АКТУЕЛНО

ПИСМО Синдиката Полиције Србије: Због АНТИ-НАТО протеста проценили да је безбедност угрожена – Распишите референдум о НАТО!


policija-znacka-mup

Синдикат Запослених Полиције (СЗП) упутио је писмо Томиславу Николићу и Александру Вучићу са захтевом да се распише референдум о споразуму који је потписан са НАТО пактом.

***

SS

Синдикат Запослених Полиције Вам се обраћа са захтевом у циљу избегавања евентуалних немира на територији Републике Србије.

Наводимо да Синдикат Запослених Полиције не интересује политика, нити жели да буде на било чијој страни, већ да у својим оквирима са Министарством унутрашњих послова и Вама решава проблеме запослених у Министарству, да својим предлозима и сугестијама скрене пажњу када постоји опасност од угрожавања безбедности Државе, безбедности и имовине грађана.

Повод нашег обраћања Вама је јучерашњи протест који је одржан у Београду поводом потписивања споразума са НАТО.

Обзиром да је на протесту било преко 15.000 грађана, који су се окупили без посебне медијске помпе, посебне организације, да су у наредном периоду од стране организатора најављени протести широм Србије, као и поновни протест у Београду за 27.03.2016.године овом приликом наводимо:

– Треба разумети грађане који су се јуче окупили у Београду и њихово незадовољство, које влада у великом броју грађана Републике Србије, припадницима Полиције, Војске, ратних ветерана јер велики део грађана је приликом бомбардовања 1999.године изгубио своје чланове породице, остао без својих кућа, припадници Полиције, војске и ратни ветерани су 78 дана бранећи своју земљу стрепели за своје животе, многи рањени, многи остали инвалиди, изгубили своје чланове породице, своје колеге, пријатеље.

– Како се у наредном периоду очекују поновни протести који ће вероватно бити подржани од још већег броја грађана Републике Србије предлажемо да размотрите опцију да се у вези овог питања распише Референдум где би грађани дали своје мишљење и тако допринели миру у Републици Србији, где би свака Влада испоштовала одлуку народа, где не би било кривца, а што је најбитније избегле би се непотребне жртве уколико би дошло до немира, интервенције полиције где би дошли у ситуацију да удари отац на сина, син на оца, брат на брата, кум на кума.

Надамо се да жете наш допис размотрити и у циљу безбедности Државе и сваког грађанина Републике Србије донети најбољу одлуку.

Овај допис је потписао испред Синдиката Запослених Полиције, председник Дејан Ђукић.

12744316_10206901160899909_7786684546372584234_n

SINDIKAT-700x446

———–

22. 2. 2016. СРБИН.инфо, за ФБР приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Врло паметно упозоравајуће писмо,за власт да Србски народ мудро,без даљих подела превазиђе ова тешка времена.Браво за синдикат полиције,делује ми као најозбиљнији синдикат у земљи док сви остали синдикати уз помоћ власти продадоше све што вреди у нашој Србији.

  Свиђа ми се

 2. Ова власт то неће да уради, јер су као западни агенти и доведени на власт да преваре народ и ураде све што се од њих тражи.

  Синдикат полиције треба да позове колеге да се придруже народу да ове стране агенте почистимо с’власти и да их по Закону ослобођене Србије доведмо к’ познанију права.

  Они се погрешно називају квислинзима, они су страни агенти, скоро сви важнији политичари на власти од 5 октобра су били страни агенти а наводни су „Срби“, тако су нас магарчили.

  Србија после 5 октобра није била окупирана страним трупама, у њу су убачени агенти по имену „Срби“ да са агентима спавачима такође „Србима“ уведу стране трупе и изврше окупацију и тој окупацији дају легалност кроз институцију законодавне скупштине. Окупатор је са њима уведен у Србију.

  Питам својом скромном памећу, који ће то окупатор да дозволи да се организује референдум против окупације или да окупацију изгуби на изборима ?!

  Логично би требало овај тренутак посматрати кроз призму другог светског рата. Да ли би хитлер и фашисти дозволили било какво референдумско или путем избора изјашњавање народа поводом фашистичке окупације ?!

  Западни агенти „Срби“ су посао за окупацију Србије завршили.

  По мојој скромној памети постоје само два одговора на окупацију :

  1. Да постанемо робови и временом тихо нестанемо као народ,
  2. Да се побунимо и опстанемо

  Браћо СРБИИИ !!! Да ли постоји дилема ?!!!

  Свиђа ми се

  • На жалост као и сви демократски грађани света овде имаш нато биометрију и мораш да ЋУТИШ. То је опредељење свих грађана овде и то опредељење види цео свет и више се НИШТА не питаш.Са нато нај модернијом биометријом мораш да имаш и законски нато и лагано у миру пострадаш и предаш све што имаш пре него те убију а исто тако и душу што је глобалним сатанистима и савезницима сатане нај важније. Душу. 9 годин Срби узимају одушевљено натурену биометрију од нато -а и не буне се ? Толика је јака МОЋ демона у њима да нема отпора и грађанске непослушности већ морају да постану обични и први светски робови у жици без икакве имовине и у нај већој срамоти пострадају.Колективна шизофренија народа је на делу , хоће нато биометрију а неће законски изнад себе нато светску војску и полицију? Па то је стварно шизофренија и лсепило. Питајте рођаке који вам проклето ћуте имају ли они такву биометрију по беломе свету? Ћуте и предали су вас глобализму и глобалном екуменизму под папом? Па ако они проклети ћуте и праве се луди због зараде зашто овде народ ћути и одобрава глобализам? Болестан је или глуп? Или и једно и друго?

   Свиђа ми се

 3. Bezi vlast u Srbiji od referenduma kao djavo od krsta.

  Zasta su se oni borili da dodju na vlast a da drugi odlucuje o bilo cemu? – pitaju se svi oni u sebi. A najbolji nacin izbegavanja referenduma je njegovo ignorisanje: sto se vise puta izignorise, to mu je manja verovatnoca pojave … narod se vremenom odvikne od takve svoje „samovolje“.

  Liked by 1 person