АКТУЕЛНО

Кога она представља??? Зоранa Михајловић – Рогозин да брине својој држави а ми ћемо о нашој!


mihajlovic_rogozin_1301

13.1.2015. Србин.инфо

Потпредседница владе Зорана Михајловић поручила је заменику руског премијера Дмитрију Рогозину „да треба да води рачуна о својој држави“.

Рогозин је упозорио Србију да би једног дана могло да јој се деси исто што и Немачкој током новогодишње ноћи, кад су мигранти нападали жене у Келну.

„Да ли Србији може да се догоди сценарио на који Рогозин подсећа или прогнозира? Мислим да он треба да води рачуна о својој држави, а ми ћемо о нашој“, рекла је Михајловићева.

На питање да коментарише Рогозинов састанак са лидером радикала Војиславом Шешељем, Михајловићева је рекла да је у Србији свако слободан да „иде у посете где год жели и код кога год жели“.

„Што се тиче Шешељеве политике, мислим да никога у Србији не треба подсећати каква је она, односно да је то политика сукоба, назадовања и противљења ЕУ и политика против уређеног система, што је супротно политици коју води влада и политици за коју се залаже СНС“, рекла је Михајловићева.

Она је рекла да се влада залаже пре свега за Србију и да пут ка Европској унији није због саме ЕУ, већ због достизања европских и светских стандарда.

„Лепо је добити грађевинску дозволу за 28 дана, као и електронску грађевинску дозволу“, додала је она.

Потпредседница Владе је додала да су Србији важни политички и економски односи са Руском Федерацијом, а нарочито у њеном ресору, што се пре свега односи на реализацију руског кредита за модернизацију српске железнице и реализацију потписаног меморандума за изградњу новог диспечерског центра за модерне пруге и возове које ће Србија имати.

7 replies »

 1. КОМЕНТАР НИЈЕ ПОТРЕБАН !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Среда, 13 января 2016, 15:18 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕДАКЦИЈА posted: “

  13.1.2015. Србин.инфо

  Потпредседница владе Зорана Михајловић поручила је заменику руског премијера Дмитрију Рогозину „да треба да води рачуна о својој држави“.

  Рогозин је упозорио Србију да би једног дана могло да јој се деси исто што и Немачкој“ >

  Свиђа ми се