АКТУЕЛНО

Грачаница под водом и Београд на води! – НЕПРЕСТАНИ ПРОТЕСТИ ПРЕД ВЛАДОМ РС


am

Свети Аргангел Михаило (део иконе из потопљеног манастира)

Вести са Грачаничке страже: Недеља, 13.3.2016.г…

IMG_2095IMG_2100IMG_2075

Свакодневни протести у Београду испред Владе Србије за пражњење масонске бране Ровни и спас немањићке Светиње Грачанице, свих изворских вода водообилног ваљевског краја и угрожене безбедности низводног народа…. трају непрестано сваког дана и легално се пријављују по недељу дана унапред- тако да су монтиране вести о пријављеним скуповима до 18. само покушај збуњивања народа.

IMG_2053IMG_2080
IMG_2057

Политичари још увек се не осврћу на непрестане протесте народа- али немирно спавају, све немирније што се више избори ближе. Јављају се локални масони из Ваљева из Истраживачке станице Петница која је под покровитељством масона Душана Михаиловића који је и главни осмислитељ и идеолог проклетог пројекта бране Ровни. Јавља се и узрујани СПС који свој изборни циклус почиње баш из Ваљева покушавајући пеглати прашину која се подигла због монструозног потапања Светиње Грачанице, узнемирени додатно тиме што њима последњих година припадају директори бране Ровни. Од силних клевета лажи и емоционално лукавих коментара од којих се не можемо одбранити чак ни на овом нашем ИстиноЉубивом сајту, јер се нема времена за давање одговора на коментаре које углавном пишу тајне службе ове окупиране државе србског наивног народа.

dsc02751

Али, надамо се у Господа да ће се сви срцепарајуће лицемерни коментари од Бога на спасење уразумити и схватити да је свако скретање теме на лажи о личности монаха немонаха Антонија, управо само дезавуисање и сретање теме са свесрбског греха уништавања Светиње Грачанице. Да ли је пречи Београд на води или Грачаница на Небу!? Јучерашњи скуп где се нСвети ико од 80.позваних медија није појавио на скупу почетка непрестаних протеста за пражњење проклете, еколошки погубне и небезбедне бране Ровни, само је показао да у Србији чак ни ови масонски фићфирићи и из власти и из опозиције нису нимало власни у Србији већ да имају централу негде у Њујорку или Бриселу. Јер, зар не би , иначе, сваки политичар овдашњи одложио пуњење бране Ровни и потапање Грачанице до после избора, а овде се види да им је неко наложио да се то мора учинити и пре избора. Тек ће да се зноје политички манипуланти србски овде испред владе- што се више избори ближе…

DSC02746DSC02751DSC02759

А, док Грачаницу- топе ли топе, народ је се и данас у недељни дан сам помолио на обали потапане Светиње јер је свештеник одбио да данас прочита бар молебан на обали језера који смо га молили, све у страху за свој положај а под претњом продржавних изјава патријарха Иринеја који се, тобоже забринуо за немир у народу и проблеме пуњења погубне бране Ровни- па је мало насрнуо на немањићку Грачаницу преко масонских јавних медија поробљене Србије…

DSC02762DSC02776DSC02771

Дакле, свакодневни протести испред Владе за Православну слободу будуће слободне Светосавске Србије неће престајати, стим што ће монах немонах Антоније бити преко целог дана са сликама Грачанице пред Владом РС, а народ ће се окупљати у већем броју свакога дана око 18.часова… док у суботу 19.3.2016. ћемо од Владе РС  у 15. часова кренути и у Литију од Владе до Патријаршије и РТС, па натраг до Владе на централно место непрестаних окупљања православног народа Србског.

DSC02812DSC02823DSC02806

ГРАЧАНИЦА ПОД ВОДОМ (ВИДЕО)


—————-

13. 3. 2016. ИСТИНОЉУБЉЕ, за ФБР приредила Биљана Диковић

 

2 replies »

  1. Са правом да се запитамо,дали је ова влада Србије,бар мало Србска?И од када ми уопште немамо Србску владу,јер да смо је имали истински ми неби дошли у ову позицију.Чему избори,посланици нису воља народа,већ моћних тајкуна и масонско-.ватиканских агентура.Заступају њихове глобалне интересе за њихове корпорације на штету свог народа.Како их победити,како подстаћи поштене ,паметне, вредне и успешне Србе да стану на чело државе и да је извуку из пакла и пропасти.

    Свиђа ми се