АКТУЕЛНО

Дежурним изражаваоцима саучешћа и носиоцима црнине, ако су жртве искључиво на Западу…


Jovic

Небојша Јовић

„ВОЛИМ ФРАНЦУСКУ КАО ШТО ЈЕ ОНА ВОЛЕЛА НАС 1999-е!“

Позивам обе стране у „инциденту“ у Паризу на мир и суздржавање од насиља. Француска мора пазити да не прекорачи овлашћења према онима за које не постоји доказ о кривици!
И предлажем да са нападачима седну за преговарачки сто и нађу заједничко решење које ће задовољити обе стране! Можда би Француска требало да размисли о давању већих права исламистима у Француској, како би се страсти смириле… а можда би требало дати нападачима и да брину о културном наслеђу Француске!!!!!

Јесу ли се овако деценију и по Француска и цео Запад односили према Србији?!

____

Појашњење моје (горе наведене) објаве од синоћ иза чије сваке написане речи стојим:

Да не бих појединачно одговарао на пар опаски да сам некоректан у мојој саркастичној објави, рећи ћу да ми је као Србину, Православацу и Светосавцу, наравно жао сваке невине жртве ма чија она била, француска, алжирска, хрватска, албанска или сиријска! Наравно најјаче саосећање имам према мом србском и братском руском народу!!!

Али, као што имам право да опростим, имам и обавезу и да никада не заборавим! А све и када бих пробао, не иде, „неће их песма“! Хришћански јесте опростити, али само онима који се искрено покају!

Сваког дана, на сваком кораку осећам још увек дах смрти и зла које нам је запад, оличен у сатанском називу НАТО (у чијем саставу је и Француска), као поклон оставио – убијање деце, жена, немоћних, бомбардовање болница и школа, мостова и кућа, убијање уранијумским бомбама и муницијом неселективно тих 78 дана, од чијих последица ће следећих сто година болести и карциноми косити све пред собом, децу посебно!

И та визит карта њихова је наш усуд од кога нас само Бог може, надам се и хоће, спасити!!!

Што се тиче „дежурних спонзоруша које запад финансира“ и које су спремне да зарад новца и на голим грудима и исто таквој задњици и где год им нареде, на телу напису „je suis…“ (мада би требало да стоји „je suis prostituée“) да то заиста мисле и осећају, поздравио бих то. И похвалио. Али знам да то раде како не би склизнуле са платне листе Сороша, да не би изгубиле неки пројекат или викенд на јахти и знам да би се, када би им газда то наредио, према истим тим жртвама понашали као ИСИС!

Читам филозофирања, неискрена, оних који услед ступидности своје или ограниченог размишљања покушавају да црно-бело обоје реакцију на овај „инцидент“ у Паризу, па нас деле на саосећајне и мрзитеље, напомињући да је наш народ убијала француска тј НАТО војска и муниција а не фтанцуски народ.

Ок, али да ли је један једини пут француски, британски или амерички народ, у иоле већем броју палио свеће или изразио саучешће за Милицу Ракић, за незаконито разарање Србије уздуж и попреко, за убијање цивила, за отимање територије, помагање у етничком чишћењу на Космету, за бомбардовање браће у Републици Српској, мартовски погром или за гласање у УНЕСКУ да, ироније ли, терористи брину о србским верским објектима и културном наслеђу!

je suis un Serbe

Зато, лажни и исфолирани, дежурни „лајавци и миротворци“, зависно какав апорт добијете, хајде мало „одскочите“ у троскоку и не ругајте се вашим лицемерјем тим истим жртвама!

И да, реците ми:

– Да ли сте били „je suis “ и када су у Македонији терористи убили македонске полицајце, док је (терористе) тај исти запад назвао, не терористима, ве борцима за слободу?
– Да ли сте били “ je suis “ када је више од 1000 жена и деце масакрирано од стране терориста у Нигерији и …
– Да ли сте “ je suis “ били и свеће палили када је око 270 Руса настрадало у авионској несрећи?!

Волим и волећу запад исто онако како је он волео нас 1999 л.Г.

И тако све док се не покају!

***

Marko Radulovic

Марко Радуловић

Након догађаја као што је овај у Француској код нас у Србији исплива једна посебна категорија „људи“. То су аутошовинистички се*атори који никад ожалили нису ни једну жртву свог народа, али су дежурни изражаваоци саучешћа и носиоци црнине за жртве негде на Западу. Такви у ствари не жале никог, али из неког интереса одједном постану хуманисти који пију бенседине за жртве у Француској. Они се куну у људскост и у то да воле цео свет, али се никада нису огласили ни због погибије 200 Руса у авионској несрећи, нити због убујених жена и деце у Сирији, Ираку, или Либији, нити су некада окачили заставу ових земља на свој профил када су земље НАТО-а черечиле људе и дан данас их черече по овим земљама… Е такве смрадове не могу да не приметим, јер смрде као најгори отпад и иритирају здрав разум.

П.С. Свакако не треба ни ликовати над цивилним жртвама, макар оне долазиле и из земље која је последњих година један од главних сејача смрти широм света и један од главних полтрона сатанистичког Вашингтона. Људски је бити достојанствен и поштовати такве жртве, а и из неког обзира према оним друштвеним снагама у Француској које су нама пријатељске и које бране наше интересе, које заступају Европу слободних нација, а не ЕУропу америчких колонија и које се боре да исту ту Француску ослободе изнутра, као што се ми овде боримо да ослободимо Србију.

***

Светислав Пушоњић

Светислав Пушоњић

Бог вас не убио да ли сте ви нормални?! Која црна емпатија, које сажаљење!? Две и по деценије западни предатори (међу њима и Французи) спроводе геноцид над вама и вашим народом, две и по деценије Срби не могу да предахну од њиховог терора, притисака, уцена, пљачки, безочних лажи и манипулација, нема ниједне балканске фукаре којој они нису финансијски, медијски и војно помогли да се напије српске крви и уграбе комад српске територије, више се ни пребројати не може колико је Срба од почетка деведесетих побијено, протерано, од тешког јада пресвисло (по избегличким камповима и којекуда), колико од уранијума помрло и колико ће тек умрети.

Где је ваша емпатија за све то и о којој емпатији причате ви који себи не можете да ускратите ниједан једини ***ишани концерт Дина Мерлина и сличних србомрзитеља, макар из пијетета према сународницима чије су убијање и протеривање он и слични отворено подржавали?

Никада ни реч не рекосте против такозваног “меморијалног комплекса у Поточарима“, кога су Србима на поругу, а у славу муслиманских крволока, подигли водећи западњаци, између осталих и Французи, па што би сада неко жалио Французе када су им муслимани одвајкада драги и када их две и по деценије здушно помажу против Срба?

Ни за једну од безбројних српских трагедија никада нисте имали ни грама душе, о свему томе охоле ћутите као да се и не дешава, али гле како сте нагло живахнули кад треба да се покажете пред милим вам душманима, гле како вам годи да се посипате пепелом, чупате косу с главе и наричете из гласа због стотине убијених Француза, као да су вам род најрођенији, пљујући на све оне којима се то неће. И још имате образа да цео народ називате “лошим“, зато што, о ужаса, не може да се натера да залелече над онима који су га десетковали, понизили, опустошили, опљачкали и измрцварили до крајњих граница. Хоћете ли се икад опаметити? Хоћете ли икада сазрети као личности и престати да се играте безвезних игара?

1 reply »

  1. Слажем се !
    Међутим ја негодујем због критике на рачун „ивзвињења“ , ја се извињавам влади Србије и премијеру Вучићу јер ови поменути радеу интересу непријатеља Србије и личних интереса а на штету Србије и Срба , те самим тиме они себе сматрају извршном ( терористичко-фашистичком ) влашћу Запада !

    Свиђа ми се