ДРУШТВО

Никола Алексић: ПРОГЛАС НАРОДУ СРБИЈЕ – УПОЗОРЕЊЕ НА ВРЕМЕ КОЈЕ ДОЛАЗИ!


Никола Алексић

Никола Алексић
12/10/2015 Срби на окуп

Поштовани суграђани, браћо Срби и сестре Србкиње, мили роде србски! Опака времена долазе. Будући догађаји се крију од вас са намером да нас догађаји затекну и да што више жртава у нашем роду буде! То је план оних који су нам били и остали вековни непријатељи, злотвори и џелати.

Мени, који се налазим на челу организације која има за циљ опстанак природе и човечанства, као да сам проклет, свакодневно пристижу информације о томе шта нам смерају и шта нам предстоји, иако их не тражим, још мање желим. Ако не бих поделио такве информације са вама, са најширом јавношћу, био бих саучесник у будућим догађајима који ће нас снаћи.

Пљачка Србије се одвија несмањеном жестином, сада се на пијацу износе природна добра чиме нас је Бог подарио, породично сребро, што се каже када се до голе коже осиромаши. Спрема се продаја свих наших бања које колико-толико доносе девизе и пуне буџет Србије, за Телеком се већ тражи купац. Потом долазе на продају сва изворишта воде у Србији, рудна богатства, затим шуме (ЈП Србијашуме), па јавна предузећа које су наши очеви стварали и улагали део свог живота. Нисам заборавио да наведем део тог природног система у Војводини, ЈП Војводинашуме, јер он одлази заједно са Војводином која је већ продата, само се чека долазак купца. Пошто се купац већ показао насилним у прошлим временима, свестан је да се Војводина не може мирно купити од народа чији је део већ протерао са своје територије, а имовину отео, присвојио кроз злочине и просуту крв. Зато се купац Војводине поново спрема да настави са крвавом отимачином територије које му је светски хегемон обећао у неком свом виђењу исцртавања граница послушним народима на планети Земљи.

Војводина је тако обећана злочиначком народу који је већ у својој државној енциклопедији исцртао Војводину у оквиру својих граница, без иједног протеста државних органа Србије или политичара на државним функцијама. Из тога се потпуно јасно може сагледати сва тежина издаје народа и државе од стране режима Србије. Продаја Војводине и њено одвајање од матице Србије се не може спровести мирно, јер је већи део од пола милиона протераних срба са вековних огњишта из Хрватске нашао уточиште баш у Војводини. Народ који је у једној генерацији доживео три геноцида и погрома какав у свету није записан, који више нема резервну домовину, зубима ће бранити своје животе и право на опстанак.

Само то сазнање спречило је злотворе да покушају преузимање Војводине у претходном периоду, јер су знали са каквим отпором ће се суочити. А србски народ нико у његовој историји није победио. Зато смо и опстали, зато говоримо србски, имамо своје писмо настало од постанка света и своју веру, православну веру. Да није тако, данас не би говорили србски и звали се православним именима, не би се крстили него клањали. Али данас, када је цео свет устао против православља и када се православље јавно назива већим непријатељем Новог светског поретка од комунизма, ми не смемо затварати очи пред том јавном претњом, јер ћемо ћутањем издати своју децу и угрозити опстанак србског народа и државе на овом простору.

Зато вас, своје савести ради, позивам на буђење и припрему дочека предстојећих догађаја, јер ће нас више преживети. Ко може, нека се врати на село, ако не може породично, нека врати макар своју децу, имаће више могућности да преживе на селу, тешка времена нам долазе. Многе ствари се крију од грађана Србије, пред Србијом су велика искушења, од друштвених немира, насилне промене састава становништва давањем држављанства особама из редова миграната и ромима враћених из Европе, до агресије суседних република и терориста са Косова. Хрватска се озбиљно наоружава, купује хаубице калибра 150 мм, а нико је не угрожава. Србији су прво уништили војску реформом ЈНА, затим су је разоружали, претопили јој тенкове и артиљеријска оруђа и учинили је војно ослабљеном, а усташе светски хегемон сада наоружава. Усташки челник Главаш организује војне кампове где обучава црнокошуљаше војним вештинама, док све то популарише преко ТВ порно звезда упућена из НАТО-а, где је додатно радила, за председницу Хрватске. Уколико србски народ дозволи да иједан наоружани усташа пређе матицу Дунава, предстоји му нови рат против вековног непријатеља уз стотине хиљада жртава.

Народе србски, ако нас је издала сопствена власт, није здрав разум, спремајте се за ово што нам предстоји, организујте се и повезујте по територијалном принципу, не требају нам спискови нити било каква евиденција. Дела ће изнедрити вође, они се неће постављати по страначкој припадности и функцијама. Правите резерве хране, воде и соли, породице да сачувате, само тако ће нас више преживети, опстанка ради! Овог пута нећемо бити сами, Србија никад више у својој историји неће бити препуштена злочиначком бомбардовању НАТО злочинаца! Буђењем Русије злочинци САД више никад неће моћи да уништавају читаве цивилизације и народе и претварају у своје робове! Србски народ ће бити међу првима у свету који ће се за своју слободу коначно изборити, а своје издајнике, који су служили тим злочинцима, извести пред народни суд.

Никола Алексић, с.р.

_____________

Све пријатеље, познанике и симпатизере молим да ово упозорење проследе свим својим везама да би се народ упознао са оним шта нам се спрема и шта ће нас снаћи. Молим из свег срца да ово упозорење озбиљно схвате, захвалан, Никола Алексић

17 replies »

 1. Gospodine, šaljete neke apele, a ne vidite najveću opasnost po Srbiju, Romi, Aleksiću ! Koliko su zla u poslednjih 16 godina naneli Srbima, ostali mogu da im pozavide. Pljaćke, silovanja, na desetine (a možda i stotine) ubistava. Srbi zbog njih nisu bezbedni, jer su zaštićeni kao beli medvedi. I niko to u komentarima da ne pomene…

  Свиђа ми се

 2. Nije ti kasno da ujutru zakazes sastanak sa premijerom,pa kako smo neki citali a neki nisu, tvoje upozorenje ,covek ce te saslusati ja sam siguran u to,pa ce i tebi i nama koji smo citali,a i onima koji nisu,dati odgovor na tvoje upozorenje,,pozdrav

  Свиђа ми се

 3. Dzabe pricate gospodine,jer nema Ko da vas cuje.Pravi Srbi Su odavno izumrli,ovo sada su samo kloni,namisljeni Srbi,Zomboti
  Mozete svasta I sve da im radite,nema reakcije,Mrtvi Nasi preci Su se odavno odrekli nas,namisljenih Srba

  Свиђа ми се

 4. ЗАДЊИ ЈЕ ЧАС

  Не може више о , Роде мили,
  у замљу стати наказе план,
  зато те молим устани и ти,
  из таме ове, мора се ван.

  Устани Роде, земља те моли,
  не тражи она пожар, ил’ крај,
  она би хтела само да види,
  код Бога, за се, да твориш рај.

  Устани Роде, земља те моли,
  оживи радост, поштења сјај,
  да сваки Србин с поносом каже,
  патњи и неправди, дош’о је крај.

  Устани Роде, док касно није,
  док ђаво није, појео дан,
  залуд ће тада и деца наша,
  из пакла желет’, изаћи ван.

  Из моје осме књиге: “ БАЊАЛУЧКА ЛАСТА “

  Милосав – Миле Кнежевић

  Свиђа ми се

 5. У 19. столећу су Немци, по сваку цену, желели да смање број припадника српског народа и да Србију збију у што мање границе, јер је она спречавала замишљени немачки план освајања Балкана и продор према Русији. У тој намери, Немци су схватили, да су им Мађари изврсна полуга – и за смањење броја Срба у Подунављу и за слабљење Србије на Балкану. Уважени повјесничар Екмечић је и то изврсно уочио:
  „Хабсбуршка држава, у којој има седам народности, не може водити седам националних политика, него ће цар, у чијим је рукама политика и војска, водити онакву политику – каква ће бити по вољи Немцима и Мађарима“.

  Свиђа ми се

 6. Србска Војводина не иде нигде и ником. Иначе је неби оградили зидовима и жицом. Остављена је нај јачој сили света Русији. А ко ће смети да се успротиви Русији и милионском броју Срба у Србској Војводини ако ни нато не сме на Русију? Наведена шака јада?
  То са одвајањем је само била глобално-југословенско-комунистичка варка да би се отцепило Косово и Метохија како не би било ни Србије.Да су Србљи скочили у одбрану Србије и спречили границу и царину ( а то је било њихово демократско прао чак и обавеза),онда би ишли на оцепљење АП друга тита и југословена Војводине.Овако мала Југа иде „у пакету“.
  Одос снага у свету је променио планове о даљем цепању мале преостале Југославије без Србије , јер Косово је Србија и срце Србије без којег нема ни Србије. По Србе је као и по све остале грађане мале Југе опаснија демократија као поредак закона.Грађани у својој скупштини треба да изгласају нове глобалне законе по којима ће уз претњу силе иако у „миру“ морати да живе. За то су им потребне нове демократске снаге и изборни легалитет и легитимитет.Нпр. демократске земље су у бундестагу изгласале демократски глобални закон да „право на воду више није људско право“. ( и тачка). Грађани који делују у оквиру демократије тај закон треба тек да усвоје у својој владајућој грађанској скупштини и изаберу своје представнике како би следили свој демократски пут јер у воду спада и кишница.Законима морају да регулишу чија је и кишница а не само „водовод и канализација“.Док се они боре са светском демонкрадском кризом , новоизаврани представници треба у њихово име да раде свој посао док грађани као народ владају , доносе законе и могу да уживају у спорстким манифестацијама без да троше ципеле до своје народне скупштине или своје муком зарађено гориво а на ову светску грађанску демократску кризу? Да има ко да „мисли за њих“ јер то нису у стању ,свесни да “ ни за гди су нису“ и да само као робови и нису дорасли демократији – „бриго моја пређи на другога“ нека други одлуче чија је демократска светска киша и нус производ као роба , кишница?
  Паметно.тито је ионако реко својој југословенској нацији: „какви закони ? не треба да их се држите ко пијан плота.“Али је тада он над њима владао а сада његови и његовог комунизма и демократије ментори. А са њима нема шале ,закони су изнад и испред сваког појединца и важе за сваког појединца , што је грађанима посредно и директно речено те да народ сам сноси одговорност за законе које доноси у владавини својој а тако и сваки појединац, пензионер , бака, дека , деца са правом гласа те нема после да кукају кривећи неког невидљивог или сваљујући све на неку теорију завере против њих спроведену.

  Свиђа ми се

 7. Србски роде ,
  нико на питање наше ко је велики брат одговорио нам још није? Да ли то значи да сте у односу на нас браћу своју који нијесу школе учили Горди те се постављате изнад нас а нас Србе који победисмо на Косову пољу , три пута бројнију турску војску гледате са „демонкрадских висина белосветских ,белосветске демонкрадије и капитализма “ које се у наше време звало обична пљачка и ратови ради пљачке? Ако се по овом питању НЕусагласимо као и у осталим важним и битним питањима по наш опстанак и наше спасење а овако остане те сваки Србин и Србкиња настави да „демократски исповеда“ сваки своје мисленије а услед „демонкрадског знања и демонкрадске вере “ коју исповеда ,укратко , такве неће спасити ни село ни шума а ево и зашто.Јер такви Срби прихватају да их „латини константно уче“.
  Тако стичу “ титуле и школско знање“ а онда када као Срби и србскога рода , се дотакну вере, Истине а у њима и правога ,истинскога знања , онда се погубе па „исповедају “ неке своје „истине“ а услед НЕзнања и погрешног -обрнутог знања које стекну мимо вере а по школама и образованим установама. Тако нема Саборности народне те србски народ остаје разједињен и тако преслаб те услед таквог незнања у великом броју пострадава.Дакле – елем у неким стварима се морамо усагласити и као један оно што је Истина и за Србе битно исповедати.
  А ту Истину и право знање стичемо само у вери јер се ту само и налази а никако мимо вере и у светској демократији оја је само обична глобална лаж и владавина нај горих над обезбоженим народом који робује незнању и у веру се уопште неразуме или сасвим мало разуме.
  Оно што као Истину из праве вере извучемо а по било ком питању од нас значајном и битном морамо као један прихватити и међу собом ширити јер је у питању Истина и истинско знање нама на корист и корист целокупнога србства.Онако по СРБСКИ , неустрашиво и храбро.
  Овај пут наше истините речи прикладне и за оне у вери и оне далеко од вере , нећемо поткрепљивати никаквим примерима из вере него речима оних који су против Бога , Истине и наше србске православне вере али пре тога морамо знати да су Срби Нови Божији Виноградари а из и од Срба у раном периоду нове ере насташе и остали Словени. Сви Словени јесу пореклом Срби али нису сви Срби и Словени. Ако ово знамо погледајмо шта о нама кажу непријатељи Божији а тако и наши а што Србе и Словене „разверише“ и идеологијама својим и лажном историјом учише и тако у своју службу ставише …

  – Боље да нас Турци муче него латини демоскратос уче?

  Оно што данас знају Срби и не само Срби већ и остале „уједињене нације“ је СВЕ ПОГРЕШНО а услед незнања се само страда и историја понавља у још горем облику.

  Свиђа ми се

 8. Мили роде, да непријатеља имамо – знамо.

  Страшно је то што су нам власти деценијама анти-српске,
  Зашто људи на власти не објаве да смо окупирана земља?
  Као да њиховом понижењу нема краја.

  Зар су нам мало пута папини донели зла?

  Ово је напад на српство и Православље!

  А ми, роде србски, сетимо се да смо народ Светог Саве, да корене своје имамо,
  Велика је Небеска Србија! Сетимо се и будимо достојни отаца наших.
  Туђе нећемо, а своје не дамо.
  Сетимо се завештања Светог Саве и других Светих отаца наших:
  Све жртвовати за Христа – Христа ни за шта.
  Божја је последња!

  Свиђа ми се

 9. Поштовани пријатељу,
  Хвала за ове потресне, упозоравајуће речи. Народ ипак није толико слуђен, како мисле „пројектанти“. Чак и посве наивни и добронамерни виде издају, подлости и суноврат који је у току. Но, док сви све ово и свесно прихвате, дал` ће бити касно? Има ли оних 300 паметних Срба који могу да нас спасу и како да се они повежу и утичу пресудно у свему што би могло да нас изведе на пут опстанка и напретка?

  Свиђа ми се

 10. Лепо од вас што сте упозорили успаване Србе.. Значи време обрачуна се убрзано приближава. Нису НАТО и Хрвати неко ко нас може уплашити а нису ни јачи од Русије. Према томе, надајмо се да ћемо их заједно са Русима, на челу са Путином, послати право на дно пакла!!!

  Свиђа ми се

 11. Све је тачно што сте објавили, али Срби су изгубили разум. Поново ће нас исти клати као овце. То ће бити последњи геноцид над Србима, јер скоро нико неће преживети.
  Биће то велика клаоница. Западне силе, азиланти, хрвати, балије и шиптари. Сви заједно на нас успаване и разоружане.

  Свиђа ми се