АКТУЕЛНО

Финансијери НАТО филијале у Србији, тј. Јелене Милић


фото: Медија центар

фото: Медија центар

Ко финансира Центар за евроатланске студије и Јелену Милић?

Рокфелер – САД
Фонд за отворено друштво – САД, оснивач – Сорош
Национални фонд за демократију – САД
Амбасада САД-а
ОЕБС – Организација за европску безбедност и сарадњу
НАТО
Фридрих Еберт Фондација – Немачка
Вишеград Фонд – Словачка
Национални фонд за демократију – САД
Амбасада Краљевине Норвешке
Влада Републике Србије
Делта Фондација
Европска комисија

Рокфелер се нада да ће да живи 300 година, Па, ко је овај човек заправо? Наравно, циник, који има пара за трансплантације срца, али који обичним људима као рецепт за дуг живот препоручује једноставност и дружење с пријатељима. Али, није он обичан богаташки циник, који нам се смеје у лице. Он је један од уништитеља човечанства. И један од финансијера Центра за евроатланске студије у Србији.

Фонд за отворено друштво је приватна донаторска фондација која има за циљ обликовање јавне политике. Промовише демократску власт, људска права, као и правне, социјалне и економске реформе. Њен оснивач је Ђерђ Сорош из САД-а.

Национални фонд за демократију је непрофитна организација са седиштем у САД основана 1983. године са циљем промоције демократије. Фонд добија највећи део финансијских средстава од Конгреса и Министарства иностраних послова САД.

Итд, итд….

Колики износи су у питању и у ком временском периоду, можемо погледати у табели испод:

grafikon_4-2

Укупно приказане донације, Центра за евроатланске студије, приказане у укупним износима:

grafikon_5-800x413

Србија и њени грађани, за разлику од Јелене Милић, нису, не желе, нити ће заборавити и опростити злочиначко убијање 2,500 својих грађана од стране НАТО злочинаца! Срби никада не смеју заборавити осиромашени уранијум чиме је направљена права еколошка катастрофа. Уз познату изјаву ”Русија постоји, нажалост”, дотична је изрекла и још једну срамну реченицу, а то је ”Осиромашени уранијум није отрован”.

Једино на основу те две срамно изговорене реченице биће заувек упамћена у Србији, јер другог разлога неће бити!

 

Аутор/Извор: Мр Данијела Ружичић, економски аналитичар

—————-

12. 3. 2016. МАГАЦИН, за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

  1. Da li je neko možda mislio da Jelena radi to što radi iz ličnog ubeđenja? Da se bori za istinu i pravdu? Za čovečnost i humanost? … Svako društvo ima sebične pojedince koji su zarad ličnog blagostanja spremani da gaze druge ljude, pa čak i svoj ceo narod. Moralne vrednosti takvih ljudi se mere količinom novca koji dobijaju, Nije mi jasno zašto mediji daju prostora ovakvim osobama? Nije demokratija pustiti nekoga na TV da bi, zbog para koje dobija, lobirala za nečije interese, a koji svakako nisu i interesi većine građana Srbije.

    Liked by 1 person