АКТУЕЛНО

ЗАНИМЉИВОСТИ НА ОКУПИРАНИМ ТЕРИТОРИЈАМА: ВЕЛИКИ ЦИРКУС поново у нашем граду!


8405_10207580819350848_8410125730118372732_n

РЕКЛАМА ЗА ЦИРКУС

У Косовској Митровици, Лепосавићу, Звечану и Зубином Потоку увелико се припрема велика ЦИРКУСКА ПРЕДСТАВА са жонглерима Аљеком Вучијем и вршиоцима дужности „привремених органа“ поменутих општина, који су у том статусу већ ево неку годину, и ако је то по Уставу и изборним Законима државе Србије немогуће.

Због тога обавештавамо целокупну јавност у Србији да ће ВЕЛИКИ ЦИРКУС почети са програмом у недељу, 28. 02. 2016. године, у раним јутарњим часовима.

Најзанимљивија карактеристика везана за овај ЦИРКУС ће бити та што ће се он истог дана одржати у све четири општине на северу Косова и Метохије!

По први пут у историји ЦИРКУСКИХ представа, што је још једна посебност овог ЦИРКУСА, број гледалаца ће бити исти у све четри општине!

Молимо јавност у Србији да ову несрећну околност која се догодила, разуме и да не замере организаторима јер је број улазница био ограничен па су због тога организатори били принуђени да оне „срећнике“ који су на време дошли до улазница, аутобусима развозе по све четри општине и тако омогуће „ЦИРКУСКИМ УМЕТНИЦИМА“ да буду праћени само од оних који се у ову „уметност“ разумеју и који је искрено воле!

alek

Биће ту садржајног програма и много различитих тачака које ће бити извођене од стране ЦИРКУСКИХ уметника!
Биће ту дисциплина:
– партерна акробатика и акробаланс
– жонглирање и манипулација објектима и људима
– ваздушне акробација (претња новим бомбардовањем)
– „chinese pole“
– еквилибризам (ход по жици, ходање по палим жртвама за слободу Србије…)
– технике театарског кловна
– и улични театар
– визуелне манипулације
– модерације звука
– приповедаће се шаљиве, лажљиве, преозбиљне и катаклизмичне приче и све то у исто време како би се код „срећника“ који су успели да дођу до улазница изазвао потпуни доживљај и како би се оправдао сваки труд да се до „билета“ за ЦИРКУС дође!

Што се нас „несрећника“ који нисмо имали среће да до улазница дођемо, тиче, знамо да ће то бити „прворазредни ЦИРКУСКИ догађај“ коме, због наше лењости о којој главни актер ЦИРКУСКЕ представе стално говори, нећемо присуствовати али нас то не обесхрабрује јер знамо да ће све бити уредно презентовано у ударном термину Дневника РТС-а и осталих ЦИРКУСКИХ телевизија, па стога позивамо и вас, остале „несретнике“ који нисте успели да дођете до улазница или живите негде ван територија ове четри општине, да све то лепо испратите на поменутим ЦИРКУСКИМ ТВ. каналима.

И једно упозорење за све вас!
Немојте да вас доживљај понесе!

Не заборавите да је то ипак само ЦИРКУСКА представа у режији најталентованијег КЛОВНА данашњице у Србији!

 

Саша Касаловић

————-
26. 2. 2016. ФБ Саша Касаловић

2 replies »

  1. Просто ми криво што нећу бити присутан на озбиљнијој критици Вучија болесника !!!! Теби селе Јелисавета свака част, али ако си ти једина, селе моја драга, која ово разуме…….онда…… …..куку нама ништавнима !!!!

    Свиђа ми се

  2. Просто ми криво што нећу бити присутна за овај карневал!
    Поздрављам писца ових редова и његове саборце. И овоме ће кловну доћи крај, уз божју помоћ. Не губите ни веру, ни наду. За љубав сам сигурна да не мањка 🙂

    Свиђа ми се