Игор Војиновић

НАТО опозиција Монтенегра и содомитски активиста Коча Павловић


14.12.2015.

У Подгорици је успјешно одржана прва Парада педера, као дио специјалног дјеловања глобалистичке тоталитарне идеологије. Отпора није било. Полиција је обезбеђивала око 200 педера и педерчина (геј активиста), док су спроводили своју агресију.

montenegro2015-02

Парада срама у Подгорици

Народ није пружио отпор, јер је изморен и излуђен подједнако од НАТО режима и од НАТО опозиције. Преtходнoг дана је одржан анти-НАТО протест у Подгорици и Андрија Мандић се добро потрудио да тај протест што више обесмисли и да потисне помињање параде педера сутрадан, иако је та парада у склопу НАТО вриједности.

574e9a4c2f45377023e6f714e3c2a3fb

Коча Павловић

Сутрадан је међу содомитима у шетњи био и НАТО опозиционар Коча Павловић из Покрета за промјене (који је дио Демократског Фронта) и изјавио је да је одушевљен овим напретком. То је она сподоба која је у току «грађанских протеста» у Подгорици изјавила да протести нису ни против ЕУ и НАТО, нити су просрбски и проруски, да разјасни нејасноће око протеста.

Јесу Небојша Медојевић (Монтенегрин, који је за ЕУ и НАТО) и Андрија Мандић (грађански Србин, који је за ЕУ, а могао би са НАТО) главне личности квазиопозиције, али лик и недјело Коче Павловића најбоље све објашњавају. Буне се против Мила, а као и Мило залажу се за исте глобалистичке вриједности.

Народ је тако смућен и изморен и није могао реаговати. Најсмјешније је да се љуте на Црногорце и исмијавају их због Параде хомосексуалаца они исти који ништа нису урадили да се та иста Парада Педера не одржи у Београду. Апсурд за апсурдом, али лако се рјешава. Оријентисати се ка правој Црној Гори и биће протести народни бунт, а педерчине попут Медојевића и Мандића послати у Брисел да се никада не врате, па нек се тамо педеришу колико год хоће.

СРБСКА ЦРНА ГОРА – ПОБИЈЕДИТИ МОРА

Игор Војиновић
14.12.2015.