ДРУШТВО

Mаскенбал у школи за „Ноћ вештица“?!! КУДА ИДЕШ, СРБИЈО?


Рајица Марковић, 28.10.2015.

Дошавши малопре из школе син ми рече да су им наставници наложили да у петак понесу маске и у школи направе маскенбал.

Саслушавши га, укуцам на интернету „Ноћ вештица“ и сазнам да се то прослављање демонских сила у великом делу западног света одржава у ноћи између 31. октобра и првог новембра. На жалост наших “просветних“ радника, они ће ове године бити принуђени да због викенда свој плаћенички дуг према вештицама одуже дан раније.

Питам се шта би о оваквој “просвети“ рекао наш први просветитељ Свети Сава. Такође ме занима шта би наш првојерарх СПЦ рекао о данашњем свештенству које се не оглашава против овог “просветног“ вештичарења.

Очигледно да у Србији нема ни једне институције која би заштитила децу од лажних учења овог наопаког света и да је последња заштита препуштена појединачној свести родитеља сваког детета. На жалост дечијих душа, одатле долази још један црни талас произведен и заљуљан телевизијском магијом.

11 replies »

 1. @bojanbl @Sandra Благо вама за такву памет ако је уопште и имате… Ваши дебилни коментари само показују да је испирање мозга и заглупљивање српског народа од стране (про)западних медија, делимично успео. Тешко деци коју ви одгајате.

  Свиђа ми се

  • svakog dana dođem ovde,malo pročitam komentar srbskih junaka koji brane srpstvo preko tastature, odem prosvetljen novom količinom teorija zavere… da vas bog poživi, mislim da ću uskoro svojoj deci govoriti „sine, sad će jedan čika na ovom sajtu da napiše nešto mnogo glupo“… a zapad zabole puno za srbe i srpstvo, to smo mi kao narod uvrteli sebi u glave da smo mnogo bitni…ništa nismo bitniji ni od hrvata, bugara,mađara…mali narod za potkusurivanje. a gosn nemanja se našao pogođen,pa uzvraća…i tebe bog da poživi, treba nam takvih u državi

   Свиђа ми се

 2. Да смо народ подложан страним и туђим утицајима, то је већ познато. Сетимо се само „Дана заљубљених“ који се поклапа са једним католичким празником, а који се од пре ,такорећи пар година, „слави“ и код нас.
  Даље, од пре релативно кратког времена, у Србији се (сада већ редовно) слави пунолетство, што неодољиво подсећа на обележавање пунолетства мушког потомка (пре свега) код Јевреја (Бар мицве).

  Свиђа ми се

 3. На срећу по „необавештене“ православце,а несрећу по „добро обавештеног“
  постоје филмови на нету и име Caryl Matrisciana(ако овако укуцате добијате читав њен опус) која је светски стручњак за секте.За почетак има и филм са преводом „Секте из прошлог миленијума“ који баш почиње сценама о вештицама.Није довољно говорити о томе већ активирати родитеље да схвате значај оног у шта нам децу увлаче.Вредност овог филма јесу сведочења одраслих који су од детињства увлачени у ритуале,а који су се спасли.
  Због садржаја тих филмова предлажем да их погледају без присуства деце.
  Није проблем бити неверни Тома,ако након гледања филма схвате шта им је чинити.

  Свиђа ми се

 4. Kuda ceda odeš Srbijo sa ovakvi nepismenim dušebrižnici a, sa „vernicima“ koji ni pet lista Biblije nisu procitali, sa prostim i primitivnim narodom i jos zatucanijim svestenstvom?
  To je pitanje?

  Свиђа ми се

 5. ЗАШТО СЕ ПАТРИЈАРХ НЕ ОГЛАСИ !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Среда, 28 октября 2015, 14:23 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >РЕДАКЦИЈА posted: „Рајица Марковић, 28.10.2015.

  Дошавши малопре из школе син ми рече да су им наставници наложили да у петак понесу маске и у школи направе маскенбал.

  Саслушавши га, укуцам на интернету „Ноћ вештица“ и сазнам да се то прослављање демонских сила у велик“ >

  Свиђа ми се

  • Patrijarh je pokojni! Ovo, sto se zove Patrijarhom broji evrice, svaka sahrana po 100 Eura a o vencanjima, krstenjima i ostalim lepim dogadjajima i ne slutim! Poslednji susret sa njegovim jahacima apokalipse sam imala u vezi sa opelom! Zato se ne oglasava, nema vremena, broji harac i kupuje ovozemaljska blaga, jadnicak, da kupi vecnost kod svog boga….Anatema!!!

   Свиђа ми се

 6. Ноћ вештица прослављају и по неким страним фирмама! То је саставни део доктрине неонацистичког захтева за промену свести Србства.

  „Ој, Србијо, точкови у блату!“

  Свиђа ми се

  • hahah neonacističke doktrine..kakve gluposti!!! jel vi po ceo dan tražite teorije zavere?? noć veštica je kod katolika noć svih svetih i to nema veze sa demonima…malo objašnjenje onima koji sve znaju- all hallows ili haloween znači SVI SVETI. baš lupetate gluposti na ovomoprtalu…a i ja budala pa čitam…ajd uživajte u vašim mozgovima,kamo sreće da je i moj mozak takav pa da se odmorim!!!

   Свиђа ми се

   • svaka cast za komentar. upravo tako. pojma nemaju a lupetaju sve u sesnaest. pa i dan zaljubljenih je katolicki praznik pa ga skoro svi obelezavaju. gluposti. pa ja sam pravoslavne veroispovesti i svaku noc vestica se sa klincima i prijateljima maskiramo, pravimo klopu i kolace. jos jedan razlog da se super provedemo. ali u pravu si, ne treba trositi energiju na ovakve stvari. i ja vapim za istim tim mozgom koji ce me relaksirati u ova sugava vremena 😉

    Свиђа ми се