АКТУЕЛНО

Ево шта су осудили Мехо Омеровић и хрватски амбасадор у Београду Гордан Маркотић


никола алексић

Никола Алексић

ОЦЕНИЛИ ДА „ПРОГЛАС НАРОДУ СРБИЈЕ“ Н. АЛЕКСИЋА САДРЖИ „НЕПРИМЕРЕНЕ СТАВОВЕ“ О ХРВАТСКОЈ

  • ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Продаја Војводине и њено одвајање од матице Србије се не може спровести мирно, јер је већи део од пола милиона протераних Срба са вековних огњишта из Хрватске нашао уточиште баш у Војводини. Народ који је у једној генерацији доживео три геноцида и погрома какав у свету није записан, који више нема резервну домовину, зубима ће бранити своје животе и право на опстанак
  • ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Хрватска се озбиљно наоружава, купује хаубице калибра 150mm, а нико је не угрожава. Србији су прво уништили војску реформом ЈНА, затим су је разоружали, претопили јој тенкове и артиљеријска оруђа, а усташе светски хегемон сада наоружава
  • ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Народе србски, ако нас је издала сопствена власт, није здрав разум, спремајте се за ово што нам предстоји, организујте се и повезујте по територијалном принципу, не требају нам спискови нити било каква евиденција. Дела ће изнедрити вође, они се неће постављати по страначкој припадности и функцијама. Правите резерве хране, воде и соли, породице да сачувате, само тако ће нас више преживети, опстанка ради
  • ИЗ АЛЕКСИЋЕВОГ ПРОГЛАСА: Овог пута нећемо бити сами, Србија никад више у својој историји неће бити препуштена злочиначком бомбардовању NATO злочинаца! Буђењем Русије – злочинци САД више никад неће моћи да уништавају читаве цивилизације и народе и претварају у своје робове

ПРЕДСЕДНИК скупштинског Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова Мехо Омеровић и амбасадор Хрватске у Србији Гордан Маркотић осудили су данас проглас у коме се, како кажу, износе непримерени ставови о хрватском народу и Хрватској.

Хрватски амбасадор је упознао председника Одбора са прогласом под називом „Проглас народу Србије – упозорење на опака времена која долазе!“ који је 13. октобра ове године објавио Никола Алексић, саопштио је Одбор.

Подносилац прогласа износи непримерене ставове о хрватском народу и Хрватској, супротно законима Србије, оценили су Омеровић и Маркотић, на чији захтев је и одржан састанак.

Имајући у виду делокруг рада Одбора за људска и мањинска права и равноправност полова по питању остваривања права националних мањина и међунационалних односа у Србији, Омеровић је рекао амбасадору да ће у оквиру својих надлежности обавестити надлежне органе о том прогласу.

    Ево овако: „осудили“ без икаквих аргумената и било каквог „доказног поступка“. А Омеровићев Одбор ће „обавестити надлежне органе“.

Пошто Маркотић и Омеровић тврде да се ради о „непримереним ставовима о хрватском народу и Хрватској“ и очекују да им се верује на реч – Факти преносе Алексићев „Проглас народу Србије – упозорење на опака времена која долазе!“.

         Закључујте сами. Ево текста прогласа:

„Поштовани суграђани, браћо Срби и сестре Србкиње, мили роде србски! Опака времена долазе. Будући догађаји се крију од вас са намером да нас догађаји затекну и да што више жртава у нашем роду буде! То је план оних који су нам били и остали вековни непријатељи, злотвори и џелати.

         Мени, који се налазим на челу организације која има за циљ опстанак природе и човечанства, као да сам проклет, свакодневно пристижу информације о томе шта нам смерају и шта нам предстоји, иако их не тражим, још мање желим. Ако не бих поделио такве информације са вама, са најширом јавношћу, био бих саучесник у будућим догађајима који ће нас снаћи.

Пљачка Србије се одвија несмањеном жестином, сада се на пијацу износе природна добра чиме нас је Бог подарио, породично сребро, што се каже када се до голе коже осиромаши. Спрема се продаја свих наших бања које колико-толико доносе девизе и пуне буџет Србије, за Телеком се већ тражи купац. Потом долазе на продају сва изворишта воде у Србији, рудна богатства, затим шуме (ЈП Србијашуме), па јавна предузећа које су наши очеви стварали и улагали део свог живота. Нисам заборавио да наведем део тог природног система у Војводини, ЈП Војводинашуме, јер он одлази заједно са Војводином која је већ продата, само се чека долазак купца. Пошто се купац већ показао насилним у прошлим временима, свестан је да се Војводина не може мирно купити од народа чији је део већ протерао са своје територије, а имовину отео, присвојио кроз злочине и просуту крв. Зато се купац Војводине поново спрема да настави са крвавом отимачином територије које му је светски хегемон обећао у неком свом виђењу исцртавања граница послушним народима на планети Земљи.

Војводина је тако обећана злочиначком народу који је већ у својој државној енциклопедији исцртао Војводину у оквиру својих граница, без иједног протеста државних органа Србије или политичара на државним функцијама. Из тога се потпуно јасно може сагледати сва тежина издаје народа и државе од стране режима Србије. Продаја Војводине и њено одвајање од матице Србије се не може спровести мирно, јер је већи део од пола милиона протераних Срба са вековних огњишта из Хрватске нашао уточиште баш у Војводини. Народ који је у једној генерацији доживео три геноцида и погрома какав у свету није записан, који више нема резервну домовину, зубима ће бранити своје животе и право на опстанак.

         Само то сазнање спречило је злотворе да покушају преузимање Војводине у претходном периоду, јер су знали са каквим отпором ће се суочити. А србски народ нико у његовој историји није победио. Зато смо и опстали, зато говоримо србски, имамо своје писмо настало од постанка света и своју веру, православну веру. Да није тако, данас не би говорили србски и звали се православним именима, не би се крстили него клањали. Али данас, када је цео свет устао против православља и када се православље јавно назива већим непријатељем Новог светског поретка од комунизма, ми не смемо затварати очи пред том јавном претњом, јер ћемо ћутањем издати своју децу и угрозити опстанак србског народа и државе на овом простору.

Зато вас, своје савести ради, позивам на буђење и припрему дочека предстојећих догађаја, јер ће нас више преживети. Ко може, нека се врати на село, ако не може породично, нека врати макар своју децу, имаће више могућности да преживе на селу, тешка времена нам долазе. Многе ствари се крију од грађана Србије, пред Србијом су велика искушења, од друштвених немира, насилне промене састава становништва давањем држављанства особама из редова миграната и Ромима враћеним из Европе, до агресије суседних република и терориста са Косова.

         Хрватска се озбиљно наоружава, купује хаубице калибра 150mm, а нико је не угрожава. Србији су прво уништили војску реформом ЈНА, затим су је разоружали, претопили јој тенкове и артиљеријска оруђа и учили је војно ослабљеном, а усташе светски хегемон сада наоружава. Усташки челник Главаш организује војне кампове где обучава црнокошуљаше војним вештинама, док све то популарише преко ТВ порно звезда упућена из NATO-а, где је додатно радила, за председницу Хрватске. Уколико србски народ дозволи да иједан наоружани усташа пређе матицу Дунава, предстоји му нови рат против вековног непријатеља уз стотине хиљада жртава.

Народе србски, ако нас је издала сопствена власт, није здрав разум, спремајте се за ово што нам предстоји, организујте се и повезујте по територијалном принципу, не требају нам спискови нити било каква евиденција. Дела ће изнедрити вође, они се неће постављати по страначкој припадности и функцијама. Правите резерве хране, воде и соли, породице да сачувате, само тако ће нас више преживети, опстанка ради!

         Овог пута нећемо бити сами, Србија никад више у својој историји неће бити препуштена злочиначком бомбардовању NATO злочинаца! Буђењем Русије злочинци САД више никад неће моћи да уништавају читаве цивилизације и народе и претварају у своје робове! Србски народ ће бити међу првима у свету који ће се за своју сободу коначно изборити, а своје издајнике, који су служили тим злочинцима, извести пред народни суд“.

         Никола Алексић, с.р.

————–

http://wp.me/p1Fuk8-LXb

3. 11. 2015. ФАКТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

5 replies »

  1. Ma nije nego. Sad ce nam ispirati mozgove neki MEHO i neki hrvat MARKOVIC i ubediti nas kako su nam njih dvojica prijatelji a da je ALEKSIC neprijatelj. Nije Srbija vise Jugoslavija u kojoj su oni sa svojim nacionalnostima vedrili i oblacili i napravili rat kakav ima da pamtimo vekovima. Nece im vise Amerika moci pomagati kao u proslosti u pravu je Aleksic. Rusi su krenuli u ciscenje belosvetskih zlocinaca i verujem da ih u tome niko nece moci spreciti. Pametni to ionako vec znaju, a budalama ne vredi o tome ni govoriti a niti treba. Svoje grehe ce svi zlocinci morati platiti.

    Liked by 1 person