Видео

УМЕСТО КРИВАЦА, ХАПСЕ ЖРТВЕ!!! Симу Спасића српске власти планирају да изруче Тачију!


img_0952

9. 2. 2016. Србин.инфо

Он је рекао да је био у српском тужилаштву за ратне злочине да се распита када ће бити процесуирани ратни злочинци због злочина над Србима.

Речено му је да је оптужница спремна али против њега и да се чека да је Приштина пошаље па да буде ухапшен. Спасић је рекао да Албанци желе његову ликвидацију јер је он први на списку сведока против злочиначке УЧК.

Како је то изгледало послушајте на видеу:

Рециклажа Вести – 05 02 2016
Извор: Sole Lazarevic

2 replies »

 1. Злочинци су на власти и у Приштини и у Београду.
  За то нису криви Американци или Друга Србија и њихови изабраници на власти.
  Криви смо ми. Одавно је требало да почне војна обука и организовање и рад по ћелијама.
  То је, изгледа, сувише „екстремно“ за већину Срба, зато им је и судбина таква.
  Нестанак је њихов избор.

  Свиђа ми се

 2. Odgovornost Vlade Srbije , I Specijalnog suda jasno dokazuhe na zrtvama svoju moc korupCIJE, sa uck , vrseci strahovladu, mobing nad zrtvama I ugrozavajuci svedocima zivot I zrtvama sa teroristima montiraju procese ! Iskustvo zrtava nacistickih zrtava vidimo I sa nacistickim djelatima koje uzivaju bogato sa plenom zrtava I tek im sudimo posle njihove osamdesete godine zivota ,I cak monstruozno stitimo posle 6 decenija djelatima pred kamerama medijski sakrivajuci im facu , a zrtve vucemo kao javni trofej morbidne empatije ! UCK teroristi nemaju straha jer ih stite kao primer nacista kojima se sudi tek u dubokoj starosti , pred sobom imaju mnogobrojne korumpirane sudije ministre , predsednike vlada koji medijski-sudski uzivaju u ratnom terorustickom plenu uck- terorizma , od Haskog tribunala do ministarstava nato- dc Wasingtona, Bikingema,Berlina,Brisela,Pariza, Pristine, Beograda ,sa nvo/nato mentorima

  Свиђа ми се