Звонко Михајловић

Звонко Михајловић свим запосленима на КиМ – Одлазак на дочек Вучића није никаква РАДНА ОБАВЕЗА већ солидарисање у издаји!


Zvonko

Звонко Михајловић, 26.2.2016.

Радне обавезе су правним прописима утврђене дужности у понашању радника на раду или у вези са радом. Могу се условно поделити на:

– обавезе извршавања рада,
– обавезе понашања према другим радницима
– обавезе понашања према клијентима послодавца и
– опште обавезе цивилизованог понашања.

Овим желим да упознам све запослене у Српским институцијама на Косову и Метохији који се приморавају увођењем некакве радне обавезе да у недељу (28.2.2016) присуствују партијском скупу напредњака у Зубином Потоку:

– Одлазак у поменуту општину на северу КиМ како би се поздравио долазак Александра Вучићу није никаква радна обавеза већ солидарисање у издаји са онима који данас изабраше Хашима Тачија за “председника Косова“.

Смогнимо снаге и рецимо одлучно

НЕ ИЗДАЈИ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!!!

***

1 reply »

  1. Sveta zemljo šta si dočekala,jesmo te krvlju natopili,ali ovakvi kakvi smo i ne zaslužujemo te znali smo da te oslobodimo, ali ne i da te sačuvamo.Neka drugi po tebi seire pa kada dođu neka časnija pokolenja shvatiće da im nedostaje srce zemlje.A nama polumrtvima se čini da nam i ne treba jer nemamo više nikakav osećaj ponosa,vere,morala čojstva i junaštva.

    Свиђа ми се