Национално питање

Вучић брани Сашу Јанковића од Андреја Фајгеља (!!??)


Вучић брани Јанковића

27. фебруар 2016. НСПМ

Премијер Србије Александар Вучић осудио претње смрћу некадашњег директора Културног центра Нови Сад и бившег активисте Треће Србије Андреја Фајгеља упућене омбудсману Саши Јанковићу преко Твитера.

„Најоштрије осуђујем страшне и примитивне претње које је Фајгељ упутио Заштитнику грађана“, објавио је Вучић на свом Твитер налогу.

Фајгељ је претње Јанковићу упутио због става заштитника да би деца, у случају да родитељи одбију вакцинацију, могла да им буду и одузета.

Текст који је разбеснео Фајгеља објављен је пре два дана на Блицовом сајту. Ако би педијатар, на упит социјалних радника, проценио да је живот неког детета угрожен одбијањем родитеља да га вакцинишу, крајња последица могла би да буде и одузимање детета судском одлуком.

Претња смрћу омбудсману Саши Јанковићу после текста у „Блицу“

„Јанковићу, морам нешто да Вам кажем. Па нек долази полиција. Али морам. Ако мени одузмете дете, убићу вас“, написао је на свом твитер налогу Андреј Фајгељ, професор на Филолошко-уметничком факултету у Крагујевцу и један од оснивача „Треће Србије“, упућујући озбиљне претње заштитнику грађана Саши Јанковићу после текста „ШТА САДРЖИ НОВИ ЗАКОН Шест важних питања о вакцинацији“, објављеном у „Блицу“.

(Танјуг)

***

Повезано: Миодраг Зарковић – Безакоње које прећуткују и влада и Јанковић

***

Ухапшен Андреј Фајгељ због неслагања са законским решењем које није виђено од доба Турака и усташа! (ВИДЕО)

27 фебруар 2016. 

Како сазнајемо, независни интелектуалац патриотске провијенције Александар Фајгељ ухапшен је данас у породичном дому, због „пријетњи“ заштитнику грађана Саши Јанковићу.

фајгељ-фамилија

Фајгељ се побунио против накарадне најаве да ће држава одузимати дјецу родитељима који одбију да их подвргну вакцинацији, за шта је изјавио да је „рјешење које на Балкану није виђено од доба Турака и усташа“.

Фајгељ је у видео клипу нагласио да је спреман да убије онога ко уђе у његов дом да му отима дјецу, јер му је то „дужност као мужа, оца, као Србина и као слободног грађанина“.

Подсјећамо, против Фајгеља се већ води поступак због наводног урушавања уставног поретка, када су га припадници МУП-а ухапсили пред четворо дјеце због спорног клипа у којем је жестоко искритиковао актуелан режим у Србији, користећи ријеч „устанак“.

То привођење опозиционе структуре и дио грађана доживјело је као репресију, гушење слободе ријечи и изражену цензуру, па је Фајгељ постао својеврстан симбол борбе за слободу у Србији.

Редакција портала ИН4С даје пуну подршку овом одговорном родитељу и са пуном пажњом ћемо пратити и обавјештавати јавност о још једном нападу на интегритет др Фајгеља. Погледајте видео поруку која је била повод хапшења универзитетског професора др Андреја Фајгеља.

8 replies »

 1. А ШТА СТЕ ДРУГО ОЧЕКИВАЛИ ОД СЛУГЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА КОЈИ ДРХТИ ПРЕД ХОХШТАПЛЕРИМА ИЗ ММФ-А И СВЕТСКЕ БАНКЕ ,ТИМ ЛЕШИНАРИМА И ГРОБАРИМА , СЛОБОДНОГ СВЕТА ?? ПА ИСТА БАГРА НАЦИСТА И НАСЛЕДНИКА ДОКТОРА МЕНГЕЛЕА ПОСЕДУЈЕ ФАРМАЦЕУТСКЕ КАРТЕЛЕ КОЈИ ПРОИЗВОДЕ ВАКЦИНЕ И ТАЈ ЈЕ БИЗНИС ПО ВРЕДНОСТИ ОДМАХ НА ДРУГОМ МЕСТУ ПО ПРОФИТАБИЛНОСТИ ПОСЛЕ НАФТНОГ БИЗНИСА А САДА СУ СЕ И УКАРТЕЛИСАЛИ ПА ЧИНЕ ЈЕДНУ ЗЛОТВОРСКУ ХИМЕРУ МОНТРУОЗНИХ РАЗМЕРА А И ИСТИХ ТАКВИХ НАМЕРА !! ПА ВУЧИЋ СЕ ТАКВИМА ДИВИ ! СТАЛНО СЕ ПОЗИВА НА АНГЛОСАКСОНСКИ ПРОТЕСТАНТСКИ МЕНТАЛИТЕТ И ВАЈКА ШТО И МИ СРБИ НИСМО ТАКВИ ! ЦИТИРА РАЗНЕ ФИЛОЗОФЕ ЧИЈЕ ИДЕЈЕ КОКЕТИРАЈУ НАЈБЛАЖЕ РЕЧЕНО СА ФАШИЗМОМ. ТАКАВ ДА СТАНЕ У ОДБРАНУ ПРАВА РОДИТЕЉА ДА НИКО НЕМА ПРАВО ДА ИМ ТРУЈЕ ДЕЦУ НИ СА ЧИМЕ , НИТИ ДА ИМ ИХ ОТИМА ! ЗА ТАКАВ ФАШИЗАМ ЛЕТЕ ГЛАВЕ ! КО ЋЕ БРЕ ДА ДОПУСТИ ДА МУ СЕ ДЕЦА ТРУЈУ ИЛИ ОТИМАЈУ ПРЕМА „ЗАКОНСКИМ ОДРЕДБАМА“?? ! НЕЋЕ ВАМ ПРОЋИ ЕВРО-УНИЈАТСКО МАСОНСКИ ФАШИЗАМ У СРБИЈИ ПСИХОПАТЕ БОЛЕСНЕ ! НЕЋЕ НИКАДА МА КОЛИКО ПИНКОВА ПРВИХ ТУРСКИХ Б92 СТУДИА Б И ОСТАЛИХ СОРОШЕВИХ ЛАЖОВСКИХ ТЕЛЕВИЗИЈА ИМАЛИ !!

  Свиђа ми се

 2. Колико ми је познато функција заштитника грађана Србије плаћа се из буџета.Другим речима грађани Србије , па дакле и родитељи деце којима „заштитник грађана „Саша Јанковић прети да ће им их одузети плаћају поменутог господина који је изјавио
  „Ако би педијатар, на упит социјалних радника, проценио да је живот неког детета угрожен одбијањем родитеља да га вакцинишу, крајња последица могла би да буде и одузимање детета судском одлуком
  Према овој изјави господин Јанковић је по свему судећи умуслио да га ови родитењи којима се у изјави обраћа плаћају даби штитио њихову децу од њих самих.
  Ако је и од једног заштитника грађана много је.Што би се народски рекло дара је одавно превршила сваку меру.
  Из изјаве се јасно види да господин Јанковић није никакав заштитник грађана већ заштитник интереса фармацеутских и свих других корпорација у чијем је интересу упропашћавање грађана , и да грађани плаћајући овакве и њему сличне заправо плаћају за сопствену пропаст.

  Свиђа ми се

 3. Profesor Fajgelj je samo odgovorio na pretnju.Svako normalan bi zastitio,ono najsvetije,a to je dete.Cestitam profesore,“muz je branic zene I djeteta“ A ovi nisu dostojni,komentara,niti pominjanja imena I funkcije!

  Свиђа ми се

 4. „„Најоштрије осуђујем страшне и примитивне претње које је Фајгељ упутио Заштитнику грађана“, објавио је Вучић на свом Твитер налогу.“

  A mi ovde prisutni NAJOSTIJE MOGUCE, 2x makar ostrije od tebe – osudjujemo propalu drzavi u kupljenu vlast od zapada!!!

  Свиђа ми се

 5. ДР. АНДРЕЈ ФАЈГЕЉ ИХ ЈЕ ПРЕСТРАВИО

  Подржавам др. Фајгеља у борби за своју децу и породицу. Ваљда је свима јасна и разумљива његова спремност да у тој борби да свој живот, како је сам изјавио. Наравно да се Вучић експресно ставља на страну Јанковића који, како пишу новине, није презао ни од најтежих кривичних дела. Вучић брани Јанковића, јер су њих двојица на истој политичкој линији, а само су се сукобили око тога да ли је Вучић учествовао само у медијској представи приликом пада хеликоптера или не само то и докле се протеже линија одговорности за смрт свих који су били у хеликоптеру.
  Очигледно је да се власт на смрт престравила појавом Андреја Фајгеља. Тресу им се гаће јер је Фајгељ првенствено исправан човек, домаћин, породичан човек, отац четворо деце, храбар, образован, национално опредељен, хуманиста без длаке на језику, друштвено активан без путера на глави, професор, верник, Србин са педигреом, лав у одбрани свега што брани… Кад се појави таква сила од човека не чуди ме што се у борби против њега уједињују сви смрадови, од жутих, преко Б92 па све до ових што владају Србијом. Не би ме чудило да га на најперфиднији и најмонструознији начин ућуткају, макар му заиста одузели оно што му је најмилије и навели га да у одбрани направи погрешан потез који они очекују, наравно уз камере које би се ту нашле сасвим случајно.
  Надам се да он није толико наиван и да је могао да предпостави шта све може да га снађе, што ће му олакшати тешку борбу у коју је, колико видим, ушао не жалећи себе.
  Најмање што могу да урадим је да изађем 04. марта у 16.00 ч у центар Ниша на АНТИ НАТО ПРОТЕСТ. Фајгељ се бори против НАТО окупације, а ови његови најновији проблеми су кренули од када се обратио српској јавности са огорченошћу што је НАТО генерал послужен хлебом и сољу…
  Поздрављам редакцију ИН4С која је донела одлуку да прати дешавања у вези Андреја Фајгеља и о свему обавештава јавност.

  Мића из Ниша

  Liked by 1 person

 6. И Сашу Јанковића а и Премијера треба да је срамота. Нико се не пита како су се и зашто су се усудили да се према нама и нашој деци понашају као да су деца нека роба која је њихово власништво па њима могу да располажу како им воља.
  По мом схватању и разумевању српског језика Фајгељ НИЈЕ ПРЕТИО СМРЋУ него је покушао да објасни Јанковићу (за кога претпостављам да нема децу када је могао онаку глупост да напише) да се и он а и његови наредбодавци не играју са нашим родитељским осећањима јер то би могло да се врло лоше заврши… лепо је Андреј рекао: „АКО урадите то и то…“ и када би глупаци на власти заиста имали уши да чују оно што им говори – одмах би променили тај закон који је очигледно само део нагодбе са фармакомафијом…

  Liked by 1 person

 7. Господо политичари, упозоравамо Вас да поштујете Устав Републике Србије и да престанете да тероришете грађане који поштујући Устав одбијају да њих и њихову децу подвргавају медицинским и научним огледима. Свима је ваљда јасно да је вакцинација део тих огледа.

  http://anti-censura.com/mi-smo-gospodari-nasih-zivota-i-nase-dece/

  Liked by 1 person