ДРУШТВО

Никола Алексић – Професори, учитељи! Кључ разрешења агоније целе Србије је у вашим рукама!


ОТВОРЕНО ПИСМО ПРОСВЕТНИМ РАДНИЦИМА ПОВОДОМ ГОДИШЊИЦЕ СТРЕЉАЊА КРАГУЈЕВАЧКИХ ГИМНАЗИЈАЛАЦА

Nikola Aleksic

Никола Алексић 21.10.2015.

Поводом годишњице стрељања крагујевачких гимназијалаца подсећам просветне раднике Србије на херојску жртву својих колега из ратног периода. Заувек је остало записано да професори нису напустили своје ученике, иако им је немачки окупатор понудио да иступе и спасу своје животе, док данас просветни радници штрајкују ради повећања  своје плате за 10% и мирно гледају како цео српски народ из авиона запрашују отровима из ваздуха избачених од истих злотвора као и 1941!

Али кључ разрешења агоније целе Србије у коју су је гурнули издајници на власти се налази у рукама управо тих и таквих просветних радника! Само просветни радници могу блокирати целу земљу генералним штрајком до испуњења циљева које сам јавно изнео пред тзв. Народном скупштином 2. октобра; рушење Владе, увођење ванредног стања, хапшење свих политичара, генерала и тајкуна због издаје и окупације Србије, образовање преког суда и расписивање референдума за одређивање будућности Србије. Само просветни радници могу генералним штрајком приморати полицију и оно мало војске што је остало после реформе да стану на страну народа, да одбране Устав и похапсе све издајнике и пљачкаше и све то без капи проливене крви ненасилним протестом.

Понуда каква се не одбија!

Зато јавно позивам и прозивам просветне раднике Србије;

Професори, учитељи, смените своје синдикално руководство које дува у исту тикву са издајницима, али за пет пута већу плату него што је имају сви остали просветни радници. Изаберите ново синдикално руководство које не мора бити из редова просветних радника, битно је да спроводи ваше налоге и залаже се за ваше, а не своје интересе. Изаберите свог вођу који неће имати већу плату од вас, али се зато неће нити продати издајницима на власти.

Ако немате или не знате таквог, пођите замном, ја ћу вас водити до победе за симболичну плату од само једног динара! Мени можете веровати, јер моја дела говоре више од било каквих речи; ја сам спречио војну окупацију Србије 1999. године! Ја сам растерао војнике НАТО злочинаца из Македоније изазивајући највеће дезертерство у историји модерног ратовања само једним летком преведеним на четири светска језика које су им делила деца еколога из Куманова, то су ми НАТО челници писаним путем потврдили. Ја сам, стављајући главу у торбу, спречио одвајање Војводине од матице Србије 2008. године интернационализацијом кривичне пријаве против сепаратиста наведених у пријави поименце! Супротставио сам се међународном организованом криминалу и спречио изградњу нуклеарне електране и три бране на Лиму, спасио сам Фрушку гору од трасе „брзих“ пруга која би је располутила и од намере да се новосадска депонија смећа измести на сред Фрушке горе и у целости загади и тиме спречио да Фрушка гора постане нуклеарна депонија Европе. Спасио сам све ванвремене вредности Новог Сада од уништења, од тога два пута Петроварадинску тврђаву од продаје и рушења ради изградње коцкарнице и 18-спратног хотела на месту Војне болнице! Три пута заредом сам, потпуно сам, спречио одржавање параде срама болесних особа у Београду (2011, 2012 и 2013)! Шест пута сам потпуно сам ишао на тзв. Народну скупштину и једном пред Генералштаб ВС испред којих сам позивао војску и полицију да похапсе издајнике.

Никола Алексић

Своју слободу сам шест пута залагао за спас Србије и боље сутра наше деце, док сте ви штрајковали за тричавих 10% плате! Сутра нити само толико нећете добијати, а они који остану у просвети мораће учити арапски!

Професори, учитељи!

Србија је на издисају и налази се пред брисањем са географске карте света, а српски народ пред нестанком. Дотле су је довели издајници и политиканти. Још када нам врате милион Рома и миграната из целе Европе, српски народ ће постати мањина на сопственој земљи, промениће нам веру, језик и писмо. Зато нам прете стравични сукоби и немири, спречимо то заједно, да нас више преживи!

Србија је уморна од политиканата, Србији је потребан добар организатор који ће знати да постави најбоље и најстручније људе на одговарајућа места и функције, а не по страначкој припадности, јер ћу све странке декретом забранити у првих пола сата ванредног стања.

Професори, учитељи!

Шта још мора да се деси да би се пробудили из сна и схватили да су сва деца, па и ваша, подједнако угрожена опасним отровима којим нас даноноћно запрашују из ваздуха и трују храном из тањира! Увозе нам месо цркнутих крава и кланични отпад који се у Европи не сме користити нити за исхрану кућних љубимаца, а наше месне индустрије од тога праве саламе упола јефтиније од килограма исправног меса! Са таквом храном се наша деца хране по дечјим вртићима и дневним боравцима школске деце, али и по кућама сиромаштвом угрожених становника Србије. Над нама, посебно над децом, изводе се експерименти уживо, а сада су нас на то противуставно и обавезали; вакцине су законом прогласили обавезним за све категорије становништва! Над нама се свакодневно јавно спроводи геноцид!

Ви то ионако већ све знате, само жмурите и живите од данас до сутра у страху да сте следећи на реду за престанак потребе за вашим радом у школи, јер су школе прављене за децу, а деце је све мање. Школе ће се  зажелети ђака! Држава без деце нема своју будућност, нестаће, то је биолошки закон. Зато вас јавно позивам и прозивам; само ви, просветни радници, можете зауставити то нестајање Србије, ако хоћете, у вашим рукама је и нож и погача. Али ако одбијете овај позив за ступање у генерални штрајк и ненасилни протест, немојте сутра рећи да нисте знали за последице или да нисте имали избора. То вам нити рођена деца неће поверовати, а како ћете им погледати у очи, то заиста не знам.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Председник Патриотског блока
Никола Алексић, с.р.

1 reply »

  1. Sve sto gdin Aleksic kaze potvrdjuje svakodnevna realnost sirom Srbije.Izdajnicka vlast, prodaja naroda i zemlje na kojoj zivi, komad po komad da gotovo vise nista nije ni ostalo,, nezadovoljstvo, siromastvo i glad, cak u zemljoradnickoj Vojvodini,,Uz too trovanje hranom i zaprasivanje od gore. Alternativa : cutane ili pobuna, ‘sindrom skuvane zabe’.ili poziv na odbranu osnovnog ljudskog prava na zivot..!

    Свиђа ми се