ДРУШТВО

(Шамар Вучићу?) Рогозин се састао са Шешељем


11. јануар 2016. Ослобођење

БЕОГРАД- Вицепремијер Руске Федерације Димитри Рогозин након званичних састанака са представницима владе Србије посетио је централу Српске радикалне странке у Земуну и састао се са председником СРС Војиславом Шешељем.

Састанку су присуствовали и Немања Шаровић, Никола Красић и Вјерица Радета, Милорад Мирчић и неколико чланова руске делегације.

Четнички војвода је са руководством странке одржао састанак са Розгином и том приликом даровао руског званичника флашом Манастирке ракије и монографијом манастира у украсној дрвеној кутији са српским мотивима.

Председник СРС је даровао Рогозина и гуслама.

Како је саопштено из Српске радикалне странке, у срдачном и пријатељском разговору који је трајао сат времена др Шешељ је високог руског званичника обавестио о тренутним политичким приликама у Србији, како у домену унутрашње, тако и спољне политике.

Шешељ и Рогозин су се сложили по свим битним политичким питањима и изнели заједнички став Српске радикалне странке и представника руске владе, да Србија треба да интензивира односе са Русијом, да су Срби и Руси братски народи и да је будућност Србије окренута ка истоку.

***

general bozidar delic
Божидар Делић
:

Вечерас је било лепо у СРС. Господин Рогозин је и поред згуснутог распореда у оквиру своје посете Србији нашао времена да посети СРС и свог пријатеља Шешеља. Већи број радикала који је у поподневним часовима обавештен о овој посети је аплаузом дочекао Вицепремијера руске владе. У дужем пријатељском разговору размењена су мишљења о односима Србије и Русије као и о тренутној политичкој ситуацији у свету. И у време док је наш Председник био у Хашком казамату, господин Рогозин се интересовао о његовом здравственом стању а једном приликом је обишао и Војину породицу. Тако је то кад имаш Руса за пријатеља. Он те никада неће оставити на цедилу. Кад би то неки у Србији схватили…

2 replies »

  1. Lepo je ovo sto se ova vlast trudi da poboljsa poziciju Srbije kod zapadnih zemalja uvozeci investment, ali analizirajuci lukavost zapada koji je svojim dosadasnjim dvolicnim postupcima pokazao da su siguracija kao „vrbov klin“. Bojim se da je to sve vesto skrojeno i usmereno da se Srbi zavade sa bracom – RUSIJOM. Komentar Danila Vasica je dosta dobra poruka Srbima da ZAPADU netreba verovati. Sve zivo kupuju Dolarima koga imaju na pretek a jadni Srbi zbog siromastva se I za slamku hvataju.

    Свиђа ми се

  2. Na zapadu ima nešto novo, Desilo se čudo ovo, Rusija se sa istoka budi, A zapad od straha ludi. Sve do juče zapad bahat bio, Pa po svetu žario i palio, Dok je ceo svet, U strahu od pokolja krvario. A sad Rusija je krenula bez treme, Ohrabrujući srpske četnike, Da se za borbu spreme. Spremte se spremte četniciiiiii, Veeelka će booorba da budeeeeeeeeee….!!!

    Liked by 1 person