АКТУЕЛНО

ИНФОРАТНИЦА- књига која демистификује и раскринкава „све“ тајне мрачног доба у коме живимо…


Оно што посебно издваја ову књигу јесте њен образовни карактер у правом смислу те речи. Назив првог поглавља „Образовање за нови светски поредак“ литерално образује мотивисаног читаоца по свим аспектима (полу)јавног и тајног деловања савременог глобалистичког поретка, разоткривајући све (полу)тајне механизме, методе и циљеве мрачних глобалистичких умова. Следе поглавља, у којима ауторка Ђоровић кроз изузетно интелигентно срочене интервјуе са врхунским домаћим и светским интелектуалцима демаскира глобалистичке митове и њихову (зло)употребу медија и образовних система у властитим и земљама под њиховом неоколонијалном контролом…

ИНФОРАТНИЦА

инфоратница

ИНФОРАТНИЦА- књига Биљане Ђоровић, која демистификује и раскринкава мрачне тајне доба у коме живимо…

***

Србској јавности је коначно доступна књига коју смо сви тако жељно ишчекивали. Из штампе је недавно изашла књига „Инфоратница“ реномиране публицисткиње, радио водитељке, новинарке, писца, али пре свега „инфоратнице“ у правом смислу те речи, доказаног родољуба и неприкосновене „србске медијске хероине“- уважене гђе Биљане Ђоровић.

 • Биљана ЂоровићБиљана Ђоровић је новинар, магистар теорије културе, докторант на теорији културе и медија на ФДУ, уредница на Радио Београду 2, вишегодишњи аутор емисије „Атлантис“ и „Силен“ – духовни и спиритуални лексикон цивилизације, истраживач културних и цивилизацијских феномена и процеса, сарадник магазина „Печат“, аутор емисије ИНФОРАТНИЦИ на радију Снага Народа…

Ова изузетно вредна, у многим аспектима револуционарна књига, обимна, не само по броју страница, већ и по квалитету садржаја, представља не само узбудљиво штиво за читање и референтно градиво за све новинаре истраживаче, стручну јавност, као и све оне који желе да спознају праву и дубоко скривену истину о свету у коме живимо – већ с правом може да се окарактерише и као својеврстан уџбеник за све активне и потенцијалне „антиглобалистичке инфоратнике“, али и за обичне грађане који више не желе да буду предмет свакодневног и изузетно агресивног „испирања мозга“ од стране глобалистичких медија и (пара)режимских институција.

Имао сам ретку прилику и част да (про)читам рукопис овог вредног дела пре него што је „угледало светлост дана“. Иако себе сматрам доста образованим на тему глобализма и мрачних игара твораца новог светског и ЕУробског поретка, схватио сам након прочитаних првих пар десетина страница (штампано издање садржи 674 странице) колико сам недовољно упознат са поменутом темом.

***

Ова књига има посебну вредност, не само због изузетно значајних научних анализа уважене ауторке Ђоровић, већ и због презентације њених интервјуа, слободно можемо да кажемо, са највећим (независним) умовима наше планете- нећу их овде набрајати све, али бих издвојио имена: Џералд Селенте, Мишел Чосудовски, Вилијам Енгдал, Рик Роздоф, Махди Дариус Наземораја, Роман Јамполски, лорд Кристофер Монктон….

Оно што посебно издваја ову књигу јесте њен образовни карактер у правом смислу те речи. Назив првог поглавља „Образовање за нови светски поредак“ литерално образује мотивисаног читаоца по свим аспектима (полу)јавног и тајног деловања савременог глобалистичког поретка, разоткривајући све (полу)тајне механизме, методе и циљеве мрачних глобалистичких умова.

Следе поглавља, у којима ауторка Ђоровић кроз изузетно интелигентно срочене интервјуе са врхунским домаћим и светским интелектуалцима демаскира глобалистичке митове и њихову (зло)употребу медија и образовних система у властитим и земљама под њиховом неоколонијалном контролом (овде је нагласак на раздржављеној Србији) – навешћу само неке: Мит о прекобројној популацији, (зло)употреба Фејсбука у служби трансхуманизма; Велика климатска превара; Глобални геноцид у оквиру Агенде 21; Механизми контроле ума; „Риалити шоу“ као као механизам за програмирање људи; Вакцине – застрашујући говор чињеница; Биолошка оружја у функцији геноцида; О улози Илумината у Новом светском поретку; Демографски инжињеринг Србије путем „ромизације“, албанског егзодуса, „азилантизације“, стварања Новог Блиског Истока; ИПАП и физичка окупација Србије од стране НАТО-а; О Западно спонзорисаном тероризму ИСИС-у и „енергетским ратовима“; ГМО као „семе уништења“, Фолс Флег операције; О тајној „светској влади“; О геноцидном карактеру Британске империје и многим другим „западним геноцидима“; О тајним друштвима, и др…
Напомена: овде сам издвојио само нека поглавља и главне теме из књиге „Инфоратница“. Мој ауторски опис тих поглавља и тема је произвољан, али се суштински не разликује од изворних наслова.

***

За све оне који буду збуњени и „опхрвани“ огромном количином информација о суровом и надреалном Орвелијанском свету у коме данас живимо- које ова књига представља у једном логичком и аналитичком збиру- саветујем да се врате свега неколико година уназад, када су рецимо предвиђања исте ауторке о планираној ромизацији и исламизацији („азилантизацијом“) Србије, многима звучала попут неке „политичке фантастике“- и потом погледају напоље кроз своје прозоре…

…И видеће бесконачне колоне изманипулисаних и у Србију намерно усмерених: избеглица, „неких туђих“ Рома, лажних шиптарских и арабских азиланата, прогнаника, блискоисточних дезертера, и (у мигранте камуфлираних) исламских терориста, за које наша отаџбина (вољом и злонамером западних моћника) полако али сигурно постаје „слепи колосек“, са кога више не могу даље, а назад никако не желе.

То све дакле, данас више и није „фантастика“, већ сурова реалност, а како време тече, бојим се да ће та реалност бити само суровија!?

Уосталом, управо данас је (не)добронамерна канцеларка Меркел изјавила, да АКО Немачка затвори своје границе за мигранте, на Балкану ће почети нови и сурови међуетнички ратови. Ово предвиђање немачке „фирерке“ је у ствари много страшније, него што то можда изгледа на први (летимичан) поглед, јер више и није питање АКО, односно „да ли“, ће Немачка затворити своје границе, већ је само питање- КАДА!

А онда једино преостаје да неко потпали фитиљ на овом „балканском бурету барута“, на коме „седимо“ туђом вољом. 

Управо из тог разлога  препоручујем свима, који су у могућности, да дођу у посед овог изузетног дела, да то учине, и исту учине доступном што већем броју својих пријатеља и (родољубивих) истомишљеника. Једино својим суштинским образовањем по овим питањима и откривањем праве истине о мрачним временима у којима живимо, бићемо у стању да пружимо отпор евроатлантским глобалистима-колонијалистима,  и потом збацимо наметнуте окове…

…Не мање значајно, бићемо у стању и да дешифрујемо још мрачнија Орвелијанска времена и догађаје, који су пред нама у веома блиској будућности.  …А „Ако добро познајете непријатеља и самог себе, не треба да се бојите исхода стотину битака„- Сун Цу, антички кинески војсковођа.

Написао: Миодраг Новаковић

Ова изузетно вредна и образовна књига је штампана у продукцији издавачке куће „Пешић и Синови“ на 674 страна. Књига је недавно представљена и на управо завршеном Међународном сајму књига у Београду, где је изазвала приметно интересовање стручне јавности и домаће публике. Књигу можете поручити, по цени од 1.496 динара, преко интернет сајта Делфи (издавачка кућа „Пешић и Синови“): https://delfi.rs/knjige/83625_inforatnica_knjiga_delfi_knjizare.html – или у директном контакту са власницом издавачке куће, госпођом Весном Пешић, на број телефона: 063-264-824.

 

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

 • Vesna Pesic, October 10 at 4:15pm
 • БИЉАНА ЂОРОВИЋ: ИНФОРАТНИЦА. Књига представља сведочанство о инфо-ратничкој борби предузетој од стране ауторке којој с правом данас припада епитет краљице српских инфоратника против Новог светског поретка и његовог најјачег оружја – прoститутских глобалитаристичих и кооптираних медија чији „новинарлук“ спада у највише домете бешчашћа у богатој геноцидалној традицији Запада. Пред читаоцима су одабрани текстови и интервјуи са водећим експертима из света и Србије, који декодирају централне митове Новог светског поретка, сецирајући његове лажи, методологију и еугеничку агенду у којој је огрезао до сржи. Читаоци ове књиге у прилици су да се упознају са аргументацијом која ће им омогућити да се придруже сјајном инфоратничком табору бораца за истину и правду у свету, који је захваљујући мрежном рату који су глобалитаристи повели против човечанства, престао да им буде дом.

3 replies »

 1. Честитке Биљани! Неуморна и предана СРБКИЊА. Надам се да ће ова књига бити повод да се Биљана позове на локалне патриотске телевизије.

  Свиђа ми се

 2. „…уредница на Радио Београду 2, аутор емисије „Атлантис““

  Bila jednom ta emisija, koju je koliko ja znam matori Micun ukinuo na interveciju amera, jer ih je neznam koja emisija jako pogodila. Sada ima jednu drugu emisiju, ne mogu da se setim kako se zove…

  http://www.balkanmagazin.net/javno-mnjenje/cid141-30333/ukinuta-emisija-atlantis-radio-beograda-2

  Novinar koji prepisuje budjave tekstove, trebao bi makar elementarne stvari da proveri…

  Свиђа ми се

  • А који то „новинар“ преписује „буђаве текстове“? И мени је познато да гђа Ђоровић води емисију „Силен“, али та чињеница је потпуно небитна за суштински садржај текста. Иначе кратка биографија је инфо из наше редакцијске рубрике који сам ја рутински копирао, али као што рекох, тај минорни детаљ је најмање битан за ову причу… С дужним поштовањем аутор М. Новаковић

   Свиђа ми се