АКТУЕЛНО

Вучић: За спас Немачке сам спреман да дам оставку, а за спас Србије „цврц милојко“ (Орвелијански превод)


Вучић је, за један (не)угледни дневни лист, који по службеној дужности мора да пише хвалоспеве о Вођи, обећао свечано да никада неће скренути са Меркелиног пута, и да никоме другоме, осим самоме себи, неће дозволити да распродаје Србију (у бесцење). „Пре ћу да скочим са трећег спрата мог кабинета у Немањиној илевен (све заједно са архивом мог вољеног Деливери јунета– који ми је увалио онај ратни злочинац Блер), него што ћу да упропастим Фиреркин Ди Ендлозунг (коначно решење) које je она саставила у свом летњиковцу у Аушвицу, за моје неверне Србе.

Вучић: За спас Немачке сам спреман да дам оставку (и главу?), а за спас Србије „цврц милојко“ (Орвелијански превод)

Београд, 15 октобар 2015, Оригинални чланак преузет са „Бете“

Орвелијански превод за ФБР урадио М. Новаковић

bler-vucic

Наш усхићени, напућени и „ментално располућени“ премијер је изјавио да би пре напустио владу и емигрирао из земље, него што би угрозио немачки колонијални статус у Србији…

Вучић је, за један (не)угледни дневни лист, који по службеној дужности мора да пише хвалоспеве о Вођи, обећао свечано да никада неће скренути са Меркелиног пута, и да никоме другоме, осим самоме себи, неће дозволити да распродаје Србију (у бесцење).

„Пре ћу да скочим са трећег спрата мог кабинета у Немањиној илевен (све заједно са архивом мог вољеног Деливери јунета– који ми је увалио онај ратни злочинац Блер), него што ћу да упропастим Фиреркин Ди Ендлозунг (коначно решење) који je она саставила у свом летњиковцу у Аушвицу, за моје неверне Србе. А и онако намеравам да овај мој непоуздани (велико)србски гласачки народ, заменим с ови брзопристижући лојални Арабчићи, који су се онако, баш раздрагано сликали с мене у онај Пицин парк.“- кратко, али издисајно и страствено, је изјавио видно узбуђен Алек Вучич, у народу познатији као „Алек Паша“, нагласивши да нико живи не сме да му угрози најомиљеније поглавље 35, као ни осталих 350, које треба да испунимо до почетка следећег века. Алек је такође нагласио да му није јасно како се сада Немци праве Енглези, захтевајући тамо неке граничне прелазе са фалсификованом „косово репубљик“, кад је он тај прљави део посла већ давно обавио!?

Истовремено Алек Паша је изјавио да ће са својом издајничко-екуменистичком (и комунистичком) кликом, још колико данас, да се договори да фарматизовани другосрбијански народ поново преведе жедног преко воде- да би што брже и безболније увео лажну, али њему веома драгу, „државу косово“ у Унеско, ал да све то изгледа као да се очајнички борио да је задржи у оквиру Србије (што наравно, њему као мајстору обсцене и лажи, неће бити тешко).

Премијер је на ту тему већ обавио консултације са унезвереним председником наше окрњене републике Томом од Бајчетине и „шефицом у сенци“ Драгицом Хасанагицом, и они су се одма сложили с његовим велико-издајничким дилом, али под условом да и њима „нешто капне“…

Командант швабске казнене експедиције у Београду (који цео, све са сиротињским предграђима, већ годинама пости на води) оберфирер Осовински Дитман је поручио да се не узбуђавамо, јер нема потребе да Алек Паша сада формално призна „косово“, пошто је он то одавно урадио дефакто– читај у пракси (а то се на Трулом западу много више цени од Дачиног шкрабопотписа и његових жвалавих руколизова).

„Познато је да се Немачки Четврти Рајх залаже да се у овој фази отвори најмање 35 министарских и кабинетских ГЛАВА у оквиру владе Алека Паше, како би им се уградили нови чипови, да и они случајно не скрену са зацртаног Фиреркиног пута. Неосноване су изјаве да Евроунијски, или Швабски Miodrag 2015Четврти- Рајх, захтевају од Алековог Београдског пашалука, да ПОНОВО призна лажну државу косово-репубљик. Наравно да данас нема додатних услова, али то већ не могу да вам гарантујем за сутра.“- за „круговалну постају Б92“ је изјавио вицкасти, али потенцијално геноцидни, оберфирер Дитман…

 

За Вас и Све нас, прочитао између редова- Миодраг Новаковић

ИЗВОРНИ ТЕКСТ:

Vučić: Ne želim da kvarim prijateljstvo s Nemačkom

Beta pre 1 sat
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi pre napustio vladu, nego da pokvari prijateljstvo sa Nemačkom.
Vučić je za današnje izdanje lista Kurir naglasio da neće odustati od evropskog puta, ali i da neće dopustiti da se Srbija ucenjuje.
„Pre ću otići iz Vlade Srbije, nego da pokvarim prijatljestvo sa Nemačkom“, kratko je rekao Vučić za list, povodom navoda da je Nemačaka uložila amandman na platformu o poglavlju 35 kojim se od Srbije traži da ukine svoje institucije na Kosovu i umesto administrativnih linija postavi granice.
Vučić će povodom platforme za poglavlje 35, ali i zahteva Kosova za članstvo u Unesko danas razgovarati sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Irinejem i drugim crkvenim velikodostojnicima. Sastanku će prisustvovati i ministri pravde, unutrašnjih i spoljnih poslova.
Premijer Srbije na tu temu juče je obavio konsultacije sa predsednikom države Tomislavom Nikolićem.
Ambasador Nemačke u Beogradu Aksel Ditman rekao je juče da Nemačka ne traži od Srbije priznanje Kosova, kao uslov za otvaranje pregovaračkih poglavlja.
„Poznato je da se Nemačka unutar Evropske unije zalaže da, između ostalog, poglavlje 35 u pregovorima Srbije o članstvu u Evropskoj uniji bude otvoreno sada. Neosnovane su izjave da EU ili Nemačka od Srbije u tom kontekstu traži priznavanje Kosova. Nema dodatnih uslova“, kazao je Ditman za B92.(Beta, 15.10.2015)

4 replies »

  1. sve je vec odavno jasno,a ko ni sada nije shvatio onda se dzaba hvalimo da smo pametan i ponosan narod.I ko moze reci da je Vucic odlican manipulator.Do sada se jasno iz njegovih postupaka i izjava moglo zakljuciti cije interese zastupa.Srpske,svakako ne.Pametnom dosta.

    Свиђа ми се

  2. Све похвале гос’н Новаковићу, хвала ВАМ на овако оригиналном хвалоспеву о Алеку Вучичу једном обичном гмазу, битанги и преваранту, врх.

    Свиђа ми се