Видео

„Обожавам је јер је пресавршена…“ Најпродаванија на сајму – књига „Zorannah“, истоименог бића!


– Зашто си купила баш ту књигу?
– Зато што је обожавам.
– Зашто је обожаваш?
– Зато што је ПРЕСАВРШЕНА!

Мондо, 29.10.2015.

Читав тираж од 2000 примерака књиге модне блогерке Зораннах данас је распродат, а ево шта њене обожаватељке кажу због чега су купиле ову књигу, да ли је скупа, шта она садржи осим селфија ауторке…

__________
Коментар: Марко Радуловић

Пошто је на сајму књига у земљи једног Андрића, Црњанског, Дучића или Исидоре Секулић најпродаванија књига Zorannah истоименог бића које се представља као модна блогерка, а чији је штанд посетило хиљаде девојчица, ја бих ту исту децу одузео родитељима, сместио их у дом за незбринуту децу, а те родитеље подвргао озбиљним прегледима који би требало да покажу како могу да буду равнодушни на чињеницу да им дете са сајма долази с таквом „књигом“. Можда се на тај начин свеукупном анализом и дијагнозом коначно пронађе та тачка од које треба почети лечење једне овакве озбиљне духовне пропасти и посрнућа.

7 replies »

 1. Ljudi, samo joj dižete rejting skrećući pažnju na nju. Ako joj je jedina publika nedorasla deca možda je trebalo da ide u književnost za decu, onu malo lošiju, tipa Džeronimo Stilton.

  Свиђа ми се

 2. Зоранах, ма како се звала и ма шта писала, одговорна је само за своју пропаст. За пад породичних вредности, могу бити криви искључиво родитељи и њихово отпадништво од Бога.Зар раније родитељи нису црнчили до бесвести, али су своју децу водили и на њиву и у цркву, сви су заједно радили и Богу се молили, а сада сви заједно гледају Фарму и Парове.

  Свиђа ми се

  • @ Реса. Драги Господине Зоранах је једна у низу издајничких протува она толико
   мрзи све што је Српско и Србију да је у својем шизофреном стању променила име
   Зорана у горе наведено.Име променила кучкетина и фукара издајничка остала.
   Овде је далеко већи проблем та силна деца којима је она узор,то је страшно а
   тој кучки то треба сместити доживотно у болницу Лазах Лазахревић или у Кохвин

   Свиђа ми се

 3. децу васпитава погано друштво
  родитељи црнче до бесвести да би се преживело.. размислите још мало где живимо, немају довољно снаге да се толико посвете деци

  Свиђа ми се

  • Требало би да буде законом прописано да малолетници могу да купе књигу Zorannah, само ако прво одгледају овај противотров: https://www.youtube.com/watch?v=OYJrvi1rd-g Ко и после гледања жели да купи дотичну „књигу“ – нема му спаса….

   Свиђа ми се