АКТУЕЛНО

ЦРНА ГОРА: Паљење НАТО заставе на Цетињу! НАТО НИЈЕ ДОБРОДОШАО, ВРАТИТЕ КРСТАШ БАРЈАК! (видео)


застава нато

На интернету се појавио видео снимак паљења заставе НАТО на Цетињу која је постављена 2. 12. 2015. у дану када је Црна Гора позвана у ову злочиначку организацију.

cetinje

„Прије око сат времена НАТО застава на улазу у Цетиње, којом је руководство Пријестонице замијенило Крсташ барјак, запаљена је, а фотографија је постављена на Facebook.
Новинар Марко Милачић је објавио видео клип на свом Јутјуб налогу.
Цетињани, али и велики дио Црне Горе, били су су разочарани одлуком да се на улазу у црногорску Пријестоницу, умјесто крсташа, вијори застава НАТО.“ – објавио је црногорски портал volimpodgoricu.me

zastava-561x330

фото: volimpodgoricu.me

Новинар Марко Милачић је испод видео снимка написао и коментар:

„Након што су, у невиђеној демонстрацији улизиштва и гажења по традицији, власти пријестонице Цетиње, поводом добијања позивнице за НАТО, скинули Крсташ барјак и ставили НАТО заставу, слободни грађани су узели ствари у своје руке.

НАТО није добродошао у Црну Гору!

А, сада: вратите Крсташ барјак!“

***

На Фејсбуку је објављено безброј коментара корисника ове друштвене мреже, одабрали смо један:

Romen Louis
Ноћас је Цетиње освјетлало свој образ. Застава НАТО пакта, коју је бесрамна монтенегринска власт била поставила на мјесто некада постављеног поносног Крсташа, с намјером да тако симболично обиљежи потпуни раскид са свим оним што је сама душа Црне Горе, нестала је ноћас у пламену – нема је више. Одвратна и сатанска крпа која је била постављена над Обилића пољаном, изгорјела је. Руке се позлатиле ономе ко је ово учинио. Спасио је част Цетиња и Црне Горе. Не, Црна Гора неће нестати без борбе и без крика.

—————-

http://wp.me/p1Fuk8-MHT

7. 12. 2015. за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »