Љиљана Јовановић

ПОКРЕНУТА ПЕТИЦИЈА: Шведски грађани против ЗАПРАШИВАЊА ИЗ АВИОНА (фото, видео)


stop geoingering

Аеросол

Покренута петиција (после напада на град Стокхолм 06.05.2015.)!

Прикупљање потписа се врши током јесени 2015, а онда ће бити одштампано и предато Влади и Парламенту Шведске.

У августу 1996. године, објављена је студија ратног ваздухопловства САД, под називом: „Време 2025 – време као фактор снаге“
http://csat.au.af.mil/2025/volume3/vol3ch15.pdf
(Owning the Weather in 2025 – Weather as a force multiplier[1].)

16. 11. 2015. Извор: raddasverige.nu, за ФБР превела Љиљана Јовановић, приредила Биљана Диковић

*кратка веза за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-Md6

project-clover-leaf_chemtrails_scania-2011_barium

Позадина тврдње да се временске прилике могу и морају користити у војне сврхе, и за то постоји велики број познатих патената везаних за модификацију временских прилика[2]).
Промене на небу над Шведском почеле су на прелазу миленијума и након 11. септембра, а то се није могло десити без дозволе власти Шведске. Иначе би постојао ризик да уљезе, авионе који избацују аеросоле, шведско ваздухопловство обори, или да их приземљи и да испитује летачке посаде…

aerosol-10

aerosol-interior_2

aerosol-5

converted_chemtrailer

Извори кажу да је тадашњи Премијер Ханс Горан Персон (Hans Göran Persson) 2001. године дозволио САД да над Шведском изводе програм прскања. [4].
Та невероватна одлука не само да је донета већ су је имплементирали у бирократске одлуке шведске владе, а за то постоје само два разлога:

1. Разлог притиска: Јенки су једноставно слагали да је такво прскање потребно да би сачували Планету од глобалног прегревања.
У те сврхе се користи оно што је названо Велбах- патент (US 5003186A) из 1990 године, који најбоље одговара открићима дуге серије тестова који су потврдили да се: небо прска коктелом изузетно малих металних честица. [3]
За спас Планете се користи овај тзв. геоинжињеринг (Geoengineering), што је незванично име за овај процес прскања читавог света, који веома широко пропагирају главни медији широм Планете, (што није потврђено током читаве деценије ове активности).

2. А можда је политичарима то прешло у навику? Шведски премијери и званичници владе су од 1950. лагали у погледу сарадње са Јенкијима. Укључујући ту: убиство Олафа Палмеа, потапање ферибота Естонија (m/s Estonia 28.09.1994)), или у вези свих америчких подморница које су се појављивале у шведским водама осамдесетих и деведесетих година (20.века нап. превод.).
За шведски државни апарат то није био почетак лагања на ширем стратешком нивоу, већ су само наставили серију лажи, коју су практиковали већ дуже од пола века.

 

Да сазнате више:

Читаоци који не знају много о прскању аеросола из авиона и званичних лажи о климатским променама, имају испод линкове са више података.

Видео материјали:

Climate Engineering, Weather Warfare, and the Collapse of Civilization

Clifford Carnicaom: Chemtrails, Aerosols & Morgellons

What in the World Are They Spraying

Why in the World are they Spraying?

The Great, Global, Warming Swindle

 

 

aerosol-7

Научна опсервација показује да авиони прскају аеросол, а не избацују кондензовану воду.
1. Кругови на сликама А, B и D показују испуштање аеросола, који се не види из авиона према дефиницији USAF и NASA „contrails“ – кондензована вода као траг иза авиона, због недостатка празнине између 1.800°F (926,67°C) и видљивих кристала леда који се формирају.
2. Стрелице у оквирима B и C показују аномалију која се дешава при емисији аеросола, која се не дешава приликом избацивања водене паре и током формирања „contrails-а“. Аеросол се избацује из трупа авиона. Сви квадрати су узети из видео материјала Chemtrailsplanet.net.

ПОТПИСИВАЊЕ ПЕТИЦИЈЕ:

 

UPPROP!
STOPPA AEROSOLBESPRUTNINGEN!

Upprop – stoppa aerosolbesprutningen
First Name *
Last Name *
Email *

Kära folkvalde, tjänsteman, lobbyist, journalist

Om det finns någon sakfråga som i den offentliga debatten bäst förtjänar att liknas vid den danske författaren HC Andersens saga „Kejsarens nya kläder“ – så är det just det oerhört massiva aerosolbesprutningsprogrammet myndigheter och folkvalda i Sverige i tysthet tillåter att fortgå och massmedia vägrar ta tag i.

Efter larmrapporter om vilka kemikalier som faktiskt ingår i aerosolerna, liksom de skadliga effekterna på folk, fauna och flora dessa har – har det nu blivit dags att för ett omgående stopp på besprutningen, följt av en offentlig och intellektuellt hederlig diskussion där alla fakta läggs på bordet.

Ert svar inklusive föreslagen handlingsplan emotses inom tre veckor.

Det skickas till avsändaren samt aerosol@raddasverige.nu.

Uppropets hemsida:

http://raddasverige.nu/?page_id=258

Högaktningsfullt,

[signature]

***

Петиција: Прекините прскање аеросолима

Драги изабрани представници, службеници, лобисти, новинари,

Ако је у питању било која чињеница о јавној расправи, која би могла да се повеже са данским писцем Хансом Кристијаном Андерсеном и његовом бајком “ Царево ново одело” је изузетно обиман и широк програм, кампања прскања аеросолом, које изабрани представници и власти спроводе у Шведској, тихо дозвољавајући да трају, а медији одбијају да о томе проговоре.

Након алармантиних извештаја о којим се хемикалијама ради у тим аеросолима, и о веома штетним утицајима које они имају на људе, животиње, и биљке, време је да се нареди тренутни прекид програма прскања, праћен јавном и интелектуалном поштеном расправом, и да се све чињенице размотре.

Ваш одговор укључујући и ваш предлог о плану акције се очекује у року од три недеље.

Одговор послати на и-мејл адресу покретача петиције: aerosol@raddasverig.nu

***

http://chemtrailsplanet.net/2014/04/15/analysis-of-welsbach-alumina-aerosol-seeding-patent-as-major-contributor-to-global-warming/

 

 

4 replies »

 1. МАЛО КАСНО !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Понедельник, 16 ноября 2015, 17:38 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕПОРТЕР posted: “ Аеросол Покренута петиција (после напада на град Стокхолм 06.05.2015.) !

  Прикупљање потписа се врши током јесени 2015, а онда ће бити одштампано и предато Влади и Парламенту Шведске.

  У августу 1996. године, објављена је студија ратног ваздухоплов“ >

  Свиђа ми се

  • Gospodine, ne sumnjam uopšte da nas truju, i ovde i u Španiji i u Švedskoj i u Americi. Ali ovo što ste pokazali je biološka pojava, koja se svake jeseni dešava u prirodi: pauci „letači“ puštanjem paučine putuju sa jednog mesta na drugo. Korišćenjem tanke paučine oni sebi omogućuju da ih vetar prenosi na veću udaljenost. Samo što su maleni, pa ih ne vidite..U dnu vam je data informacija o vrstama pauka koji se bave „letenjem „.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Ballooning_(spider)

   Свиђа ми се