ДРУШТВО

Председниче Николићу, одлучите се: Србија или NATO


toma-nikolic-nato-da-ili-ne

Поручујемо премијеру Александру Вучићу да нам NATO никада није био савезник и да нам не треба као чувар српског народа на Косову и Метохији. Напротив, у складу са Кумановским споразумом, све што је потребно је да NATO примени одобрење за враћање безбедносних служби Републике Србије, војске и полиције на подручје Косова и Метохије. Способни смо да сами себе заштитимо.

Зар да нас штите они који су нас бомбардовали и од чијих бомби са осиромашеним уранијумом у Србији влада права епидемија канцера? Са NATO-ом на КиМ нису се усрећили ни Срби и ни Арбанаси. Најбоље је да оду заувек, заједно са Вучићевом владом. Ми ћемо већ знати да уредимо наш суживот са Косовским Албанцима, као што смо и толике векове пре „усрећитеља“ са Запада.

Режим у Србији се директно противи вољи већине грађана Србије. За овај срамни акт Влада није добила мандат од народа. По свим истраживањима, углед који NATО има међу грађанима Србије огледа се у томе што се уласку Србије у NATO противи чак 80.1 одсто грађана.

Србији се намеће улазак у NATO против његове воље и на тај начин се ствара основа за захладњење односа са Руском Федерацијом. Подсећамо да је подршку тешњој сарадњи Србије са Русијом дало 68.2 одсто грађана.

Премијер лицемерно изјављује да нам NATO треба да заштити наш народ на Косову, а познато је да је америчка база код Урошевца, „Бондстил“, центар за обавештајну обуку америчке војске, већ 16 година на КиМ, па нису желели да заштите, нити наш народ, нити наше светиње, нити наше културно наслеђе ни 1999, ни 2004. за време Мартовског погрома. Зашто бисмо им веровали?

Нигде у свету NATO не доноси мир и стабилност, већ само немир и повећање сукоба, а за њима потпуно економско осиромашење поробљених народа и држава без изузетка. У то смо се уверили кроз NATO деловање и на Балкану, али и у Ираку, Авганистану, Сирији, Либији…

Због свега наведеног, захтевамо од председника Николића да не потпише указ, јер је ово последња шанса да председник Николић изађе из Вучићеве сенке и донесе судбоносну одлуку за очување суверености Републике Србије.

Председниче, одлучите се: Србија или NATO.

Информативна служба Српског покрета Двери