ДРУШТВО

Драган Станојевић: Покрећем јавну иницијативу да се у званичну посету Србији позове генерални секретар ОДКБ!!!


12079575_815414241910482_67306324810715866_n

Драган Станојевић, 20.11.2015.

Поштовани пријатељи, желим да Вас информишем и да Вас позовем да заједнички одрадимо ову иницијативу.

Као што знате, јуче је генерални секретар НАТО посетио Србију и био примљен са највишим почастима.

Ја покрећем јавну иницијативу и позивам све покрете и људе да се прикључе и подрже ову иницијативу, да се позове у званичну посету Србији на највишем нивоу, ГЕНЕРАЛНИ СЕКРЕТАР ОДКБ, НИКОЛАЈ БАРДЈУЖА!!!

Ја, са своје стране, решавам све потребно са ГЕНЕРАЛНИМ СЕКРЕТАРОМ, НИКОЛАЈЕМ БАРДЈУЖОМ, до званичног укључења институција, али позивам све да захтевамо од српске власти да господину Бардјужи упуте званични позив за посету.

(пошто су у Србији биле разне манипулације, постављам овај текст да би они, којима још није јасно, видели ко је први довео ОДКБ у Србију и ко је опуномоћен, и да бих, евентуално, развејао њихове сумње)

Једини ко је уз мене учествовао у реализацији овог пројекта у Србији је генерал Божидар Делић.
Резултат наше иницијативе је био да је Србија постала посматрач у ОДКБ и сматрам да је то био велики успех, али мора да се иде даље.

Наравно, неке слике нисам јавно објављивао, али је време да се неке ствари отворе.

На трећој слици можете видети састанак са генералним секретаром (у мојој организацији), где су биле представљене скоро све српске странке, као што видите присутан је и председник Николић (истина, он седи мало даље).

6 replies »

  1. dragi prijatelju sa ovima koji sede na dve stolice i koji kao pojedinci a ne narod nema leba to su ljudi poslusnici i gledaju samo kako da se obogate ovde se treba zapitati kao sto rece konuzin bivsi ambasador u bg imali li uopste srba u srbiji tadic,ceda,vuk i ovi novi sve izdajnik do izdajnika a narod trpi ,trpi dokle videcemo veliki pozdrav veliki covece

    Свиђа ми се