АКТУЕЛНО

Пол Крејг Робертс: Страх


 

Овај изврстан чланак Глена Гринвалда –  Exploiting Emotions About Paris to Blame Snowden, Distract from Actual Culprits Who Empowered ISIS :  Information Clearing House – ICH – ме подсети да сам намеравао да пишем о томе како се свакакви интереси каче на владину пропаганду.

Гринвалд пише како Сноуденови мрзитељи по америчким медијима користе „Париски напад“ како би га оцрнили. Амерички, и уопште западни, медији су препуни олоша, иако то, све скупа, није ни за нокат Глену Гринвалду. Гринвалд лепо показа да је олош толико недотупавна да ни оно што је малочас написала не може да упамти довољно дуго да би се спасла од подсмеха када крене на Сноудена.

Преститутке медијских кућа Запада су имале добрих разлога да загризу у лажну причу о „Париском нападу“, јер су улучиле прилику да за њега окриве Сноудена, човека који им је показао ко су и шта су – лажљиве курвоштије за владине паре.

И антиимиграциони веб-сајтови и политичке странке имају великог удела у лагарији, јер су видели да је могу искористити да истакну опасност од уласка у земљу људи који тамо не припадају.

Левичари се служе владиним лажима, јер доказују тврдњу левице да западни империјализам и неоколонијализам подразумевају освету. Да се потлачене колоније дижу и сеју смрт и разарање у кући империјалиста. Емоционална сатисфакција левици, влади још једно оправдање за надзор становништва.

Кукавице се боје да ће их, ако их пре тога не заскоче црнци, терористи сигурно побити. Само им влада може пружити безбедност – укидањем грађанских права и слобода. Телевизија за телевизијом – чак и РТ – емитује „сведочења“ грађана да им је драго кад их полиција претреса, јер се тако осећају сигурнијим. Што рече Бенџамин Франклин: „Они који се одрекну слободе зарад сигурности неће имати ни једно ни друго.“ Али, ово је изван могућности поимања страшљиваца и преститутки.

Требало би да моји читаоци сад већ могу да ову причу доврше сами.

Нацисти и сродне душе су то лепо показали: страх је контролни механизам. Тероризам ствара страх, а страх будале тера у наручје владе, која је створила тероризам, који је створио страх.

Погледајте филм „V For Vendetta“: британска влада изазива епидемију и њом створен страх да Велику Британију претвори у полицијску државу. Филмски продуценти, као они који су створили „V For Vendetta“ и „Матрикс“, схватају шта се дешава, али да ли и публика, и у ком проценту?

Кад сам последњи пут бројао, имали смо 150 лажних „терористичких завера“ у режији ФБИ, у којима је ФБИ користио полуидиоте да у ваздух дижу, на пример, Сирс тауер, бомбама којима их је снабдевао ФБИ.

Имали смо „false flag“ операцију „11. септембар“, „false flag“ операцију „Бостонски маратон“,  „false flag“ операцију „Шарли ебдо“, „false flag“ операцију „Париски напад“. Све по давно сачињеном сценарију „false flag“ операција „Гладио“, „Пројекат Нортвуд“, итд.

Запад је тиранија у којој онечовечени ентитети испраног мозга живе у исконструисаној стварности.

Може ли се спасти довољно таквих људи да се нешто учини, питање је сад.

Аутор: Пол Крејг Робертс
Извор: Every Position On The Spectrum Supports The Government’s Propaganda — Paul Craig Roberts – PaulCraigRoberts.org
Превод: Ћирилизовано за СРБски ФБРепортер
Покровитељ преводилачке делатности блога „Ћирилизовано“: Јелички дукат

—————–
 http://wp.me/p1Fuk8-Mej
17. 11. 2015. Ћирилизовано, за ФБР приредила Биљана Диковић

1 reply »

 1. „ИСЛАМИЗАЦИЈА! ВУЧИЋ И ВУЛИН ЛАЖУ ДА СРБИЈА ПРИМА 6.000 МИГРАНАТА, САМО У ВАЉЕВУ ТАЈНО СПРЕМАЈУ КАСАРНУ КОЈА МОЖЕ ДА ПРИМИ 10.000 ЉУДИ

  Под маском „привремених“ граде се нова насеља и кампови у којима ће бити смештено на хиљаде исламских „миграната“ пре свега у јужној али и у остатку Србије. Финансирају Ватикан и Немачка. Ако заживи, идеја ће дугорочно променити демографску слику Србије.

  Посебна пажња посвећује се узгоју деце. У једном од терористичких кампова прошле године.
  Према информацијама које је објавио сајт „Јужна република“ али и према онима којима „КМ Новине“ располажу, у Србији се на више места граде насеља у којима ће свако примити по више хиљада миграната(а видели смо у Паризу каквих све миграната има) широм Србије. Најугроженији од свих делова јесте јужна Србија.

  Наводећи да располажу ексклузивним информацијама од високог функционера из Владе Србије, из самог врха се планира исламизирање Србије. „Посебно њен јужни део да се претвори у Арапску Републику. Причају привремено али, лажу“.
  Аутри са овог сајта су и раније имале врло детаљне, систематске и поуздане информације а чињеница да их објављује само „Таблоид“ повремено, говори доста о њима. Такође Вучић је у неколико наврата и лично прозвао ауторе овог сајта у контексту који се могао схватити и као претња.
  Како поводом насељавања миграната у Србији наводе „први корак ка томе је да се велики хот спот (логор, сабирни центар) у тајности гради у Алексинцу. На траси ауто пута. Бивша касарна величине 6 хектара најбоље земље. Ту је Мишковић пре пар година хтео да направи бесцаринску зону са 30 компанија и запосли 3.000 Алексинчана. Нису му дали, јер су рекет велики тражили.
  Уместо радних места добиће Алексинчани нове комшије. Исламске џихадисте и терористе. Ову тајну операцију финансира Керитас (Caritas хуманитарна организација Ватикана), која је од УНХЦР-а добила 2,4 мил. евра за тај пројекат. Али не улажу се све паре у адаптацију. Већ само 1,5 мил. евра. Остатак од 900.000 евра иде на подмићивање Владиних функционера и општинске администрације“.

  Озбиљност ситуације навела је да колеге отворено позивају на протесте, блокаде путева и даљу заштиту „својих комшија“ Алексинчана али то истовремено значи и целе Србије јер се слични, како у „Јужној Републици“ кажу – конц логори и џихадистички регрутни центри праве на целој територији Србије.

  У прилог овоме иду информације до којих су и „КМ Новине“ дошле. Иако је Александар Вулин најавио прихватање 6.000 избеглица то је врло ниска лаж, у његовом маниру. Да је тако доказује чињеница да се и у Ваљеву припрема касарна за њихов прихват а само она има капацитет за смештај 10.000 лица! Вулин је најавио и да Србија неће проверавати ко пролази ни ко остаје у Србији и да ли је тај неко од њих на неком од спискова припадника терористичких група.
  Такође, пре око три године године Немачка Влада је предложила српској да се из околине Новог Пазара измести касарна јер није прихватљиво да се „у близини границе“ налази стационирана толика војска. Иако је захтев био да се то спроведе у наредне четири године (отприлике би требало наредне године пројекат исељења касарне да се приведе крају) Влада из Београда је одмах приступила задатку тако да је до сада највећи капацитет ове касарне већ измештен у Крагујевац!
  А према неким информацијама којима располажу људи блиски безбедносним службама, а до којих су „КМ Новине“ дошле, већ се на пролеће очекују први немири у Рашкој области који би кренули из Новог Пазара. За сада су предвиђени протести али се остављају отвореним и све друге могућности, зависно од развоја догађаја на глобалном плану.

  О односима и тежњама Запада више него довољно говори место које Меркелова сваки пут додељују Вучићу као и место које додељује Едију Рами, албанском премијеру.
  О „позитивним“ намерама српске Владе сведочи и чињеница да су данас у Звечану предати кључеви станарима зграде започете пре десетак година, обећани пре три године а уручени данас током потпуног минирања ионако погубних преговора са шиптарским сепаратистима. Марко Ђурић није пропустио прилику да најави изградњу насеља у које би требало да се врати 1200 прогнаних Срба са КиМ али на север Косова а не на своја имања. О припреми смештаја за десетине хиљада „избеглица“ из арапског света нема помена у медијима али су готово при крају док радови за повратак Срба на КиМ нису ни започети.“

  Izvor: KM Novine, http://www.srbijadanas.net/islamizacija-vucic-i-vulin-lazu-da-srbija-prima-6-000-migranata-samo-u-valjevu-tajno-spremaju-kasarnu-koja-moze-da-primi-10-000-ljudi/

  Свиђа ми се