Љубиша Марковић

Љубиша Марковић: ВЕКОВИ И ХИЉАДЕ КИЛОМЕТАРА АНТИ-СРБСКЕ ПОЛИТИКЕ БРИТАНАЦА


KARADJORDJEVIC I CARLS

У светлу најављене посете британског престолонаследника Србији и “пеглања“ јавног мнења Србије, ваља нам казати и коју реч критике по ром питању. Критички осврт историје односа Британаца и Срба, као и улога Карађорђевића у тим односима, је чини се од не малог значаја за наш народ. Посебно имајући у виду инсталацију бившег капетана британске војске, Александра Другог Крађорђевића као претендента на србски престо. Заједно са њим у Србији је оформљен Крунски савет и многе друге организације које су под контролом британских обавештајних служби.

‹‹Ко контролише Источну Европу, доминира над Хартлендом (Русијом), онај ко доминира над Хартлендом, доминира над Светским острвом (Евро-Aзијом), онај ко доминира над Светским острвом, доминира над светом».

Овде је тежња ка доминацији над Русијом очигледна.

Однос Британаца према Србима је увелико детерминисан њиховим односом према Словенима генерално, а онда према Србима као историјским пријатељима Руса. Рађање и увођење анимозитета према Србима у генетику, посебно долази до изражаја у време српског ропства под Турцима, где Турци њима постају историјски савезници у региону и шире, самим тим Срби прелазе на другу страну. То је посебно дошло до изражаја у ,,Великој источној кризи”, затим кроз балканске ратове, Великог рата, разних мировних конференција па све до 27. марта 1941, када су нас њихови шпијуни подигли голоруке и напуштене против Немаца.
Током Другог светског рата добијамо селективно разарање инфраструктуре, посебно градова – где су Хрвати и Словенци били поштеђени, па кроз Черчилову отворену подршку комунистима. Деведесетих су постали отворени заговорници разарања и малтене биолошког уништења Срба, са реториком патолошке мржње и коначно умешаношћу (да не кажемо организацијом ) убиства српског премијера Ђинђића.

Њихов анимозитет се и даље наставља, где се огледа у отвореној и непријатељској реторици према Србији, њеном перманентном понижавању, уцењивању и подршку свих непријатељских струја у нама и око нас. То је пресек њиховог односа према нама.

Шта је са нама? Какав је наш однос према свему томе, према њиховом пословичном цинизму, отвореној, сада већ може се рећи генетској мржњи према Србима? Да ли уопште имамо некакав став према њиховој политици према нама? Било би занимљиво чути или прочитати неки текст стручњака на ову тему, ако уопште постоји? Или смо ми толико фасцинирани њима, да се паралишемо (,,као жаба пред змијом”) на саму помисао, да критички сагледамо наше односе? И да се сходно историјату, континуитету и постојаности, такве њихове политике, поставимо. Не емотивно и са мржњом, која би нас на други начин паралисала, него критички, опрезно, увек са резервом и у складу са нашим стратешким интересима.

НА ПУТУ ЗА ХАРТЛЕНД

“Традиције и животни интереси Енглеске захтевају рушење Руске империје, како би се осигурала енглеска доминација у Индији и реализовали енглески интереси у Закавказју и Предњој Азији“.
Д. Лојд Џорџ, почетак XX века.

Наведени цитат нисам случајно одабрао. На путу те доминације ми смо у историји а и сада незаобилазни камен. Толико је актуелна и постојана англо-саксонска политика да се протеже кроз векове. Вештину продаје политике остатку света, су усавршили до нивоа научне дисциплине, и у томе се код њих може ићи на пост-докторске студије. Наравно, ми смо далеко од тих студија, не савладавамо чак ни почетничке кораке, а од Немањића слабо учимо.

Значи I и II србски Устанак, „велика источна криза“ у 19. веку, рат на далеком истоку 1904, балкански, I, II светски рат, распад СССР-а и Југославије, најновија дешавања и тумбања на светској политичкој позорници би морали бити више него довољни „знакови поред пута“, које морамо коначно научити да читамо. Јер ако не будемо научили те лекције, прети нам нестанак са те сцене.

Имамо више него довољну историју из које можемо црпети сазнања и мотив, да будемо више него бољи но што смо сада. Наш однос и поставка према томе је од не малог значаја и скоро увек се своди на наш биолошко-егзистенцијални опстанак. Вештина кретања у оквиру задатих нам ограничења и сопствених могућности, постаје императив за живот. Српски народ мора много да води рачуна о томе, ко га води и какву власт има, довољна је једна рђава гарнитура у пуном мандату да нас поведе у нестанак.

КАРАЂОРЂЕВИЋИ И УСТАШКО-КОМУНИСТИЧКИ КОЛАБОРАЦИОНИЗАМ (УКК)

Узмимо за пример Карађорђевиће, којима је била мала Србија и без проблема су је жртвовали ради Југославије, уније балканских земаља, питај Бога чега! Још од времена када је Регент А. Карађорђевић захтевао од великих сила, да се Хрватима и Словенцима опрости „ратно дуговање“ („савезници“ су наравно прихватили ту будалаштину нашег нам врлог и потоњег краља), а тиме се и Србија одрекла потраживања ратне штете од Аустроугарске (Аустрије, Чешке, Словачке, Мађарске, Словеније, Хрватске, БиХ, (Војводине)), наш компас није усклађен са половима.

„Наши савезници“ из тог времена се наравно нису одрекли захтева за „ратну одштету“, па су исту наплатили од Србије, тако да је Србија платила и државне зајмове Аустроугарске за набавку оружја и муниције за рат са Србијом, између осталог! Наравно Словенци и Хрвати, за разлику од Срба, нису имали таквих обзира према финансијским обавезама Србије (ратни зајмови) из тог доба.

За време Другог светског рата од усташа је страдало преко 700.000 Срба, од комуниста од 1944.-е па до отприлике 1955.-е око 700.000 Срба (Иља Еренбург је крајем 1945.-е објавила у првом броју „Совјет Виклија“ како је „народна власт“ у Југославији ликвидирала око 575.000 домаћих издајника и фашиста – 95% српске националности), све то наравно уз сагласност, знање и подршку тзв. „Савезника“, посебно лицемерног Уједињеног краљевства (УК) и комунистичког СССР-а.

О сарадњи усташа и партизана, као и њиховој колаборацији са фашистима током целог Другог светског рата се већ све зна (отворени архиви), тако да оправдавају наслов. Да би иронија Другог светског рата у бившој Југославији била већа, савезници (Енглеска, СССР, САД,…) су дали подршку Титовим партизанима, који су опет преко сарадње и узајамне заштите са усташама у НДХ отворено колаборирали и сарађивали са окупаторима и на тај начин су „савезници“ заправо сарађивали са фашистичким окупаторима на штету српских интереса. Отворени проглас и позив Краља Петра Другог Карађорђевића при крају Другог светског рата (тада је већ био пунолетан и елитно школован да би или не би имао патриотски осећај за свој народ) да се припадници ДМ покрета ставе под команду Титових партизана, употпуњује српску голготу.

Исто тако се тадашњи двор одрекао круне и Срба и предао их Титовим комунистима. Касније је Тито са колаборационистима из србских редова само довршио процес расрбљавања и убијања србског народа, наравно све уз свесрдну англо-саксонску подршку.

ТАКО ТО ИЗГЛЕДА КАДА ДРЖАВА БИРА ПАТРИЈАРХА

Нил Фергусон и Педи Ешдаун су били повереници, један у Индији, други у БиХ. Обојица тврде, да не би могли да реализују политику својих империја, да није било колаборационистичке сарадње на терену. Па тако се каже за наше (Србија) властодршце, да: “они својој јавности представљају сваку вољу са Запада као свршен чин. Неки су толико добро себе извештили да више не чекају наредбе из Брисела и Вашингтона, него сами процењују какве су њихове жеље, а онда журе да им све заврше што пре.“

Деведесетих година прошлог века, англо-саксонци су били највећи заговорници и иницијатори, дивљачког бомбардовања србског народа у РС и Србији од стране НАТО-а. Фокус је био на уништењу инфраструктуре као и трајно загађење природне околине са дугорочним импликацијама по здравље народа.

Англо-саксонске обавештајне агенције су координисале и организовале тренинге по Мађарској и другим земљама 1999. године, снага за промену режима у Србији, уз активно учешће бившег капетана британске војске Александра Другог Карађорђевића. Политичари, студенти, уметници, режисери, новинари и други су се током те године интензивно обучавали да руше, пале и пљачкају сопствену државу.

Слику употпуњују, теорије о убиству премијера Ђинђића. Многе од њих су изашле из кухиње владајуће клике у Србији, јер што више теорија и нагађања, даље од истине. Одавно већ постоје информације и озбиљна размишљања о мотивима Ђинђићевог убиства, која се своде на то, да су наручиоци убиства заправо англо-саксонци, а да су као и увек овде нашли и добили логистику и извршиоце. Јер, крајње је прозаично објашњење да је ,,земунски клан“ имао мотив, логистику и снагу да удари на институцију премијера. Није тајна да Ђинђић, својом политичком оријентацијом није ишао на руку англо-саксонцима, чак шта више! Његова про-европска политика је њима највише и сметала-била на путу. Из овог закључка није тешко извући мотив а са мотивом и наручиоце. Из оваквог размишљања, произилази да су, Американци и Енглези наручиоци. Наравно то се све није могло реализовати без логистичке подршке МУП-а Србије и тајних служби.

Уједињено краљевство већ стотинама година живи од продаје политике остатку света. Ми им овде служимо као заморчићи. Све је то јасно и већ виђено, брине велики недостатак савести и осећаја за сопствени народ, код српских властодржаца, који није забележен, чини ми се у историји развоја човечанства. Жалосно је што су све владајуће гарнитуре још од пре Првог светског рата па на овамо, манипулисале црквом, и стављале је у свој интересни погон, тако пре – тако и сада. Тако да сада СПЦ нема ту снагу и ауторитет, да буде стожер окупљања и профилисања духовног и родољубивог бића у нашем народу, да буде језгро србства.

Карађорђевићи као изразити експоненти англо-саксонске шпијунско-мешетарске политике у Србији су се у тој мери дискредитовали, дискредитовали круну и појам монархије, наслеђе наше, да су постали ругло и срамота Србије. Постали су само оруђе у англо-саксонским рукама а на уштрб србским националним интересима.

Ми морамо да подстичемо оно најбоље у нама, да вратимо сјај институцијама које би морале бити луча народу, да вратимо Породици значај, као стожеру сваког друштва, где се у малом држава колектује и кује. Призма кроз коју се даје и прима, чисти и прочишћава.

А Карађорђевићима препоручујем, да седну у авион Уједињеног краљевства и заједно се са принцом Чарлсом врате у своју домовину(Британију).

 

Љубиша Марковић

Љубиша Марковић

Љубиша Марковић, СНП Корак Србије

————-

ПОВЕЗАНО:
ПОДСЕЋАМО: ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ АКАДЕМИКА ДРАГОЉУБА ЖИВОЈИНОВИЋА – ДУГА ИСТОРИЈА АНГЛОСАКСОНСКОГ РАЗБИЈАЊА СРБИЈЕ И РУСИЈЕ!

——————-

13. 3. 2016. за ФБР аутор Љубиша Марковић, приредила Биљана Диковић

4 replies »

 1. ***

  СВИ СЛОВЕНИ ПОД ЗАСТАВУ ЈЕДНУ

  О Словени рода великога,
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да л’ сте себе икад упитали,
  Шта ће вама државе толике?
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да вам оне у таквоме броју,
  Приређују муке свакојаке?
  Несрећна је државна застава,
  Заклања вам божанске видике,
  Па не знате да сте једног рода,
  Једног рода испод Бож’јег свода.
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да л’ сте себе икад упитали,
  Зашто вас је једна половина,
  Залуђена вером католичком,
  Набаченом са западних страна,
  Из држава соја германскога
  И држава где Романи живе?
  Несрећна је вера католичка,
  Заклања вам божанске видике,
  Па не знате да сте једног рода,
  Једног рода испод Бож’јег свода.
  Е зато су државе Германа
  И државе где Романи живе,
  Католике Словене спремале,
  Да покољу и рођену браћу,
  Јер та браћа преварена нису,
  Преварена црквом католичком,
  Нег’ поштују цркву православну,
  Православну, која је уз Христа –
  У којој се моли са три прста!
  О Словени рода великога,
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Како вам се народ осипао,
  А осути делови народа,
  Себе звали именом друкчијим?
  Од Срба се осипали многи,
  Па се одмах несрбима звали –
  Друго име Германи им дали!
  Многе стали Хрватима звати,
  Македонцим’ или Бошњацима,
  Несрбима и у Црној Гори,
  А онда су несрећним групама,
  Говорили да друкчије зборе,
  Језици им измишљени нови,
  Па се језик најзлатнији српски
  Прозва ружно хрватским језиком,
  А зваше га језиком бошњачким,
  И несрпским збором црногорским,
  Те и језик македонски творе,
  Творе, творе силе католичке.
  А и Русе тако осипаше,
  И од Руса ствараше нерусе,
  Па створише народ Украјинце
  И кобајаги језик украјински,
  Те коваше и повјест некакву,
  Записаше – она није руска,
  Мада беше Русија Кијевска,
  А Русија у Вијеку средњем,
  Имала је цара у Кијеву!
  Словени су многи залуђени,
  Многи данас верују подвали,
  Да државе руске било није,
  Да је Кијев само украјински,
  А Кијев је престоница био,
  Престоница Руске Царевине.
  О Словени рода великога,
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да Германи и с њима Романи,
  Уз бубњеве Рима католичког,
  Све ратове добро усмерили,
  Да истребе Словена што више?
  А у сваком пакленоме рату,
  Исламисте рода словенскога
  И Словене вере католичке,
  Задужише да истребе браћу,
  Своју браћу вере православне.
  И друкчије они завадише,
  Завадише несрећне Словене,
  Па се тако међусобно клаше,
  Чак и онда кад су православни –
  Православни и једни и други.
  Тако крену бугарска армија,
  Против своје браће православне,
  Против Руса а и против Срба –
  Тако било у два светска рата,
  Нека тако не буде никада!
  О Словени рода великога,
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да германски владари су рекли,
  Да Словене истребити треба?
  Томе нисте пажњу обраћали,
  Нити своју одбрану спремали,
  Па сте зато страшно пострадали,
  Пострадали у ратовим’ светским –
  Први поче баш покољем Срба
  У хиљаду деветој стотини,
  Четрн’естој претешкој години.
  Други поче нападом на Србе
  У хиљаду деветој стотини,
  Четрдесет и првој години.
  То се деси као изненада,
  А Германи то спремили давно,
  А о томе ни ћутали нису,
  Одавно су знали прозборити,
  Да Словене хоће уништити!
  То је рек’о и немачки владар,
  Рек’о тако Бизмарк у Берлину,
  А у веку испред двадесетог.
  Рекао је, крио ништа није,
  Да Русију поткопати треба,
  Украјину од ње одвојити,
  Те завадит’ један исти народ,
  Када буде у државам’ двема.
  Једни себе зват’ Русима неће,
  Те ће лако крвит’ против Руса,
  Јер ће имат’ име украјинско.
  Јесте Бизмарк истину рекао,
  Нагласивши да ће део Руса,
  Свест изменит’ као и болесник,
  Из дна душе све ће мрзет’ руско,
  Неће знати да су сами Руси,
  Јер ће мислит’ да су Украјинци.
  Е, тако је Бизмарк планирао,
  А други је владар у Немачкој,
  Још отрова већег расипао.
  То је био Адолф Хитлер бесни,
  Намеру је своју саопштио
  У хиљаду деветој стотини
  И тридесет и шестој години,
  Да Словене треба потаманит’,
  Да би земље умрлих Словена,
  Од Немачке до морске Камчатке,
  Од Солуна до Балтичког мора,
  Биле само у држави Немац’,
  Јер су Немци послати од Творца,
  Да би били господари света,
  Да ниједан Словен им не смета.
  О Словени рода великога,
  Да ли знате, да л’ сте умовали,
  Да границе одмах избришете,
  Све границе међ’ државам својим,
  А да један другог загрлите,
  Загрлите искрено и братски,
  Јер сте браћа од истога оца,
  Истог оца и од исте мајке.
  Загрљајем треба извињење,
  Извињење оних што служише
  Што служише у слепилу своме,
  А служише душманима својим!
  Загрљајем треба опроштење,
  Опроштење браћи залуделој,
  Која ето служише душману,
  А служише у име државе,
  Ил’ у име неке религије,
  Ил’ у име новога имена,
  А имена друкчијег од свога,
  А имена даваног Србину,
  Да се више Србом не осећа,
  А имена даванога Русу,
  Да се више Русом не осећа.
  О Словени из свакога краја,
  Сви станите под заставу једну,
  Та застава несреће не чини,
  Не крије вам божанске видике,
  Видеће се да сте једног рода,
  Једног рода испод Бож’јег свода.
  Таква браћа сложна и јуначка,
  Неће више имати душмане,
  А та браћа биће Божанствена,
  Сваки народ на Земљиној шари,
  Без обзира каквог ли је рода,
  Без озбира на боју му коже
  Без обзира на његову веру,
  Браћа ће му словенска помоћи,
  Помоћи му сваком благодети,
  Баш онаквом какву себи желе
  И какву ће себи обезбедит’,
  Када стану под заставу једну!

  Невесиње, 16. април 7522 (2014)

  Свиђа ми се

 2. Нажалост Србски народ још није сагледао истину о лажним савезницима англо-саксонцима. Сједне стране наивност Карађорђевића или намера, издаја Драже Михајловића и бацање Равногораца у загрљај Брозу, жестоко смо платили,где нас је на другој страни још жешће, дочекао усташко-комунистички терор, који нас је до те мере уништио,да је питање дали се можемо уопште опоравити као народ.

  Свиђа ми се

  • То можемо увек ,вођени моћном руком Свемогућег Господа ако се покајемо и вери и Богу вратимо. Таман нас остало и милион бићемо победници и непобедиви за слуге од сатане. Џабе нас је 10-11 милиона ако 9 милиона Срба служи сатани.Истински гледајући јачи су и пола милиона Срба са Богом него 10 милиона осталих на страни сатане.Творца још нико није победио нити ће га победити а тако ни оне на страни Творца.Не зато што су тих пола милиона Срба јаки или „супермени“ него зато што је Творац јачи од свакога створенога и створенима управља и влада. Видимо то на примеру Русије коју запад оптужује да заступа Божију веру православље и због тога би још оштрије да им суди и да казни Владимира Путина и Руски народ који се покајао и Богу вратио. И зато је НАЈ ЈАЧА Сила света. Божија Сила.Већина Руског народа је тако одабрало и изабрало. И Бог им је Дао сву помоћ и МОЋ.
   Велики Путин је Божијом руком изабран,Промисли Божијом. И по Божијој је вољи јер је по вољи руског православног народа а који се мало као и србски „залетео“ те грешни осуђују Путина и наседају на глобални сценарио „клевета“и лажи против Господина Путина који је ту по Божијој Промисли и то место му је дато. Православни Руси су РАЗБИЛИ и ПРЕУЗЕЛИ тајни сатанин кгб СССР,комунистички. Нема га одавно.Путин није ни патријарх руски ни епископ чак ни свештеник ни монах.Него Рус мирјанин са србском крви у себи. И да је нема Срби треба да се моле за Путина и велику Русију РФ .И да све чине да уђу у тај савез са Русијом на обострану корист и задовољство али ? НЕ ДА Бог због Срба самих који нису учинили ни нај мањи напор да учине оно што су учинили Руси и са совјетским кгб и лидерима рашчисте него се Југославије и тита после тита и све што уз то иде и даље држе у континуитету и „паметују“?
   Русија и Путин се ДРЖЕ међународних правних и признатих норми и понашају се у складу са њима.НЕ крше их.И како би другачије? И побеђују. А Србски народ каска у делању и знању.За то им није крив Путин ни Руски народ јер „каскају“,гази их време и немају основна знања и
   Што не поштују међународно правне норме и понашања . Што су безаконици а умишљени као Срби и верници.Путин и Руси ПОШТУЈУ вољу и ИЗБОР Србског народа и ЛЕГАЛНЕ представнике Србског народа и Срба изабране на изборима ПОШТУЈУ. Тако и председника и председника владе поштују и уважавају па им и награде намењене братском Србском народу и признања зато с правом и дају. А коме би другом него представницима Србског народа,народа који им је и дао власт и да га пред целим светом у његово име заступају и представљају Србију и све Србе,не само оне који су за њих гласали и који су их на легалним и признатим изборима за своје представнике у свету и ИЗГЛАСАЛИ како би их они пред светом у име њих самих ЗАСТУПАЛИ и одлуке ДОНОСИЛИ.Исто је у Бриселу,Лондону,Вашингтону, Ватикану.То је демократија која се поштује у целоме демократском свету и цивилизованом свету.А не оно што су грађани УМИСЛИЛИ да је демократија онако горди НЕ самокритични .полу болесни и умишљени под демократијом као прави Божији безаконици који ни вољу Божију не поштују нити су демократији од сатане дорасли те и код њега не поштују његове законе и правила,гледајући слепи само да се материјално окористе а што кратко код сатане траје.Па другима своје грешке преписују па као прави лицемери,књижевници,фарисеји ,глумци у служби глобалних лажи све грешнији постају те Божију Промисао и вољу нападају услед незнања би и вољу Бога Творца вољу да мењају а што је опет сам чин Богоборства створених према Творцу.
   Не кршите сопствена правила и законе које сте увели. Јер ни сатанелу ни Богу Творцу безаконици нису мили те због свог безакоња тешко таквима.Зато је свака власт од Бога свакоме народу и дата по мери и избору самих народа.Да ли по казни Божијој а спрам погрешмог избора или по награди Божијој и спрам правог избора јер се народ чувао да га ко не превари а на шта је Бог људе и упозорио да се прво и увек чувају да их ко не превари.Дао нам је разум и ум да би могли да разликујемо истину од лажи.Ако нас слуге оног другог госпдара преваре и наседнемо на лажи онда нас њему и њима и препушта по избору нашему и тешко нама од оног који нас је преварио а који ће себе да заступа али у наше демократско име.И све је по ЗАКОНУ и то мора да се поштује.Избор представника народа може бити демократски или на друге начине , бунама , револуцијама , ..али тај избор онда мора да се поштује и сви морају да поштују представнике које смо на било који начин изабрали да нас заступају.Капиши , народе који си црквене каноне и законе „окачио мачку о реп“? Тако си окачио Божије законе о реп по васцелим србским земљама самоме себи и добијаш нове законе новог господара ког си тако по свом избору и вољи одабрао,бирап и доносиш,себи уводиш. На радост њега самога а на твоју штету и куку леле.Али тај ИЗБОР народа мора цео свет да поштује као ИЗБОР јер га и сам Творац који нам је дао ИЗБОР поштује. Зашто онда Руси не би поштовали? Американци и ЕУ значи могу да поштују а Руси не и треба да крше Срба вољу??? Руси поштују и воле братски србски народ и неће на вољу и избор народа , наопако кад је не би поштовали . Бога Самога би издали па зар то желимо брату православном Путину и Русији по Божијој што су Промисли и вољи? Буди добар народе да не будеш модар по вољи оба Господара и уважавај власт од Бога ти, спрам себе дату и своје представнике ако хоћеш промене , МЕЊАЈ прво себе у складу са променама и определи се у складу са њима па ћеш имати власт какву волиш и по својој мери.Ево и премијер ког си бирао ти је дао избор и расписао изборе јер је битна народна воља и опредељење за оно што долази или неће доћи по избору народа? Власт ништа није крива за изборну вољу народа.Ако погреши, крив је сам народ.Живимо у свету који је прихватио демократију и морамо да поштујемо вољу демократије као сав нормалан иако пали од Бога свет. Али ипак се окреће, имате добар пример Русије и поштујте је и Богу се за Русију молите као и за себе саме,за све нас под демократијом тако грешне ,јадне и немоћне и слабе ,сиромашне и болесне …али то је нас самих људи ИЗБОР који морамо поштовати ако поштујемо себе саме као Творац што нас поштује и Дао нам је право на избор и опредељење по својој вољи.Потпис на изборима је ВОЉА. И та воља,демократија каже већине људи, постаје Божија воља.Поштујте је не Богохулите иако је демократија одлична подлога за то?
   Праштајте на оштрини речи и то је за људе Божије.

   Свиђа ми се

 3. Odlican tekst! Krvavi britanci nam zabijaju noz u ledja vec 200 godina a mi sa njima nemamo nista. Britanci su najpokvarenija i najprljavija, najpodmuklija nacija u Evropi. gori su i od Nemaca koji su takodje nasi najveci vekovni neprijatelji. Smrt Srbskim neprijateljima! Sloboda narodu! Kad sam pogledala ovu fotografiju, pomislila sam, ne zna se ko je ruzniji i odvratniji na ovoj slici!

  Свиђа ми се