АКТУЕЛНО

КМ Новине: И Шешељ ће издати Косово? (видео коментар)


08. фебруар 2016. КМ Новине

Како смо први пренели вест о Шешељевом плану да се прикључи сепаратистичким институцијама на КиМ, нисмо се посебно бавили тиме задњих дана када је и сам то обелоданио.

Seselj-izdaje-KiM

Шешељ је жестоко критиковао издајнички подухват Николића, Вучића и Дачића… Сада најављује да прижељкује коалицију са њима, али не само са њима, већ и са Хашимом Тачијем?

Међутим, у први мах претрпели смо страшне нападе, претње, вређања… Били оптуживани да се бавимо лажима и нападамо четничког „војводу“. Не, не Томислава Николића већ Шешеља. Са претњама, увредама и нападима стизали су и „демантији“. Од медија свесно преувеличани и усмеравани тамо и где то нису намеравали они који су демантовали вест а све из жеље да се одржи једна национално оријентисана а велика странка.

Остало се кратких рукава а остаће се и без осталог. Сам је Шешељ, и то за шиптарску РТК, обелоданио ову намеру. Наиме, иако упаковано у фазу „размишљања“ види се да је читав план већ исконструисан и да ту нема шта битно да се дода. Све то дешава се чак и пре него што су сами Шиптари објавили да ће њихових лажних избора на КиМ бити. Зато се апсолутно ставља под знак питања додатак у тој причи да ће се поштовати воља „Срба са КиМ и чланова СРС, па како они одлуче…“

Све у свему, ми смо желели да бацимо друго светло на ову причу и покажемо да таква одлука значи искључиво издају Косова и Метохије а издаја је увек чин који се врши свесно! Тако ћете у овом кратком „Видео коментару“ моћи да схватите да Шешељ одлично зна шта ради.

Овај видео је уједно и првенац у новом приступу ствари и догађајима које ћемо кроз „Видео коментар“ у што краћој форми пробати да обрадимо, представимо и осврнемо се на њих а да то остави печат и на јасан и недвосмислен начин укаже на суштину одређене појаве.


Извор: КМ Новине 

5 replies »

  1. Од Срба су за понос целом свету ,Србству,цркви и православљу живели и човечанству служили прави људи,али нажалост имали смо и оне који су обрукали и издали србство и чини ми се да су сада ови задњи доминантнији. Само да не потрају дуго.

    Свиђа ми се

    • Тако јеее !!! Воја је ИЗНАД Косова и Метохије ,изнад Србије изнад свих нас и наш идол који нас свему учио и научио.Мој „тито место тита“ је он. Они којима је „тито место тита чеда нека се боље покрију са ушеса своја.Чеда ионако асоцира на четник иако је он као „тито после тита“ отворено против Србије као „тито после тита“ Угљанин и остали што јавно иду титовим путем. Свако ко није на тој југословенско хашкој Слобе срПског хероја ( првој „тито после тита) линији је издајник тита и револуције која траје. Када би Срби као југословени и како сазнали да су четници уопште постојали у Југославијама да није било војводе 1990 године? То мора да се поштује као и војвода Ђујић који је спасао у 2 рату нај мање пола милиона Срба и србске деце у борбама против комуниста, усташа , турака, немаца,партизана ( тадашње јна) и осталих домаћих издајника.

      Свиђа ми се