АКТУЕЛНО

Бобан Адамовић: ОПАСНА ИГРА! КАКО НАМ ПОМАЖУ ГАТАРЕ, ВРАЧАРЕ И ВИДОВЊАЦИ


 

Многи од вас били су у ситуацији да чују приче како је неко био код врачаре, или су пак неки и лично искусили такво искуство. Како год, засигурно нема особе која о томе није слушала хвалоспеве, како јој је све погођено и како му је врачара помогла и слично. Рећи ћу вам, то је тачно. Али како? Ако би сте сада отишли на такво место подигла би вам се коса на глави јер би вам врачара рекла фрапантно тачне податке о вашем животу које никако није могла знати. Тог тренутка ви улазите у игру из које је тешко исчупати се.

ПОЧЕТАК ИГРЕ

У очају и проблемима човек прибегава мерама за које се нада да ће му помоћи. Сам одлазак код врачаре увек ће започети причом да је вама неко нешто врачао и да вам она може помоћи. Према таквој информацији постајете скептични, али оно што разуверава ваше неповерење је то да она почиње да вам прича до детаља вашу прошлост и толико прецизне податке којих ни сами нисте свесни да их било ко може знати. Тиме је ваше поверење купљено: „Хеј, па она све погађа, има ту нечега“ Како то успева и о чему се заправо ради јер не постоји научно објашњење за тај „мађионичарски трик“?

Ако сте верник, или пак ако нисте али вас ипак занима ова тема или сте имали такво искуство, значи да ипак верујете у нешто? „И демони верују и дрхте“. Сваки човек има свог анђела чувара који је увек присутан и сведочи о сваком његовом поступку, исто тако, сваки човек има и минимум 3 демона који обитавају у његовом животу константним покушајима да му погубе душу.

КАКО ГАТАРА ПОГАЂА СВЕ ИЗ ВАШЕГ ЖИВОТА?

Она има сведока вашег живота који јој шапуће ствари којима је лично присуствовао током вашег живота. Шаптач јој говори ваше тајне, имена укућана, проблеме и тд. Тиме врачара добија ваше пуно поверење јер ви, у потпуном чуђењу, након примања таквих информација не можете а да немате поверења.

ПРЕЛОМНИ МОМЕНАТ И ШТА СЕ ДАЉЕ ДЕШАВА?

Гатара почиње да вам прича БУДУЋНОСТ. Е, ту је онај преломни моменат када улазите у игру из које се јако тешко излази. Будућност коју вам прича углавном није сјајна. Она је црна и вас не чека ништа добро јер вам је наводно или заиста „неко врачао“ ко вас мрзи из ваше близине, комшилука и слично. Пошто ви већ њој верујете на основу података које вам је дала о вашој прошлости, тако почињете да верујете да је погодила и будућност будећи стрепњу у вашем уму и души. Прихватате њу као јединог спасиоца вашег живота и једини светли излаз из кризне ситуације. Она вам нуди сеансе и помоћ да вам „скине“ бачену магију и отера демона од вас. Ви, очајни, то прихватате.

МОМЕНАТ ЗАДОБИЈАЊА ПОТПУНОГ ПОВЕРЕЊА

Постоје две ствари којима врачара задобија ваше потпуно поверење као завршни ударац. А то је њена видна скромност око плаћања, тарифу вам неће дати већ ће рећи да платите онолико колико год ви можете или желите. Други чин задобијања потпуног поверења је тај што вам она приказује себе као особу јако блиску Богу и вери. Чак ће вас можда и слати у манастир или цркву.

ЗАВРШНИ УДАРАЦ И КАКО ПОСТАЈЕТЕ ОРУЂЕ КОЈЕ ШКОДИ ВАШИМ БЛИЖЊИМА

Након одређене сеансе и ритуала којим врачара „лечи вашу душу“ до тога заиста и долази. Демон који вас напада се повлачи. Дакле, ДЕМОН СЕ ПОВЛАЧИ. Ви осећате видни напредак, захвални сте тој особи која вам је помогла, у том периоду ви својим ближњима хвалите ту особу и свакоме коме желите добро дајете препоруку да се обрати тој и тој особи јер „она све погађа“ и „отклања свако зло“.

ТРЕНУТАК НАПЛАТЕ И ПОЧЕТАК ПАКЛА

Задатак две стране је испуњен. Врачара добија своју зараду а демон добија своју плату од свог кнеза. Долази време његовог враћања на сцену. Након извесног времена благостања , хармоније и духовног задовољства ваш живот почиње да се руши као кула од карата. Демон се враћа још љући јер сте и сами помислили да га можете победити врачаром. Постаје задовољан и смелији јер сте таквим поступком разгневили Бога, јединог у целом универзуму од кога демон дрхти и тада Бог по свом промислу дозвољава демонски напад и искушење на вас као казну. Ваши драги почињу да оболевају од болести, доживљавају несреће, имате здравствене проблеме и проблеме на послу. Једноставно губите на свим пољима. Борба за душу иде у корист злога а притом сте у ту игру у времену среће убацили и друге људе којима сте давали препоруке.

ЗАКЉУЧАК

Ватра се не гаси ватром! Врачање се не скида врачањем. Демон се не јури другим демоном. Ватра се гаси Водом. Од воде (Бога) дрхти сваки нечастиви. Ако верујете у магију поткрепљену демонском утицају зашто онда не верујете у јединог спаситеља Христа? „И демони верују и дрхте“. Избегните ову лукавштину, ви сте принчеви јер сте синови Цара. Не купајте се у каљуги, не тражите да знате будућност јер она не постоји. Постоји једино Божија промисао, путеви које бирате највећом моћи коју вам је Бог дао. МОЋ ИЗБОРА. Ако је Он са вама, ко ће против вас?

 

 

Препорука аутора: Читање житија и молитве Светог Кипријана.

Како радили тако нам Бог помогао.

Бобан Адамовић
Лета Господњег 16.11.2015

————–

http://wp.me/p1Fuk8-Met

17. 11. 2015. за ФБР аутор Бобан Адамовић, приредила Биљана Диковић

6 replies »

 1. Па, када се прочита овај текст, стиче се утисак да ни наши “аналитичари“ свих “фела“
  нису много далеко од овх горе поменутих у тексту.
  Једина разлика је у томе, што они гатају, врачају… појединцима /а ту има политичара и
  “стручњака“ свих “фела“/, а ови, онда, кроз своје дубиозно-студиозне анализе, мишљења
  и коментаре “соле памет“ народу, држави, заједници…
  Први – врачају на ситно, а ови други – “врачају“ на велико!
  И једни и други добијају паре за своје врачке/стручне анализе, мишљења, коментаре…и
  оечкују ако би икако могли да се домогну власти, па да се пребаце на “државне јасле“,
  да зајаше овај ојађени и избезумљени народ!
  А, и о једнима и другима фигуративно се гвори и у Библији, да ће се у “последњим временима“ појавити ЛАЖНИ ХРИСТОСИ!

  Драган Славнић

  Свиђа ми се

 2. Како каже она народна :“Усе и у своје кљусе“. Како радили, тако ће нам бити. Воли ближњега свога, не кради, не лажи… Али зла су времена, велика сиротиња, много криминала, дроге, алкохола а држава наопака.

  Свиђа ми се

 3. На ову тему је аутор пропустио нешто много дубиозније. Помама за хоџиним записима.
  Пошаст злих духова крије се у овој професији ,за коју ипак највећи исламски теолози сматрају злоупотребом Курана.
  Било би најзанимљивије чути „хепиенд“ употребом ових малецних исписаних цедуљица на арапском писму. Мислим на свједочења оних који су то већ „опробали“.

  Свиђа ми се