АКТУЕЛНО

Јавни одговор Николе Алексића на „осуду ставова“ од стране Меха Омеровића и хрватског амбасадора у Београду Гордана Маркотића


aleksic-nikola

ФОТО: Медија центар

ПОВЕЗАНО: Ево шта су осудили Мехо Омеровић и хрватски амбасадор у Београду Гордан Маркотић

НИКОЛА АЛЕКСИЋ: ОДГОВОР НА ОСУДУ СТАВОВА

Јавност у Србији је у протеклом периоду на све навикла, на свакакве гадости људи на функцијама у државном апарату, али овако перфидан напад једног амбасадора на грађанина Србије и слугерањски однос државног функционера према представнику стране државе није виђен од окупације Србије током Другог светског рата. Без иједног аргумента, без иједног доказа којим би били побијени изнети ставови, они су осудили проглас и затражили од ,,надлежних органа,, да донесе одлуку којом казном да осуди потписника прогласа. Можда је хрватски амбасадор и дао предлог ,,надлежном органу,, којом казном да се осуди Никола Алексић, јавност ће убрзо сазнати.

Али да видимо редом који су то неприхватљиви ставови које ови људи осуђују!?

• ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Продаја Војводине и њено одвајање од матице Србије се не може спровести мирно, јер је већи део од пола милиона протераних Срба са вековних огњишта из Хрватске нашао уточиште баш у Војводини. Народ који је у једној генерацији доживео три геноцида и погрома какав у свету није записан, који више нема резервну домовину, зубима ће бранити своје животе и право на опстанак.

Да ли неко може да негира да је одлазећи амбасадор Немачке, Цобел, јавно изјавио да је после Косова на реду Војводина!? – Да ли неко сматра да се Војводина може мирно одвојити од матице Србије!? Да ли неко може да каже да срби нису протерани из Хрватске!? Да ли неко може да каже да ти протерани срби у већини нису нашли уточиште у Војводини!? Да ли неко може да каже да српски народ није доживео три геноцида у Хрватској у једној генерацији!? Да ли неко може да каже да српски народ неће зубима бранити своје животе и право на опстанак!? Зашто је прећутан први део пасуса у коме се помињу границе ,,лијепе њихове,, исцртане у границама геноцидне НДХ и објављене у државној енциклопедији, те и такве суседне државе, која својата монструозно наслеђе НДХ уз сагласност државних органа Србије одакле није дошао нити један протест или осуда због јавне територијалне аспирације те и такве државе!?

• ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Хрватска се озбиљно наоружава, купује хаубице калибра 150mm, а нико је не угрожава. Србији су прво уништили војску реформом ЈНА, затим су је разоружали, претопили јој тенкове и артиљеријска оруђа, а усташе светски хегемон сада наоружава.

Да ли неко може да негира да Хрватска добија од NATO алијансе ракете домета до 300 км и да се озбиљно наоружава артиљеријским наоружањем после писања свих светских медија о томе!? Да ли неко може да тврди да је Хрватска угрожена суседним земљама!? Да ли неко може да негира да су американци у Србији претопили тенкове Војске Србије и артиљеријско наоружање у Смедеревској железари!? Зашто је прећутан други део саопштења у коме наводим да се усташе обучавају у Главашевим камповима војним вештинама (и у црним униформама марширају Загребом) док порно глумица са највише државне функције то толерише и популарише преко ТВ!? Коме смета моја оцена о последицама по српски народ и Србију ако дозволимо да и један наоружани усташа пређе матицу Дунава!?

• ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Народе србски, ако нас је издала сопствена власт, није здрав разум, спремајте се за ово што нам предстоји, организујте се и повезујте по територијалном принципу, не требају нам спискови нити било каква евиденција. Дела ће изнедрити вође, они се неће постављати по страначкој припадности и функцијама. Правите резерве хране, воде и соли, породице да сачувате, само тако ће нас више преживети, опстанка ради.

Да ли неко може да каже да нас није издала сопствена власт!? Да ли неко може да каже да нас није издао врховни командант ВС који моли злочинце да не запрашују Бајчетину хемијским отровима из авиона да би сачувао сопствену фамилију, а народ препустио геноциду!? Да ли неко може да негира да Војска Србије није издала и народ и државу док се на Србију свакодневно врши агресија из ваздуха радиолошко-хемијско-биолошком методом, а војска то мирно посматра!? Да ли неко може да каже да је позив на самоорганизовање у циљу преживљавања становништва Србије усмерен против Хрватске!?

• ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Овог пута нећемо бити сами, Србија никад више у својој историји неће бити препуштена злочиначком бомбардовању NATO злочинаца! Буђењем Русије – злочинци САД више никад неће моћи да уништавају читаве цивилизације и народе претварају у своје робове.

Коме смета тврдња да српски народ више никада неће бити сам и бити препуштен на милост и немилост злочинаца!? Да ли неко може да каже да бомбардовање NATО алијансе није било злочиначко и да су га вршили злочинци!? Да ли неко може да негира да су САД највећа терористичка земља на свету!? Коме то може да смета оцена да се Русија буди и да више никад неће дозволити уништавање читавих цивилизација од стране злочинаца САД!? Зашто је прећутана моја оцена да ће Србски народ бити међу првима у свету који ће се за своју слободу коначно изборити, а своје издајнике, који су служили тим злочинцима, извести пред народни суд“, или ко се то уплашио моје оцене о завршетку издаје у Србији!?

ЗАКЉУЧАК

ПОШТОВАНИ СУГРАЂАНИ, БРАЋО СРБИ И СЕСТРЕ СРБКИЊЕ, МИЛИ РОДЕ СРБСКИ,

ЗАР ОВА ОСУДА МОЈИХ СТАВОВА НИЈЕ НАЈБОЉИ ДОКАЗ ДА ГОВОРИМ ИСТИНУ И ДА ОПАКА ВРЕМЕНА ДОЛАЗЕ?
ПРОБУДИТЕ СЕ, НЕ ДОЗВОЛИТЕ ПОЛУСВЕТУ ДА ВАС ОБМАЊУЈЕ И УМИРУЈЕ ДОК ОНИ ОШТРЕ НОЖЕВЕ ЗА НОВО КЛАЊЕ СРБСКОГ НАРОДА УЗ ПОНИЗНУ САГЛАСНОСТ ИЗДАЈНИКА ИЗ НАШИХ РЕДОВА!
НЕ ДОЗВОЛИТЕ ДА НАС ОКРЕЋУ ЈЕДНЕ ПРОТИВ ДРУГИХ, ЗАТО ШТО ЈЕДНОГ ЗАЈЕДНИЧКОГ ЗЛОТВОРА ИМАМО. ВОЈСКА И ПОЛИЦИЈА КОНАЧНО МОРА ДА ПОЧНE ДА РАДИ СВОЈ ПОСАО У СКЛАДУ СА УСТАВОМ И ВАЖЕЋИМ ЗАКОНИМА И ДА ПОХАПСИ ТЕ ИЗДАЈНИКЕ НА ВЛАСТИ; ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ, ВЛАДУ И ГЕНЕРАЛШТАБ ЗБОГ ИЗДАЈЕ НАРОДА И ДРЖАВЕ. ШТО СЕ ВИШЕ ЧЕКА, ВИШЕ ЋЕ ЖРТАВА СУТРА БИТИ!

КАКО РАДИЛИ ТАКО НАМ БОГ ПОМОГАО!

Никола Алексић, с.р.

———-

http://wp.me/p1Fuk8-LYd

3. 11. 2015. САОПШТЕЊА, за ФБР приредила Биљана Диковић

5 replies »

  1. Сви који се Србима сматрају, а не пишу ћирилицу, темељно су расрбљени и ја се њих највише бојим у тешким изазовима који нам предстој. Полуписмени (а има их и који имају некакве универзитетске дипломе) то НЕ МОГУ ДА СХВАТЕ. Описменимо их, по закону и члану 1о Устава Србије, за који они и не знају! Ћирилица је питање опстанка нације!

    Свиђа ми се

    • @Danilo Vasic: Dokle? Sve dok to narod tolerise, cuti, lenjo posmatra, ravnodusno se miri sa sudbinom, neaktivni s, samo gledaju realiti sou programe koje je neprijatelj uveo sa ciljem kretenizacije naroda. Narod cuti, spava i ceka da mu neko drugi na tacni donese slobodu! To se nikad u istoriji nigde nije dogodilo! Snaga je u narodu! Zvuci kao parola ali to je istina.

      Свиђа ми се