ДРУШТВО

Славко Никић нуди своју помоћ у решавању злочина – Ако се не обелодани истина, старе убице почињу са крвавим пиром!


Славко Никић нуди своју помоћ у решавању злочина или ће почети грађански рат у Србији!?

03. јануар 2016. КМ Новине

Пензионисани пуковник српског МУП-а, Славко Никић, нуди своју и помоћ својих старијих колега како би разоткрили убице из политичких афера или ће након њихових нових злочина у Србији почети грађански рат! 
Slavko Nikic

Ако надлежни органи не кажу истину  убиствима:

1. Радована Стојчића
2. Павла Булатовића
3. Жељка Ражнатовића
4. Зорана Ђинђића

и још неколико Срба, њихове убице су на слободи и припремили су нови списак за одстрел Срба.
Припремили су и дежурне кривце који ће, по већ виђеном сценарију, робијати њихова злодела ни криви ни дужни.

За убиство Зорана Ђинђића у затвору су Милорад Улемек и Звездан Јовановић. Њих су хапсили и суде им они које је именовало злочиначко удружење ДОС, које је опљачкало грађане и државу Србију.

Хапсили су их они који су пружили логистичку подршку правим убицама. Наредба о затварању аеродрома је издата тек пошто је авион са убицом Зорана Ђинђића полетео. Зато је истражни судија каснио на лицу места дуже од 20 минута.

Ликвидације почињу! Све је припремљено. Неке од њих ће покушати да подметну и међународном тероризму! Ако се не обелодани истина, старе убице почињу са крвавим пиром.

Откривање истине је могуће. Неписмени полицијски и удбашки шефови су то оставили својим младим колегама, као кукавичје јаје.

Да не буде све на плећима оних који су тада били деца, нас неколико официра из тог периода се јављамо добровољно да ту „енигму“ решимо.

ОДБИЈАЊЕ ОВЕ ПОНУДЕ ЗНАЧИ ПРИХВАТАЊЕ ГРАЂАНСКОГ РАТА!!!

Извор: КМ Новине 
***
10441248_10208089729991433_609688803917498056_n

1 reply »

  1. Meni jedino nije jasno to, kako ovi što se nude da pomognu, misle da mogu izbeći to da i sami ne budu likvidirani pre nego razotkriju prave ubice.? Svima nama je poznato da nevini robijaju a da se ubice i dalje šetaju i da su verovatno još uvek u strukturama vlasti. Postavljam dakle i pitanje, zašto dotični bivši to nisu razotkrili pre nego što su postali bivši i kome se to sad nude…???

    Свиђа ми се