Видео

Никола Алексић – Овим издајницима овај народ мора судити… (видео)


Забележно на великом АНТИ-НАТО протесту у Београду, 20.2.2016….

Никола Алексић:

Данас је сваки Србин морао да дође у Београд да каже своје мишљење поводом потписивања најсрамнијег пакта у историји ове земље. Овакву срамоту нико никада није нанео народу и држави. Оним истим злотворима који су нам убијали децу и нејач, ми данас отварамо врата, и то бесплатно, да нам крстаре, уносе проституцију, наркоманију, криминал, и то још са дипломатским статусом. Такву срамоту, заиста ретко када један народ може у својој историји да доживи.

Ја последњи пут позивам војску и полицију да похапси ове издајнике, да ухапси Председника Србије, Владу и Генералштаб, због издаје народа и државе! Ако то не уради, ми смо као народ готови. нестаћемо са лица земље, а Србија ће бити избрисана са географске карте.

… Народ ће то изаћи сам по себи. Питање је само тренутка када ће се то десити, са мном или без мене. ја сам седам пута до сада, односно шест пута пред Народном Скупштином и једном пред Генералштабом позивао воску и полицију да похапсе те издајнике. Четири пута су мене хапсили, али индикативно је да су ме три пута оставли на слободи, што значи да се полако полиција и војска окреће на моју страну, односно да прихвата ове позиве да похапсе издајнике. 2. октобра прошле године ја сам сазвао општенародни бунт пред овом однарођеном Скупштином.

Моји циљеви програма су били: рушење Владе, увођење ванредног стања, хапшење свих издајника, политичара, тајкуна, генерала од 90-их до данас, формирање, односно образовање Владе националног спаса и образовање Преког Суда. Тим издајницима овај народ мора судити, да једном заувек затре семе тих издајника, да више нико не би следио те примере, мислећи да су профитирали. Они ће то платити кад-тад. Ја им гарантујем својим образом и животом.

Извор: Srb03122010
Транскрипт: СРБски ФБРепортер

4 replies »

  1. Хоће ли „војска“ коју и немамо, да устане против својих надређених? Хоће ли полиција која је исто тако под контролом издајника ,устати против газде? Хоће ли се ишта решити на демонстрацијама? Порука вођама. Једини начин да се Србија ослободи је на изборима! Кажу неки да су избори фарса. Јесу фарса кад су вође ЦЕНЗУС АЛПИНИСТИ. Није узрок народ већ озбиљност вођа. Сви бију битку да себе увуку у скупштину а шта је са локалним властима.Изигравате кловнове са по десетак активиста који прате једну особу ,коју сте Ви поставили да држи говоре а остали да слушају. Власт на локалу се осваја гомилом активиста који се боре за себе као народни глас у месним заједницама и у општинској Скупштини. Ако имате капацитет да освојите власт у општини, имате гласове и за парламент а то значи победу на изборима.Само тада можете мењати мафијашке законе а мафију и издајнике у затвор. Богом дани, су дошли многим вођама главе. Мислим да се и Вама свиђају дупеувлакачи, који сваке недеље долазе у Београд да вам се увуку у гузицу а на протест немају ни 15 људи да поведу. Знам да ће ове критике прочитати и вође , зато и пишем на овакав начин.

    Свиђа ми се

  2. Бандо лоповска народ ће вам судити !

    Вучић, Николић, Дачић и сви њихови ‘кумови’ морају што пре бити ухапшени а затим осуђени, на првом месту за велеиздају, а затим и за све проневере, пљачке и обмане које су починили у Србији !

    Свиђа ми се