АКТУЕЛНО

Проф. др Слободан Чикарић: „Милосрдни анђео“ на Балкану – Уранијум, „прљави рат“ и рак (видео)


milosrdni andjeo na balkanu prof cikaric

Осиромашени уранијум из НАТО агресије на СРЈ – УБИЈА СРБЕ: од 2001. до 2011. појава малигних обољења и лимфома повећана за 110%, док је учесталост појаве свих тумора заједно, и леукемија и солидних тумора повећана за 20%.

Када је реч о канцерогенези и јонизујућем зрачењу, и мутацији генома (а последица мутације генома је рађање потомака са психофизичким малформацијама), однос између дозе и тих ефеката је тзв. стохастички (случајан) однос, дакле не постоји праг доза за покретање канцерогенезе и мутације генома, НЕГО СВАКА ДОЗА КОЈА ЈЕ ИЗНАД ПРИРОДНОГ ФОЛА МОЖЕ ДА ИЗАЗОВЕ КАНЦЕРОГЕНЕЗУ И МУТАЦИЈУ ГЕНОМА.

Ако то знамо, онда свака количина радиоактивног отпадног материјала, од тих 15 тона отпадног уранијума, који су се распоредили широм Балкана, чак су стигли до Авиана, на Апенинском полуострву одакле су полетали ти авиони… довољан је да покрене механизам канцерогенезе и мутације генома.
Време од деловања радиоактивног материјала, односно ратног дејства НАТО агресора на СРЈ, и клиничке манифестације је латентни период и он за малигне лимфоме и леукемије траје од 10 до 15 година, а за солидне туморе до 20 година. Овде је професор Чикарић представио резултате тог истраживања које је спроведено на територији без Косова и Метохије.

slobodan-cikaric

Проф. др Слободан Чикарић је универзитетски професор и актуелни председник Друштва Србије за борбу против рака. Ово је предавање на тему „Милосрдни анђео“ на Балкану – Уранијум, „прљави рат“ и рак.

***

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:


——————-

http://wp.me/p1Fuk8-NaW

26. 12. 2015. Српски препород Metanoja Channel, за ФБР приредила Биљана Диковић

 

 

2 replies »

  1. Сутра ће вероватно осудити првог председника Српске јер је одбио да мирно одведе прекодринске Србе тамо где нису хтели. Тај народ су психолошки разарали од 1992. потом плутонијом, и на крају пројектом “Сребреница“. Остатак Србије убијан је санкцијама, плутонијумом и пропагандом да без убица нема живота. За мене није пораз ништа од поменутог већ физичка чињеница да у тај свет убица сваке године просто утекне 36. 000 најшколованије младежи. Нема оправдања и објашњења за такво понашање. Дакле, пола милиона од бомбардовања. Разумео бих да одлазе у Кину, Јапан, Русију. Ако су управу, зашто смо онда строги према онима који су се из истих разлога потурчили пре више векова? Ове породице би бар требале да имају пуне симпатије за потурчењаке. Онда је било још теже наћи “мотивацију“ и ослободити се “празнине која гуши“.

    Свиђа ми се

  2. НАТО је бомбардовао Србију не само уранијумом ,већ и још погубнијим плутонијумом и полонијумом, нећете вероватно да пишете да не би плашили народ још више,али нас више ништа не може да уплаши и изненади од ових зликоваца.Пишите да полонијум данас убацују и у цигарете.Иначе програм са полонијумом је стар,испитивања су почела још 1945.год и то на пацијентима у болницама.

    Свиђа ми се