АКТУЕЛНО

ФРАНЦУСКИ ПАРЛАМЕНТАРАЦ: СРБИЈА ЈЕ ПОСЛУШНИ ЂАЧИЋ И ЛОЈАЛНА ЕУ ДО ИМБЕЦИЛНОСТИ (орвелијански превод)


 Делегација француског парламента је пријатно изненађена бескичменошћу Србије, за коју каже да је најпослушнији ђачић на Балкану...

Говорећи о поглављу 31 које се односи на спољну политику и безбедност, Данијела Ороа је рекла да Француска не разуме зашто Србија није увела санкције Русији, и да то „Мора одмах да уради“. ЕУ је једва чекала да уведе санкције Русији, да би тако показала да и она поред САД (или никад) не зарезује суву шљиву за међународно право, а нарочито не за границе, што је практично показала и на примеру Косова. „Ми знамо да србски народ већински воли Русију, али та осећања морају том бандоглавом народу да се избију из главе, чак и по цену обезглављивања. У ту сврху ми смо спремни да вам продамо по повољној цени веома квалитетне гиљотине. Србско-руски односи тренутно немају великог утицаја на пут Србије ка ЕУ, јер је Србија одавно утерана у слепи колосек (са све азиланти, исламисти, роми, мигранти и остали мутанти) и тамо сада само тапка у месту, наивно верујући да се запутила негде.“- закључила је она са болесном гримасом на лицу, једва се суздржавајући да не прсне у смех….

IF

IF

04/03/2016 09:06 | Београд

 Делегација француског парламента је пријатно изненађена бескичменошћу Србије, за коју каже да је најпослушнији ђачић на Балкану…

Autor Danasa: M. S.- за ФБР Орвелијански превод урадио М. Новаковић (прочитао између редова)

Београд- Очајничка жеља да се уђе у Евроунију не значи само жељу да се уђе у један економско-изумирући простор, већ и у простор евроунијске анархије, исламизације, колонијалне потчињености и у западни савез који ће први бити гурнут у нови глобални рат против Русије, а све у складу са стратегијом Вашингтона. „Србија је учинила све оно што ниједна нормална и суверена држава не би учинила да би испунила бројне уцењивачке захтеве и робовласничке критеријеме, како би наводно ушла у ЕУ половином овог века, када Уније увелико неће бити, што већ могу да виде и лаици, а камоли не њени „званичници у расулу““, навела је Данијела Ороа, председница Одбора за мрачне евро-послове Народне скупштине Француске на јучерашњој иронично-саркастичној конференцији за новинаре у Амбасади Француске, сумирајући најновије резултате подешавања резултата најављених пролећних избора у Србији и омогућавању да уместо Курте зајаши нови прозападни Мурта.

Ороа које је предводила петочлану „црну тројку“ парламентараца из више партија који су у Београд дошли са превасходним циљем да кркају чевапћиће на Скадарлији, константовала је да је „балкански простор подразумевано власништво Евроуније, па је логична и подразумевана послушност и понизност србског режима, са жељом да се ушуња у мрачно предсобље Евроуније.

Хрватска је постала чланица Евроуније само захваљујући доказаном антисрбству и оствареним историјским геноцидима над србским народом, што је очигледно била добра лекција и Србији, која се показала не само као најпослушнији балкански ђачић, већ и закрвављенији потурица и од самог турчина (чинећи својим Србима на КиМ скоро све оно што су Хрвати чинили Србима у Крајинама), а нарочито је за похвалу то што је Србија спремна да се потпуно одрекне своје прошлости, традиције, историје, и што је најважније државности. Наша делегација је приметила да је Србија нарочито себе деградирала у економском сегменту, највише захваљујући оном преваранту Доминику „страсном“ Кану (што воли да ваћа собарице по хотелима). Ороа је обећала долазак нових француских предаторских корпорација да опљачкају и оно још мало преосталих националних ресурса, наглашавајућу да једном када (не)уђемо у Еј-јУ и када прођемо испод капије на којој пише „Рад ослобађа“, ништа нам више неће бити ни  потребно. „Наравно да смо свесни свих економских и социјалних проблема са којима се суочавате, јер смо их ми изазвали. Посебно нас привлачи незапосленост младихи образованих, јер они вама неће ни бити потребни, пошто сте у стању да одштампате додатне дипломе и докторате по потреби (шта ћете бољих примера од вашег прецедника и оног балавог министра полицијског), а док ћемо вам радо отети све праве стручњаке и одвести на наше еуробске галије“- усхићено је нагласила француска посланица.

Ороа је константовала да је Србија „лојална ЕУ до имбецилности и то хронично на властиту штету, нарочито у погледу прихватања евроунијских квота и будућих масовних кампова за избеглице, иако Србија унији нити припада, нити припасти неће. Посебно је истакла да у бескичмености и подавању Евроунијским себичним интересима се посебно истичу премијер Вучко и министар Дачко, са којима (по њој) Вестервеле од Германије и онај словеначки педер Кацин одржавају веома редовне односе.

„Ми желимо не само да вам отворимо сва поглавља, већ и све ваше бањгаве србске главе и убацимо у њих нове чипове, да тако да ћете бити толико срећно програмирани и фарматизовани, да ћете потпуно заборавити на чланство у Еј-јУ. У том контексту морате да упамтите да треба да јавно стално причате како придруживање `са оним у чега нећете ионако ући`, кобајаги нема везе са уласком НАТО, али зато морате тајно и „мозгоиспирајуће“ да радите на увођењу бандоглавих Срба у НАТО, јер кад кренемо на Русију, прво ће на Стаљинград да јуришају `србске вражје дивизије`. Што се тиче Косова, наравно да нећемо да од вас тражимо да га поново признате, пошто би било глупо да то урадите два пута. Једном је више него доста. Али зато сада морате отворено да преговарате са Приштином као равноправном државом, јер ћете једино тако постати Конструктор властите ДеКонструкције. Са србским званичницима смо покушали да разговарамо о НВО на КиМ која се формално зове ЗСО, али и на сам помен тог назива они су умирали од смеха, вичући `Иди бестрага, који бре ЗСО- то је обећање лудом радовање`, тако да је тај разговор био немогућ, ал смо дошли невољно до страобалног закључка да србски народ једино може да буде заштићен на КиМ ако се у Србији дигне кука и мотика, а у Србију потом елегантно ушетају Учтиви руски војници“- рече Ороа, и остаде жива.

Шефица француске казнене делегације је закључила да је Француска уверена да је „Србија на добром путу да саму себе потпуно укине и на путу ка унији да потпуно изгине, и да присуство француских парламентараца, углавном бивших чланова Легије странаца, јесте начин да покажемо Србији `ко овде меша малтер, а ко воду носи`. А што се тиче препрека за улазак у Евроунију, поред протупешадијских, поставићемо вам ускоро протутенковске, иако смо вам скоро све тенкове претопили у старо гвожђе, и то са стилом у организацији УСАстила..“

Ороа је у једном тренутку ускликнула: „Од овог момента у Србији више не сме да буде никаквог разумевања и попустљивости према Русији, а она Спасилачка база у Нишу да се под хитно преобрне у НАТО окупациони камп.“- закључивши ову дубоко мисаону реченицу ускликом- ОЈКА.

Говорећи о поглављу 31 које се односи на спољну политику и безбедност, Данијела Ороа је рекла да Француска не разуме зашто Србија није увела санкције Русији, и да то „Мора одмах да уради“. ЕУ је једва чекала да уведе санкције Русији, да би тако показала да и она поред САД (или никад) не зарезује суву шљиву за међународно право, а нарочито не за границе, што је практично показала и на примеру Косова. „Ми знамо да србски народ већински воли Русију, али та осећања морају том бандоглавом народу да се избију из главе, чак и по цену обезглављивања. У ту сврху ми смо спремни да вам продамо по повољној цени веома квалитетне гиљотине. Србско-руски односи тренутно немају великог утицаја на пут Србије ка ЕУ, јер је Србија одавно утерана у слепи колосек (са све азиланти, исламисти, роми, мигранти и остали мутанти) и тамо сада само тапка у месту, наивно верујући да се запутила негде.“- закључила је она са болесном гримасом на лицу, једва се суздржавајући да не прсне у смех….

За Вас и Све нас прочитао између редова ФБР (не)уредник Миодраг Новаковић

—————————–

ОРИГИНАЛНИ ТЕКСТ СА ДАНАСА

04/03/2016 09:06 | Beograd

Delegacija francuskog parlamenta o rezultatima posete Srbiji

„Srbija može da postane dobar đak Balkana“

Autor: M. S.

Beograd – Želja da se uđe u Evropsku uniju ne znači samo želju da se uđe u jedan ekonomski prostor već i u prostor mira i demokratije. Srbija je učinila veliki napredak da bi ispunila brojne zahteve i kriterijume kako bi ušla u EU do 2020, kao što su zacrtali njeni zvaničnici, navela je Danijel Oroa, predsednica Odbora za evropske poslove Narodne skupštine Francuske, na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Ambasadi Francuske sumirajući utiske posete te delegacije Beogradu.

Oroa, koja je predvodila petočlanu delegaciju parlamentaraca sastavljenu od predstavnika različitih političkih partija, konstatovala je da „balkanski prostor jeste evropski prostor pa je logična težnja Srbije da se pridruži EU“.

– Hrvatska je već članica Unije, ali i Srbija može da se pokaže kao dobar đak Balkana, kao država koja je u stanju da prevaziđe probleme iz prošlosti… Naša delegacija je primetila da je Srbija napredovala i u ekonomskom segmentu, na sastancima nam je rečeno da bi Francuska ovde trebalo da bude ekonomski prisutnija i svakako će u Srbiju doći i još neke naše kompanije. Svesni smo ekonomskih i socijalnih problema s kojima se suočavate, naročito nezaposlenosti, uključujući nezaposlenost mladih, ali spremni smo da saslušamo vaše probleme i da vam pomognemo, istakla je francuska poslanica.

Oroa je konstatovala da je Srbija „veoma lojalna EU“ kao zemlja tranzita u aktuelnoj izbegličkoj krizi, a kao značajnu temu razgovora tokom brojnih susreta u Srbiji, uključujući razgovore s premijerom i šefom diplomatije, navela je i odnose Srbije sa EU. „Želimo da uskoro budu otvorena sva poglavlja u pregovorima o članstvu Srbije. U tom kontekstu treba istaći da pregovaranje o pridruživanju Uniji nema nikakve veze sa pregovorima o članstvu u NATO, kao i da pristupni pregovori o članstvu ne znače pregovore o priznanju Kosova. Mi tražimo od Srbije da pregovara s Prištinom jer želimo da Srbija postane konstruktor mira u regionu… Sa našim sagovornicima smo razmenili i mišljenje o ZSO, koja može da zaštiti srpsko stanovništvo na Kosovu“, ukazala je ona.

Šefica francuske delegacije je zaključila da je Francuska uverena da je Srbija na dobrom putu da pristupi EU i da prisustvo parlamentaraca „jeste način da pokažemo naše prijateljstvo prema Srbiji, da joj pomognemo da prevaziđe sve prepreke u procesu pristupanja Uniji“.

Razumevanje za stav prema Rusiji

Govoreći o poglavlju 31, koje se odnosi na spoljnu politiku i bezbednost, Danijel Oroa je rekla da Francuska razume što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, ali „voleli bismo da je to učinila“. „EU je bila prinuđena da uvede sankciji Rusiji jer treba poštovati granice i međunarodno pravo, ali znamo da postoji stepen zavisnosti pojedinih država od Rusije, uključujući Srbiju, naročito u segmentu energetike… Srpsko-ruski odnosi trenutno nemaju velikog uticaja na put Srbije ka EU“, napomenula je ona.

6 replies »

 1. Ако некога занимају и други кораци Запада против православних и осталих Словена, може то наћи у књизи „Запад и руско-српски односи“, Издавач „Мирослав“, Нови Београд, Гоце Делчева 15, тел. 297-0875, mirmi011@gmail.com
  У њој су две важне чињенице – Петар Велики је спречио потпуну католизацију Срба у Далмацији и Срби су спасили Русију од Наполеона.

  Ја сам писац ове књеиге.

  Свиђа ми се

 2. Наметнуто је Србима мишљење, да је Француска вечни и искрени пријатељ Србима. У ту сврху скривено је много тога из француско-српских односа. Најважније то – да је у Босни и Херцеговини био противтурски устанак од 1806.до 1809. године. Срби су ослободили целу БиХ, само су се Турци задржали у тврђавама Сарајева и Тузле (има песма „Горњу Тузлу опасала гуја“ – то су били српски устаници). Тако ослобођену БиХ, окупира Наполеон – војском из Далмације. Угушио је српски устанак и врати турску власт у БиХ. Тад је пред Французима из Босне, с делом устаника и народа, побегао Иво од Семберије и гуслар Филип Вишњић. Зашто то нема у уџбеницима?

  Свиђа ми се

 3. „Ороа је у једном тренутку ускликнула: „Од овог момента у Србији више не сме да буде никаквог разумевања и попустљивости према Русији, а она Спасилачка база у Нишу да се под хитно преобрне у НАТО окупациони камп.“- закључивши ову дубоко мисаону реченицу ускликом – ОЈКА.“

  Oroa – jedi ono sto se ne jede, dok se ne zasitis i pocnes da podrigujes od kolicine i slasti…

  Свиђа ми се

 4. „Делегација француског парламента је пријатно изненађена бескичменошћу Србије, за коју каже да је најпослушнији ђачић на Балкану…“

  Nije Wuchych Srbija!

  To sto kazu se odnosi na njega, NE na srbski narod…

  Свиђа ми се