АКТУЕЛНО

„Паучина није!“: СТИГЛЕ ПРВЕ ФОТОГРАФИЈЕ чудне ‘паучине’ која пада с неба и узрокује застрашујућу болест – МОРГЕЛОН! (ФОТО)


Преносимо још један од интересантних текстова Зринке.К са портала Дневно.хр, који се од оних који су у служби Новог светског поретка и здушно подржавају технику већ доказаног ужасног геоинжењеринга који се спроводи над становништвом целе планете – називају „теоријом завере“… Просудите самици пре свега – не дозволите да вас други убеде да нисте видели што јесте – и да је истина једина она коју они медијском манипулацијом у добро планираној мрежи шире у свим могућим и њима доступним местима и желе да у њу верујете…

chem2-100-600x413

Нико се не усуђује да истражи чудна влакна која су ухватили Херцеговци, али…

„Оно чему се форензичке лабораторије највише обрадују су мистериозне материје које им шаљу обични људи и треба да их истраже“, рекао је Мајк Адамс (Mike Adams), власник и истраживач највеће независне лабораторије у САД. Како је рекао, недавно су му људи на тестирање донели чудна влакна која последњих година падају са неба, а ниједна лабораторија не жели да их испита.

Подсетимо се, пре неког времена два су авиона са велике висине на очиглед бројних мештана села Мостарско Блато, између Широког Бријега и Мостара, избацили белу паучинасту материју која је након неколико тренутка пала по њиховим кућама, двориштима, аутомобилима и виноградима. Према тврдњама сведока, који су рекли да су своју причу спремни да потврде било ком истражном органу БиХ и поткрепе фотографијама насталим на месту догађаја, „наишла су два авиона непознатих ознака на великој висини“ писао је и Вечерњи лист. Иза авиона, према причама сведока, остао је бели траг након чега је бела смеса као паучина почела да пада по њима. Нису знали о чему се ради па су ту чудну материју изоловали и предали стручњацима од којих још нема одговора.

На интернету су прочитали доста података о томе да је реч о генетичким влакнима која узрокују застрашујућу болест Моргелон и становници због тога захтевају праву истрагу. До које, видећете, никада није дошло. Бела паучина која пада са неба није изненадила само Херцеговце, већ шокира људе широм света. Једино је лабораторија Natural News-а под вођством Мајка Адамса узела влакна да детаљно форензички истражи. Како каже Адамс, за сада објављују фотографије те непознате материје и притом наглашавају да се чудна влакна, која многи повезују с мистериозним Моргелоном, итекако разликују од обичне паучине.

Повећано 25 х

chem1

100 х

chem2-100

chem3-100

200 х

chem-4-200

chem-5200

Обична паучина

paucina

Мајк Адамс је додао да ће до краја 2015. године завршити анализу па ће свет коначно добити одговор од чега се ова влакна састоје. (Сачекаћемо те резултате…)

У Калифорнији су затајили резултате анализе – независна истраживања показала:
ТО СУ CHEMTRAILS-и

Исто ово се догодило и у Калифорнији, а грађани, осим што су такође успели да виде авионе у истом злочину, успели су да „ухвате“ и фалсификовање резултата службене државне лабораторије и локалне радио станице. Уместо истине, сви они заједно су грађанима пласирали бруталну лаж, коју су грађани накнадно раскринкали. Наиме, грађани су „ухватили“ C-130 US Airforce – војне авионе како испуштају велике количине “влакнасте кише” на становништво.

Marie Snow и њена пријатељица Cori Gunnels посумњале су да нешто неприродно догађа једног децембарског дана 2015. године, када су својим очима виделе авионе који су у дугачком млазу испустили “чврсту кишу” у природу и по главама становника. Наиме, минут након што су се у њиховој близини војни авиони издигли у ваздух на отприлике 2.000 метара, почели су да испуштају дуге трагове влакана која су падала по тлу.

Како кажу, влакна су изгледала тако злослутно, као неки чудни снег, па се наравно нису усудиле то да дирају рукама него су рукавицама влакна ставили у папир и одлучиле су, баш као и Херцеговци, да узорке влакана пошаљу на тестирање. Убрзо након тога Marie Snow је, у жељи да грађани сазнају истину, контактирала локалну радио станицу KPHO, CBS 5 и упутила их да истраже ово „влакнасто откриће“. За неколико дана CBS 5 је пристао на понуду од госпође Snow и послали су новинара Грега Аргоса да са њима истражи о каквим је влакнима реч. Напомињемо да је радио станица у међувремену примила неколико извештаја очевидаца који су такође својим очима видели шта су војни авиони „испустили“ на грађане.

Међутим, оно што се догодило је шокантно. Поменути новинар Аргос је 18. децембра објавио чудну причу. Наиме, узорке влакана наводно су послали Универзитету Grand Canyon за форензичку науку, а за истраживање је била задужена Mellisa Beddow која је тврдила да је тестирала узорке, наводно увећане и за 40 пута.

Mellisa Beddow је Аргосу у емисији ноншалантно казала како су узорци “биоразградива газа” која је ту стигла са оближњих фарми да се састоји од “мешавине пшенице, глутена, брашна и антибиотика”, а причу очевидаца који говоре да су влакна падала са неба назвала је “теоријом завере” и неистином.

И ту се прича завршила, а новинар је одлучио да неће даље да истражује иако је очевидаца, који су својим очима видели испуштање ових влакана по људима из војних авиона – било много.
После објављивања ове вести радио станице која је наводно “смирила” јавност, Snow је посумњала да је у питању лаж – јер поменута научница није приложила никакве доказе нити резултате истраживања. Онда се организовала се са осталим грађанима како би у независну угледну лабораторију однела преостале узорке чудних влакана који су падали по становништву.

И тако они разоткривају велику лаж за коју прилажу доказе.

Наиме, резултати из независне лабораторије и државне лабораторије драстично се разликују.

Налази ове угледне лабораторије у Калифорнији обележени под бројем “14К0279” од 4. децембра 2014. и другог налаза забележеног под бројем “14К0683” од 2. децембра 2014. спроведени су по строгом придржавању утврђеног плана тестирања квалитета, а над њима је извршено „опште“ тестирање, дакле није се ишло у неку посебну дубину.
Запањујуће, али оба су испитивања показала да су узорци доста позитивни на три метала; а у питању су алуминијум, баријум и стронцијум који се, општепознато, налазе у chemtrails-има, односно у пројекту који се назива “геоинжињеринг”.

test

Још увек не верујете? Понекад је забавније живети у лажи…

————

ПОВЕЗАНО:

*СВЕ ШТО НИСТЕ ЗНАЛИ: Разоткривена сврха запрашивања (chemtrails-a)

*ДОКАЗ за скептике: И НАСА признала chemtrails запрашивање човечанства

*ВЕСТИ ИЗ СВЕТА: 600 врста вакцина за контролу мисли кроз аеросоле већ тестиране на људима

*Визионарски (ексклузивне фотографије!): Систем за масовно запрашивање из ваздуха заиста постоји, то значи да несумњиво постоји и запрашивање…

*ДОКАЗ БИО-ТЕРОРИЗМА: АМЕРИЧКИ АВИОНИ ЗА БИОЛОШКО-ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ, ПРИЗЕМЉЕНИ У ИНДИЈИ И НИГЕРИЈИ

*И саудијска принцеза против хемијских трагова и геоинжењеринга (ВИДЕО)

*ПОКРЕНУТА ПЕТИЦИЈА: Шведски грађани против ЗАПРАШИВАЊА ИЗ АВИОНА (фото, видео)

*ГМО и кемтрејлс: За 10 година ће половина деце у САД бити аутистично, упозорава др Стефани Сенеф

*Вилијам Енгдал: САД, Европа, Евроазија – Геополитика Новог света

*Немци признали кемтрејлс (видео)

*Коначно – Шведске власти признале: „Chemtrails“ су стварни, а не нека теорија завере!

*Шта хемијски трагови (chemtrails) раде вашем мозгу је шокантно – Неурохирург (видео)

*КЕМТРЕЈЛСИ – СВЕ РАДЕ ЈАВНО ДА НЕ БИ ИЗГЛЕДАЛО ТАЈНО!?

*МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ – РЕЗУЛТАТ ГМО ХРАНЕ

*Водећи циљ Новог светског поретка: TРАНСХУМАНИЗАМ – пројектовано и програмско уништење људског рода и успостављање роботске цивилизације

*МОРГЕЛОНИ У НОВОМ САДУ: Лекари не знају о чему се ради!

*У сусрет Новом светском поретку: време да се упознамо и са MORGELLONS-има

*БИОЛОШКИ РАТ НА ПЛАНЕТИ: БАКТЕРИЈСКА ВЛАКНА У МОРГИЛОНИМА СУ ХИБРИДНИ ЦИКЛИЧНИ МОЛЕКУЛИ

*ИСТИНА: Чиме ли нас то прскају у свету, у Србији – емисија РТВ Панонија (видео)

*Научни рад представљен на Еко конференцији 2011. – Хемијски трагови као глобална еколошка претња

1ge

1ge1

———


——————
Geoengineering Earth, Exposing The Global Climate Modification Assault (GeoengineeringWatch.org)

———

http://wp.me/p1Fuk8-OvS

10. 2. 2016. за ФБР приредила Биљана Диковић

3 replies »

 1. Не знам како писац овога може да претендује на озбиљност када онако бомбастично у наслову наведе име болести за коју нико никада није чуо и онда у целом тексту више ни речи. Нема линка, описа за нас „мање обавештене“, ко се од сведока разболео, имена и евентуално материјални докази (ваљда су се сликали док су још били живи)?

  Свиђа ми се

 2. ИЗУЗЕТНА АКТИВНОСТ ТРОВАЧА ИЗНАД СРБИЈЕ ПРВИХ ДАНА ФЕБРУАРА 2016 ГОДИНЕ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  N ISU U PITANJU KLIMATSKE PROMENE VEĆ JE TO RAT PROTIV LJUDSKE VRSTE Великий заговор против Христа и Его народа   https://youtu.be/AJZEqyWh8do  

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com  

  >Среда, 10 февраля 2016, 12:42 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕПОРТЕР posted: „Преносимо још један од интересантних текстова Зринке.К са портала Дневно.хр, који се од оних који су у служби Новог светског поретка и здушно подржавају технику већ доказаног ужасног геоинжењеринга који се спроводи над становништвом целе планете – називај“ >

  Свиђа ми се