АКТУЕЛНО

Бранко Драгаш: КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД?


Погледајте ову слику.
Срамну слику.

Шта видите?

Политичаре који су обесмислили демократију и опљачкали Србију.
То је политички олош који је довео на власт лудог Ацу Драмосера.

И?
Шта сад?

Окупља се тај исти политички олош да сруши Ацу Драмосера.
Уједињује се да поново дођу на власт.

Како вас, бре, није срамота?
Да ли лажна опозиција стварно мисли да смо ми лудаци?

Удружују се они који су нас унесрећили.
Али не удружују се они који воле напаћену Србију.

Где су наши родољуби?
Шта чекамо, браћо и сестре?
Зар сте толико сујетни да не можемо да се удружимо и победимо.

ЈЕДНА ЛИСТА побеђује и жуте и напредне.
ЈЕДНА ЛИСТА са новим људима и новим програмом.

Они који свој лични интерес стављају испред интереса Србије, нису родољуби.
То је нова превара.

Господо другови, Србија тражи победу родољуба.
Нема спаса ако ви пређете цензус.
То Србији ништа не значи.
Србији треба сигурна победа родољуба.
То је наш спас.

ЗА СПАС СРБИЈЕ!

 

Бранко Драгаш

Београд, На Богојављање 19.01.2016.

————–

http://wp.me/p1Fuk8-NRy

19. 1. 2016. ФБ Branko Dragaš, за ФБР приредила Биљана Диковић

 

13 replies »

 1. KO JE SAD OVAJ BRANKO KOJA JE TO STRANKA DALI GA NAPRAVI ZORAN ZIVKOVIC KOJI POZVASE NAROD DA NE PLACA STRUJU PA BAS ONI NAPRAVISE UTERIVACE ZA DUG ZA STRUJU PA LJUDIMA ODUZIMAJU I KUCE ILI JE BORISA TADICA PITAO ZA SAVET KAKO CE DA DOVEDE PAPU U SRBIJU DA NE PITA VERNIKE STA O TOME MISLE ILI CE DA PITA MICUNOVICA KOJI BESE AKTIVNI KOMUNISTA I ODE DA JASE POPOVE KAO ATEISTA I AKTIVAN KOMUNISTA A DANAS IDE U CRKVU KAO NEKI VERNIK ILI STO JE JOS GORE VIDELI DA OVI BAR NESTO RADE PA NA SVE NACINE HOCE I TO DA SRUSE I DALI HOCE IDIOTA ZOVE SE SUTANOVAC DRAGAN KISELA VODA MILAN TOPLICA KOD SELA ODAKLE JE ON ZATVORISE KAD SU DOSLI NA VLAST A TA VODA JE JOS 1928 GOD. PROGLASENA ZA NAJBOLJU I DOBILA JE PRIZNANJE PA DALI NAM STVARNO TREBA NEKO KAO TAJ OLOS IZ DS-A NARODE KRAJNJE JE VREME PROBUDITE SE.

  Свиђа ми се

 2. Само вас посматрамо из даљине, из ове осиромашене и опљачкане Кијевске Русије која се зове Украјина.
  Срби, срби, шта је са вама.
  Ваш народ је јединствен, народ је паметан, ко хлеб насушни. Видели смо га на ватерполо турниру.
  То је победнички КРИК народа.
  Искористите га.
  Али народ санас – нема избора, нема избора, нема на тацни чистих уједињених родољуба, који би имали развојну политику сопственим снагама, ударничким трудом, стимулисањем искључиво домаћег удруженог капитала, преко јаке српске банке.
  Нема ни банке. Нема. Уништили ови на власти све, да би могли да владају. Смениће их ови стари, уколико се БРЗО не појаве ДОМАЋИНИ, са једним вођом који би повео, ујединио, имао чврсту отаџбинску руку. Који би повео народ а не позицију или опозицију. Данас је код вас у Србији опозиција и позиција једно.
  Тим је лакше БРЗО створити нову НЕПАРТИЈУ, а народну силу, баш тако – народну силу да побди из прве.
  Ми се у Украјини надамо да ће таква сила овде исклијати, јер идемо ка дну. И овде сва преимућства и повластице дају највећим непријатељима Украјине, који нас воде у разделу међу комшијама.
  Не угледајте се на нас. Уједините се око било кога, створите нешто НОВО – странка НАРОДНА СИКА и подедите, Победите из прве. Изненадите Европу.
  Време је!

  Свиђа ми се

  • Брате Андреј што ћирилицом пишеш и ми Срби „само посматрамо из опљачкане,сиромашне и разорене ове преостале мале Југославије – титославије са председником усред југословенског главног града Београда у меморијалном центру Јосип Броз ( ваљда се тако звао и презивао) одакле и даље врача и гата а где мртав лежи и мртав над својим “ мртвацима који ходају“ и даље својом Републиком са своје две Аутонимне законите Покрајине у својој републици и даље влада уз помоћ своје југословенске нације те се од њих и њихових револуција интернационалних , данас глобалних Срби домаћини а под њима једва и да „виде“ а не за нешто као прави Срби и родољуби и питају а још мање као хришћани православни и браћа великог руског народа о било ему одлучују.Та новостворена нација од тита и партије наставила је са својим братством и јединством са свим осталим титовим батским народима и народностима а тако и сарадњом и договорима -преговорима и политичарењем у оквиру њих самих а мимо србског народа којег је тито прогласио за интернационално – голобалног кривца те су сва места а у име „криваца“ преузели и о свему одлучују његови револуционари -југословени сви „од њега и Југославија његових поникли“ и из велике му Југославије пребачени и у ове остатке „мале“ југославије те се иза Србије и србства крију те тој малој титиној Југославији и име заменуше па је наззваше Република Српија.Да зна свет који је као и они где се „светски кривци“ за пропаст њихове Југославије Велике Републике пак крију? А такви нису народ Божији већ вештачка нација која везе са Богом , Његовом вером ,србством и памећу нема.То су модерни „грађани“ света који свету стреме и за свет ко се а против свете земље на којој су спрам „памети“ своје раде.На уништењу сопствене државе, сопственог народа из ког су поникли и свога рода и порода те свету посредују и служе не схватајући да тако и на сопственом „докусурењу и уништењу“ раде јер их свет презире као и они чији је тај „свет“ те чим им глобални посао грађани који им верују одраде , „склониће их“ и тако им се као посредницима захвалити. Такви с Богом ништа немају и знају само за слуганство и посредништво те је већина „грађана“ као некад потурице а данас стотине хиљада „модерних потурица“ титовим глобалним путем демократско-револуционарним иде. АНТИСРБСКИМ и АНТИРУСКИМ.
   Тако се замерише и Богу Творцу док их онај други Господар демократског света већ ПРЕЗИРЕ и одавно их је одбацио заједно са мртвом СФРЈ коју им је по истом том свом и светском револуционарном плану РАЗОРИО опет уз помоћ њих самих и спрам „памети“ стотине хиљада у својој служби и својих идеологија, југословена.Те му плаћају и дају све што глобално од њих захтева мислећи да ће парама купити љубав његову а незнајући да су све паре света само његове и у власништву његовом тј. сам он ,њихов Господар.Па су југословенима болнице светске и нај модерније ,путеви и школе светски , пензије нај веће у свету, плате и уопште стандард јер они све њему дају спрам „памети и вере“ своје.Поштују његове акте и уредбе,кршећи постојеће законе и устав само да би му платили те постају безаконици.Те ТУЂУ бригу вечито воде.И што му више глобално дају и финансирају га све им је већи стандард а после сваких избора демократских његових.И све се здравије хране , све здравији ваздух дишу и воду пију.Пуцају од здравља „спрам памети и вере своје“.Нема болесних , деца не оскудевају ни у чему.Мртвацу су се ртви заклели а он им још „Васкрсао“ није ,зато га и држе ,ишчекују док његовим мртвим путем ходе у “ светлу и још лепшу и богатију будућност.“Са пролетерима свих земаља се ујединише ,унислише да су грађани света а добише светски хашки СУД од господара и великог инквизитора света у ког такође као ни у Бога , неверују.Тако нама домаћинима Србима „навукоше“ на врат ОБА ГОСПОДАРА или бар тако мисле док их Господ који све Види и све зна , Својом моћном руком „чисти“.Да им је до Србије и вере стало, до Косова светог , до србства они би подржали веру и Божијом милошћу им датог Владику Артемија те КИМ изгубили не би а доказали би да су Срби а не титови пролетери-југословени , данас робови интернационале-глобализма.Не би срљали у светску демократију и на демократско-светске изборе већ би СТАЛИ.Зарад тита и „света“, напустили су вољу Божију да би испуњавали вољу људи из далека њима непознатих као и своју вољу али то је њихов ИЗБОР и спрам њега ће и проћи а нама Србима и Русима нека су на утеху ове речи светоотачке :
   “ Божија је земља и све што је на њој и ако је пропало имање, нисмо пропали ми.“
   Тако да им џаба избори Бога још нико није победио ни оне који су на страни Бога а вољу Божију и помоћ Божију,не могу спречити ни људи ни демони проблем је само у њима као и у свим нама људима.Како кажу истините речи светоотачке “ Живот је једна велика књига у којој човек исписује странице а Бог окреће листове.“
   Дакле , нека свако пази како „исписује своје свакодневне животне странице своје књиге јер му се све код Бога зарачунава и пише.
   А за покајање никад није касно иако је све мање времена.

   Свиђа ми се

 3. Алексанадар вУЧКић не би расписивао изборе да није увјерен у/обезбједио следеће:

  1. да још увијек има испраних мозгова који вјерују у његове лажи.

  2. да још увијек има доста они који ће из личних интереса гласати за њега.

  3. да ће уз помоћ недозвољених метода (куповање гласова/физичко насиље над гласачима) добити одређен проценат гласачког тијела.

  4. да у случају нечег неочекиваног, покраде изборе и опет однесе побједу.

  Ако било ко вјерује да ће разједињена „родољубива“ опозиција која се тренутно налази ван парламента, преласком цензуса, бити у стању да уради нешто за свој народ у парламенту, тај се грдно вара.

  Њима, радикалима, Санди и Бошку, и неколицини други, је важно да се дочепају парламента и свих бенефиција које се добијају уласком у исит.

  Шешељу свака част на побједи над Хашким трибуналом, али као политичару му нетреба вјеровати ништа. Манипулисао је народном вољом 90их година, продавао изборе, причао једно, а радио друго, Милошевића често назива србским родољубом и својим личним пријатељем а онда у јавним наступима прича како је продата Република Српска Крајина и Западна Република Српска, како се Милошевић у Дејтону одрекао много тога на штету Србског народа, и тако даље.

  Бошко и Санда-овдје не треба било шта коментарисати.

  Доктор Драган Петровић- до јуче хвалио несрећног Синишу Ковачевића на сва звона па га напустио. И 4 факултета му нису помогла да укапира да је несрбска назадна странка од самог почетка западни пројекат за растурање Србије и србоског народа, па је био њен члан дуго времена.

  Е моја Србијо, тешко теби са свим овим „родољубима“ и „интелектуалцима“.

  Свиђа ми се

  • Ништа горе није могло задесити Србију и србски народ него комунизам донет интернационалном насилном револуцијом а после комунизма светска демократија доведена такође силом и глобалном светском демократском револуцијом. Те две револуције су крај постојања слободне србске државе и слободног србског народа и свих осталих грађана под светском демократијом који су само колателарна штета и за њу се сматрају на свим србским отворено окупираним територијама не само на КИМ. Под отвореном окупацијом се не излази на изборе јер они могу бити само шарена лажа и превара од оних којима је потребан нов „демократски изборни легатитимитет“ за оно што је окупатор наумио у следећим потезима над окупираним народом, како би све што следи, било легално и законски по правилима демократског законског поретка јер је демократија поредак закона који се глобално спроводе над својим обезбоженим грађанима а у ствари робовима где робови сами себи а по правилима демократије морају по својој вољи и свом избору да уведу себи „законски статус робова“ а по правилима светске копрорацијске демократије преко својих и њихових легално изабраних представника како би све било по вољи народа који преко посредника изабраних на демократским изборима као народ влада и доноси себи нове законе по којима ће сви и представници и грађани који „их за своје представнике изаберу“ , МОРАТИ да живе под претњом силе и владавине демократских закона и владавином демократских права за тај народ. Светска демократија и њен револуционарни глобални врх је у сталном напредовању по том питању статуса свих грађана који су прихватили светску амеро-корпоративну демократију и питању природних ресурса и богатства које поседују ти грађани,истих по демократском мишљењу недостојни, те треба донети нове законе а да све буде легално и по вољи народа који влада у демократији организују се демократски и фер избори да се после грађани из народа не би бунили против свога законског и демократског статуса који су легално преко сами себи а преко својих изабраних представника сами себи и донели. Демократија сваком човеку,грађанину, ДОНОСИ и мора да реши СТАТУСНО ПИТАЊЕ, да ли је он законски РОБ или има статус грађанина и онога ко је власник не само робова него и бивших законитих држава тих озакоњених робова. За све са будућим статусом роба, уколико се побуне касније због „демократске преваре“ како ће сами „унислити“, надлежне су све демократске законске и извршне институције све до полиције и војске која ће да штити поредак закона и владавину права и закона које су сами робови донели изборима и у својим демократским народним владајућим скупштинама.Такви ће бити проглашени за криминалце и терористе са којима ће се светско-демократска корпоративна полиција немилосрдно обрачунавати као и са њиховим терористичким породицама из које су потекли такви криминалци који не поштују сопствене законе које су сами демократским путем увели и ГУБЕ сва људска права и оно мало слободе што су као поробљени ипак имали.Иду у светско робље својих власника као и њихови „ресурси“ који су газдама преко потребни.
   У том случају јер је све ПО ЗАКОНУ ,ИЗБОРУ и вољи самих грађана од таквог народа и Бог диже руке с обзиром да су се определили за демократију оног другог господара те му даје допуштење спрам народне воље.Исто тако народ који сам себе закоснки ОРОБИ неможе више очекивати ни помоћ братске Русије. И Творац и браћа Руси могу само да плачу над судбином таквог народа услед сопственог погрешног катастрофалног демократског избора.Са светском демонкратијом се НЕ ИГРА јер зна СУРОВО да КАЗНИ целе народе да ли бомбама и демократијом или само бомбама или само демократијом, све једно је и зависи од већинског избора самог народа и грађана који чине народ.У ког Господара верује народ он њему и служи и изабира законе тог Господара по којима ће му и служити и по његовим законима живети јер људи морају да живе по законима а не закони спрам ћеифа људи.Зато и постоји Божији поредак закона Божијих и онај други поредак закона оног другог господара који такође жели своју озакоњену власт над људима којима влада.Код народа који су прихватили демократију и за њу се определили хришћански закони су бачени у запећак и мораће демократским законима бити одбачени од таквог народа.Творац је са људима створеним направио Нови уговор са њима дајући свој живот њему у залог и своју крв али су многи народи тај уговор са Богом једнострано РАСКИНУЛИ и определили се за демократију оног другог господара који је неприкосновено владао људима на земљи пре доласка Бога Христа.То право на опредељење и избор и сопствену вољу је Творац дао сваком човеку и та воља и избор је за Творца по речима Сина Божијег , за Његовог Оца СВЕТИЊА.
   Некад је боље нешто не урадити него урадити па после тешко или немогуће то исправити и на старо се вратити? Није ли народу после сваких нових избора све горе и само кука? Шта је Србима донела демократија? Неке нове територије? Богатији смо? Имамо јаку и моћну државу? Војску? Или је све обратно и све горе и све изгубисмо још само то да као народ озаконимо па још дубље у понор и „вавилонско робство“ под оним другим србомрсцем господаром а све по законима његовим?

   Свиђа ми се

 4. Ovi na slci sigurno ne mogu proci. To je razjedinjena opozicija i interes im je samo da se okace na budzet, pobeda im nije bitna. Samo se blamiraju, ljudi bez ponosa. Svi znamo da ove necemo, a ja jos nigde nisam procitao, koga hocemo.

  Свиђа ми се

 5. Sramota je videti te izlizane face koje su se nauzivale i najele na racun naroda.Prvi ministar vojni Tadic,Ceda,vinogradar Zivkovic elita koja bi trebalo da idu do 4% max.
  Na zalost nema novih cistih koji bi se bavili politikom sa ovima Alek vlada jos 100god i neka vlada kad ima takve podanike (namerno ne rekox narod).

  Свиђа ми се

  • У оном дијелу Сирије који је под Асадовом контролом, ако ништа друго бар постоји понос, храброст, част и образ. У Србији под Вучићевом контролом ништа од тога!

   Свиђа ми се

 6. Е Бранко Бранко ,…па то је управо демократија . НЕМА друге ма колико у њу људи веровали и трагали за другом а по „њиховој вери и памети и савести “ . ЈЕДНА је демократија и по целом свету је на делу – делује. 😦
  А зашто делује? Преко кога делује,преко кога је кренула у офанзиву 1989 године , структурално , итд. И ко је форсира -намеће грађанима света од горе ка доле или од доле ка горе? 🙂 Деда за Бабу , унук за Деду , …? Демократска „локомотива“ јури кроз свет и гради свој поредак закона за Бабе за Деде за децу и унуке …и Репу и остале пољопривредне производе од којих се за све у локомотиви прави храна,нова демократска што би Србин реко `рана?

  Свиђа ми се