АКТУЕЛНО

Dr. David Davis, MD: Вакцине и токсини су узрок аутизма и SIDS-а (видео)


DR DAVID 0

SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) је „синдром напрасне дечије смрти“ који су као неку нову болест измислили фармакомафијаши да би се заштитили од напада родитеља чија су деца умирала од последице примљене вакцине… Као на пример 2004. када је, ГлаксоСмитКлајн испоручила „шест-у –једној“ вакцине Аустралији. Ова вакцина, позната као „Infanrix hexa“ индикована је као узрок многобројних изненданих смрти одојчади и деце, што је на видело изнела белгијска група за надзор вакцина Initiative Citoyenne 2011. Према њиховим подацима, Infanrix hexa је узроковала „синдром напрасне дечије смрти“ (СИДС) најмање 36. деце између 23. октобра 2009. и 22.октобра 2012, која се одиграла у року од три дана од пријема вакцине. (1) (2)

DR DAVID knjiga

Доктор Дејвид Дејвис (Dr. David Davis, MD) из Калифорније написао је књигу „Мачке које играју и тихи канаринци“ у којој је објаснио да су вакцине и отрови из њих узрок аутизма и  SIDS (Sudden Infant Death Syndrome).

DR DAVID 1

Многи кажу да не постоји веза између вакцина и СИДС, али тренутно мора да буде веза.

Када гледамо информације о вакцинама у упутству, када сам писао књигу схватио сам, да сваки родитељ има право да зна СВЕ О РИЗИЦИМА као и о КОРИСТИ вакцина које њихово дете прима.

Брза провера у ординацијама је открила да већина родитеља НЕ ДОБИЈА ИНФОРМАЦИЈЕ О РИЗИЦИМА – јер се ЛЕКАРИ ПЛАШЕ ДА ЋЕ ОДБИТИ ВАКЦИНЕ.
Али, НЕ МОЖЕ да постоји ИНФОРМИСАН ПРИСТАНАК ако ви НЕ ЗНАТЕ РИЗИКЕ.

DR DAVID 2

Следеће што сам открио, нажалост ово сам схватио када сам испитивао моју савест лекара са 35 година радног стажа, схватио сам да – иако сам технички део система где се пријављују ЛОШЕ РЕАКЦИЈЕ НА ВАКЦИНЕ, схватио сам да НИКАДА НИСАМ ПРИЈАВИО ниједну болест као МОГУЋУ РЕАКЦИЈУ НА ВАКЦИНЕ.

Од 1986.године је пријављено 300.000 ЛОШИХ РЕАКЦИЈА НА ВАКЦИНЕ, у распону од СИДС-а до фебрилних напада, повраћања, пролива, раздражљивости и летаргије.
Почео сам да разговарам са колегама и схватио сам да У ТОМ САЗНАЊУ НИСАМ САМ.

Такође сам схватио да је Закон о информисању о дечијим вакцинама дизајниран тако да би се ЗАШТИТИЛИ ПРОИЗВОЂАЧИ ВАКЦИНА који НЕ МОРАЈУ ДА ОДГОВАРАЈУ у случају ОШТЕЋЕЊА ОД ВАКЦИНА, и да би такође ЛЕКАРИ БИЛИ ОСЛОБОЂЕНИ ОДГОВОРНОСТИ.

DR DAVID 3

Али, то је све зависило од пасивног посматрања (VAERS) – система ИЗВЕШТАВАЊА о нежељеним последицама вакцинације. Јер, АКО ОНИ НЕ ДОБИЈАЈУ ПРИЈАВЕ, ми базирамо БЕЗБЕДНОСТ ВАКЦИНА НА само ЈЕДНОМ ПРОЦЕНТУ ПРИЈАВЉЕНИХ БОЛЕСТИ.

Постоји још један разлог зашто сам наслову књиге додао и „неми канаринци“ а то је зато што се БЕБАМА НЕ ДАЈЕ НИКАКВА ШАНСА.

Разлог зашто се тек рођеним бебама даје Hep-B (Хепатитис Б) вакцина интуитивно АПСОЛУТНО НЕМА СМИСЛА. Ризици, осим ако су заиста стварни, су минорни.

DR DAVID 4

Прва ствар која се десила када сам пре много година писао књигу о СИДС је био телефонски позив господина из Њујорка који је рекао: „Докторе Дејвис, сада су ми рекли да је моја беба умрла од СИДС-а“. Питао сам га да ми каже мало више.

„Био сам код лекара да прими Hep-B вакцину и 16 сати после тога Лила Росе је умрла. Патолог је рекао да је беба имала инфламацију – запаљење мозга. Завршни извештај то није пријавио. А и ја и лекар мог детета смо знали шта је патолог рекао. Тако смо схватили да је ОШТЕЋЕЊЕ ОД ВАКЦИНЕ ОСТАЛО НЕПРИЈАВЉЕНО.“

Годинама сам размишљао о томе да нисам схватао да припадам систему где ТРЕБА ДА ПРИЈАВЉУЈЕМ ОШТЕЋЕЊА и онда сам закључио да није САМО 95%, већ ЧАК и 99% НЕЖЕЉЕНИХ ПОСЛЕДИЦА ОД ВАКЦИНА ОСТАЛО НЕПРИЈАВЉЕНО.

DR DAVID 5

ЦЕО ПРОГРАМ пријављивања оштећења ЈЕ НЕАДЕКВАТАН.

И, ако су вакцине које НИСУ ТЕКСТИРАНЕ ЗА БЕЗБЕДНОСТ ПУШТЕНЕ У ПРОДАЈУ, А У СЕБИ САДРЖЕ ТКИВА КРАВА И МАЈМУНА, И АБНОРМАЛНЕ ГЕНЕТСКЕ СЕКВЕНЦЕ КОЈЕ СМО ВИДЕЛИ ДА ВАКЦИНЕ САДРЖЕ, онда је то ТЕМПИРАНА БОМБА.

————-

(1)http://vaccinechoicecanada.com/in-the-news/can-infanrix-hexa-kill-babies/

(2)http://facebookreporter.org/2015/02/28/-Биљана Ђоровић:Вакцинациони рулет: наука, профит, моћ

————-

Dr. David Davis, MD gives insight into the multiple toxins along with an intensive vaccine schedule that ultimately contributes to the rise of Autism and Crib Death (Sudden Infant Death Syndrome, or SIDS). His book, „Dancing Cats, Silent Canaries—A Traditional Medical Doctor Takes A Closer Look At Unsolved Epidemics Of Autism & SIDS And Proposes A Solution,“ brings to light that multiple vaccines early in life combined with the highly toxic PVC used to make baby mattresses and cribs contribute to the alarming rate of Crib Death (Sudden Infant Death Syndrome, or SIDS) and Autism.

Interviewee
Dr. David Davis, MD

—————

КОРИСНИ ЛИНКОВИ – ЈОШ ЈЕДНО ИСКУСТВО ИЗ СВЕТА:


————–

ПОВЕЗАНО:

АМЕРИЧКИ КОНГРЕС О МУЛТИПЛЕ ВАКЦИНАМА: Били су здрава деца док нису примили вакцине – ово је НАЈВЕЋИ ЗЛОЧИН ИКАДА! (видео)

Др Кенет Столер – вакцина изазива аутизам (видео)

—————

22. 2. 2016. за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »