АКТУЕЛНО

Британски амбасадор, својим безобразлуком, заслужио да буде трајно протеран из Србије!


Британска ароганција до изражаја највише долази када се у ваздуху осети мирис крви, тако је реаговао и Денис Киф на једној од домаћих телевизија.

Када ћемо почети овакве да проглашавамо "персоном нон грата"?

Када ћемо почети овакве да проглашавамо „персоном нон грата“?

Користећи пажњу коју је добио расположењем велеиздајничке власти у Србији, Денис Киф је у потпуности заборавио на сва зла која су британци починили и чине у Србији, укључујући убиства косовских Срба која су подржавали, директно организовали, и учествовали у њима иако је мирис српске крви на британским рукама још увек свеж.

Више потреба него жеља да Србију понизе, изражена је у реченици да је „Србија је на путу ка ЕУ, а то значи и усклађивање са њеном спољном политиком, а о томе и даље разговарамо“ мислећи притом на удаљавање од Русије.

Антитерористичку борбу против муслиманских екстремиста које су основали Американци под називом „Исламска држава“ и војно помогли да ојачају, Денис Киф испред своје Владе види као – проблем и ситуацију из које жели да издвоји Србију, у којој такође подржавају шиптарске терористе.

Знамо да Србија са Русијом има осетне везе, али сте ви и на путу ка Европској унији. Што се саме Русије тиче, ми видимо њену улогу у Украјини и Сирији, видимо то као проблем, као нешто негативно – рекао је Киф.

Гостујући у Кажипрсту“ он је истакао да је за Велику Британију Косово држава и да када се говори о дијалогу у Бриселу, Британија мисли на дијалог Србије и Косова. Само је ово довољно да па чак и неопходно да Киф буде проглашен персоном нон грата, односно дипломатом који би морао да напусти Србију у року од 24 часа.

Уместо тога он наставља у безобразном и поприлично криминалном маниру какав је је својствен империјалистичкој Енглеској која је за собом оставила најкрвавији траг у историји света и цивилизације. Подржавајући чланство лажне творевине „Косово“ у УНЕСКУ Киф је рекао да Британија саслушала аргументе српске стране, али да верује да би то „било боље за културно и религијско наслеђе на Косову“. Зато остаје нејасно да ли то свет жели да српско културно и верско наслеђе буде трајно уништено као што су и до сада улагани напори од стране шиптарских сепаратиста. И тада су имали подршку Британије и данашњих „Вучићевих пријатеља и поузданих савезника“.

Како је истакао, за његову земљу је важно отварање поглавља 35 и Британија подржава напоре да Србија отвори прва поглавља у преговорима са ЕУ до краја године.
– Мислимо да је то могуће. Поглавље 35 је део процеса и ми имамо добар напредак – рекао је Киф.

Овим  је Киф недвосмислено себе ставио на листу оних људи који ће морати да јасно буду означени као непријатељи српског народа и државе. У овом тренутку, док је саветник српских властодржаца британски ратни злочинац Тони Блер, то није могуће како је свима јасно. Али ће зато несумњиво доћи време када ће и саветници и саветовани бити на месту које су сами себи припремили – иза решетака. Жалосно је једино што ће шиптарска заједница у Србији морати да испашта грехе британске, америчке, немачке и ароганције других криминалних влада Запада и Европске уније. 

—————-
26. 10. 2015. КМ Новине, за ФБР приредила Биљана Диковић

12 replies »

 1. E sada mi zaista nista nije jasno, kao ni poslednjih 25 godina u ovoj zaostaloj poltronskoj drzavi. Znam samo da svaki doneti zakon davi narod da jedva dise, i to na najtananiju slamku, pa molim Boga da se ta poglavlja nikada ne otvaraju, Clanstvo u EU ce doneti onima koji su na polozaju, da mogu biti blize kasi iz koje ce izvlaciti evro po evro a sve ce to lepo narod placati i placati i placati……

  Свиђа ми се

 2. PatriJote i rusofili ponovo zapenile. E zato nikad neće biti bolje u ovoj državi. Šta ste dobili od Rusije? Pare? Pročitajte malo istoriju i pogledajte da li je Srbiji više pomagala Britanija ili Rusija svojom demagogijom.

  Свиђа ми се

  • Vidim da u drzavi sve „cveta“, razvoj i napredak na sve strane; naravno „zahvaljujuci“ Englezima i ostalim zapadnjacima. Osim price- protiv nas- nisu ponudili nista, ustvari nude vec godinama „dividera et impera“ koje nasi politicari slede. Nazalost!!! Rusi se svakim danom potvrdjuju kao „ozbiljni igraci“ koje treba ceniti i uzeti za ozbiljno ( u poslednjih 15-ak godina su napravili bum). Kapu dole!

   Свиђа ми се

  • Patriota, kako to glupo izgleda u tvom komentaru. Tebi su Englezi nesto dali? E, vidis to nije stiglo do mene. U okrobru 2000. godine kad sam celim bicem podrzavao promene od tih vlasnika svega i svakoga Srbija je dobijala po desetak miliona, sumu koju njihovi bogatasi drze u malom dzepu. I evo vec 15 godina nas drze na uzdama. Sta si dobio, kazi? Prosveti i nas neprosvecene.

   Свиђа ми се

 3. Енглеску је одавно требало потопити, да је то учињено, сада би био мир и у Европи и у Свету. Не кажем да је и сада касно, међутим, последице њиховог злочина су сада неупоредиво веће него раније.

  Свиђа ми се

 4. Касно је подмукли потомче ser-Solcberija, можда је и за Србе касно, јер сте увијек користили позицију „када је Русија на кољенима“ да балканске Србе сатрете и уништите… АЛИ САДА ЈЕ КАСНО, РУСИЈА ЈЕ ИМПЕРИЈА, па нека кошта шта кошта али ће вам „рогови бити затупљени“!

  Свиђа ми се

 5. Velika Britanija koja je u svojoj istoriji imala sjajne naučnike, pesnike, umetnike pa i članove oba doma parlamenta, morala bi da se stidi ljudi koji nastavljaju Blerovu u,antihrišćanlku politiku pre svega prema Srbima- mučeničkom narodu, svom savezniku oba a svetska rata?!Pritom mora da je svesna da su Srbi stolećima branioci celokupnog hrićansttva na kapiji Evrope.Koji je to poriv da upravo Britanija(Engleska) SA TOLIKO PRILJEŽNOPSTI ŽELI UNUŠTENJE SRPSK0G NARODAako ne zbog toga što je prirodno i istorijski vezana za pravoslavnu RUSIJU!?

  Свиђа ми се

 6. Posle Ruskog vojnog povratka na svetsku scenu razornim bombardovanjem ISISA u Siriji i Ulaskom u BRIKS finansijski ,zapad, a Englezi posebno, su shvatili da su im se gace napunile govnima…to sto na nama treniraju strogocu…proci ce… moracemo da izdrzimo kao i sto smo to cesto morali tokom nase slavne istorije…ne smemo se samo posvadjati sa nasom bracom Rusima…a prezivecemo mi i zapad.,..zivi bili pa videli…

  Свиђа ми се