Глас Косова и Метохије из дана у дан...

Подсећамо! Октобар 2013: Ко ће да се бори за твоја права? Власти у Србији? Е наивчино моја, па искуствено знаш да власти ти не занимаш…


Глас Косова и Метохије, 07.10.2013.

Не верујеш своме сопственоме разуму, не верујеш Богу, не верујеш савету Владике, не верујеш саветима умних људи, али зато верујеш Тачију који те је окупирао, клао, палио, протеривао те и гонио, који ти не да да се молиш у својим светињама и да говориш свој језик.

dr-oluja

Верујеш ономе ко ти је узео имања, отерао те с посла и населио у твоје станове и куће шиптаре из Албаније. Не верујеш дакле онима који су твоји, а имаш веру да ћеш у некаквој Заједници Српских Општина имати права и да ће те одједном волети ко белог малог угроженог медведа.

Ти си будала!
И наивчина!
И пакуј кофере кад ти кажем, јер ћеш у гаћама и пиџами да се селиш…

Можда на изборима и победе издајници за које си изашао да гласаш, можда у најлуђим сновима профункционише та Заједница Српских Општина, па једно месец дана, у највећем оптимизму, буде све ко у рају али ко ти гарантује, о безумниче, да Тачи неће после тога све да укине и да те поново тлачи???

Ко ће да се бори за твоја права?
Власти у Србији? Е наивчино моја, па искуствено знаш да власти ти не занимаш.
Да неће Европска Унија?
Ха, ха – оће ко до сад што је!
Боли унију уво за тебе мали задњи Србине!

Него да ти кажем ја нешто, уздај се ти у твог Господа који те је до сад на твом огњишту чувао и уздај се у своју тврдоглавост и своју самоуправу!
Док смо год били тврдоглави, окретали им џипове, одбијали послушност, ми смо овде живели!
Чим им легнемо на груду, нема од нас ништа!

Не гласај, не прави им мерак, јер ако гласаш, само они добијају, а ти пакуј кофере… драги грађанине Косова Репубљик… нема теби живота, показало се много пута, у тој кољачког творевини, где је твој крик, тек шапат умирујућег у кречани…
Не излази, нек им избори пропадну, мораће опет да седну за сто, да дају нешто боље, јер тренутно већа права имају они у логору, него ова о којима нас лаже Вулин…
Не падај на провидне лажи без покрића, не лажи себе кад већ искуствено све знаш… лагали су нас 1000 пута, зашто би сад било другачије?
Ко у оној причи кад пастир 3 пута виче „Вук, Вук, Вук“ па кад стварно дође нико му не верује…
Тако и ми!
Дачић нас лаже од 1990. године!
СНС на власт дошла с једном причом, ради другу сад, а тајно спроводи трећу…

Ако излазиш, сломи ногу тај дан, заврши у болници, за једно 6 месеци, видећеш да је и то боље, него да гласаш на шиптарским, а никако неутралним изборима!
Не буди мајмун, не гласај!
а1

1 reply »