDF said the man had been a paid informant for the BND. German government spokesman Bela Anda rejected ZDF’s allegations, adding that the government could not publicly respond to questions until after it reported to parliament on the matter. The German KFOR peacekeepers have been accused of being unprepared and reacting too slowly to the violence.
———————–
Извештај: БНД је знао унапред за планиране нападе, на Косову (Дојче веле) 19 новембар 2004
Kosovo_in_turmoil_-_March_2004_Немачка влада је демантовала да је БНД обавештајна служба прикрила важне информације од својих „миротворних трупа“ на Косову, у време избијања етничких сукоба у марту. У четвртак увече, немачка тв станица ЗДФ је навела да је три седмице пре напада 17 и 18 марта 2004 (на Србе), који су оставили 19 мртвих и преко 1.000 рањених, БНД прислушкивала разговор током кога је један исламски фундаменталиста (Семадин Џезар „Командант Хоџа“) организовао нападе Албанаца на мањинске Србе. ЗДФ наводи да је тај човек био на платном списку БНД. Представник за штампу немачке владе Бела Анда је одбацио оптужбе ТВ куће ЗДФ, додајући да немачка влада не може да јавно расправља о таквим питањима, пре него што су она постављена у парламенту. Немачки „мировњаци“ из редова КФОР-а су такође оптужени да су били „неприпремљни“ и да су реаговали недопустиво споро на ово насиље… (фбр превод)

Детаљи овог терористичког злочина у селу Кривек су својевремно такође објављени у америчком листу „Обичан Кливлендски Дилер“ 2004-те. Када је бивши амерички војни контрактор Тања Гаврилова, која је у време инцидента била у том селу у саставу регуларне јединице америчке војске из састава КФОР-а- која је спречавала тај „терористички продор“, фрустирана заташкавањем тог „инцидента“ од стране америчког војног врха и америчке владе, одлучила да о томе објави чланак у горњим америчким новинама и на тај начин јавно открије праву позадину тог инцидента.

У том чланку Т. Гаврилова је цитирала речи једног америчког генерала, НАТО команданта на Косову, који је резигнирано изјавио:

Како можемо да се окренемо против исте „групе“ којој смо званично овде дошли да помогнемо? Ми очигледно нисмо знали са киме имамо посла. Бомбардовали смо погрешну страну!

ПОШИЉКА БРИТАНСКЕ ВЛАДЕ СА ФОРЕНЗИЧКИМ ДОКАЗИМА МИСТЕРИОЗНО НЕСТАЈЕ НА ПРИШТИНСКОМ АЕРOДРОМУ

КАНАДСКИ ПОЛИЦИЈСКИ ИНСПЕКТОР СТЈУ КЕЛОК- ЈЕДАН ОД НАЈУГЛЕДНИЈИХ "СЕВЕРНО-АМЕРИЧКИХ" ПОЛИЦАЈАЦА...

КАНАДСКИ ПОЛИЦИЈСКИ ИНСПЕКТОР СТЈУ КЕЛОК- ЈЕДАН ОД НАЈУГЛЕДНИЈИХ „СЕВЕРНО-АМЕРИЧКИХ“ ПОЛИЦАЈАЦА…

Но прави заплет овде настаје, када господин Келок, у улози шефа специјалног истражног одељења УН полиције, преузима истрагу о овом инциденту да би чак и пре почетка истраге био суочен са завером „колосалних размера“. У овом инциденту, након што је у Приштину допремљено тело убијеног британског новинара Керима Лотона (остале цивилне жртве су локално сахрањене), било је кључно извршити аутопсију и установити „порекло минобацачких гелера“ којима је Керим био усмрћен и чији сегменти су тада били присутни у његовом телу.

То је било важно за детектива Келока, јер би се тако установило да је британски новинар био усмрћен америчким оружјем од стране ОВК терориста, а не од стране македонских снага безбедности, како је то тврђено од стране ОВК и „неких западних извора“.

Из тог разлога је господин Келок захтевао да се његов „пост-мортем“ увиђај обави на приштинској судској медицини. Томе су се супротставиле британске власти, које су биле „убеђене“ да ће на Косову током тог увиђаја доћи до „заташкавања“ и уништења форензичких доказа (што ми сви иначе знамо да је била редовна пракса када су у питању били злочини према Србима).

Истовремено су американци захтевали такође аутопсију, али на некој „другој локацији“ (претпостављам у Бондстилу, тако да могу да исфабрикују доказе како им одговара). На крају је УН судија у Приштини одлучио да аутопсија не мора да се изврши уопште на Косову, да би одмах након те његове одлуке, у највећој тајности на приштински аеородром био послат енглески војни авион, у кога је транспортовано тело новинара Керима у специјалном ковчегу који је био „запечаћен“ више пута (према детективу Келоку) и хитно пребачен у Велику Британију, где је евентуално извршена аутопсија.

KFOR_Kosovo2

Господин Келок потом наводи да је након његовог захтева британској влади да му доставе налазе аутопсије, из Лондона послата специјална пошиљка, којој се по доласку на приштински аеродром мистериозно изгубио сваки траг. Као што овде видимо, завера је у свом „финишу“ попримила размере Хичкоковског трилера, и била је само један од кључних фактора који су утицали да господин Келок изађе у јавност са свим овим детаљима „западне завере“ и удруженог злочиначког подухвата у спрези са шиптарским терористима.

Овде сам сматрао за сходно да документујем у детаље ова два драстична случаја, где је, очигледно уз криминално саучешће водећих западних сила, обезбеђено да шиптарски терористи прођу некажњено. Наравно, то је све само врх „леденог брега“, који се сада полако помаља пред нашим очима из мрачних дубина косовског терористичког театра. Убеђен сам да ће након прелиминарног извештаја Д. Мартија о монструозним злочинима над Србима, право клупко, не само шиптарске завере, већ и „оне“ њихових западних спонзора, почети да одмотава, и да ће и неке друге главе (а не само српске) почети „да се котрљају“.

(Из књиге „(Про)Западни Злочин“- М.Новаковића, IV проширено издање, © 2014 Lulu(Publisher), Author: Miodrag Novakovic. All rights reserved ISBN 978-1-312-62946-2)

3 replies »

 1. БНД је радио на припреми свега што се догађало деведесетих али и у свему активно учествовао. Своје дјеловање против СРБског народа наставља несмањеном жестином и дан данас.

  Свиђа ми се

 2. Изванредни текстови и изванредни документи. Једном речју: ДРАГОЦЕНО!
  Једини је проблем што је пролаз оваквих чињеница у медијима БЛОКИРАН!

  Свиђа ми се

  • U sredu, 4. februara, u 18 sati, odrzace se tribina u Udruzenju ‘Milutin Milankovic’ (Pop Lukina 1b) povodom izlaska knjige ‘Neoruzani oblici agresije’ – Svetozara Radisica.

   Свиђа ми се