ДЕШАВА СЕ...

„Милица“ у акцији насилне промене свести у Срба!?


Jovic

Пише: Небојша Јовић
27.9.2015.

Овако изгледа кад се и Телеграф укључи у акцију насилне промене свести у Срба!

sl2

НЕПОСТОЈЕЋА Милица, која је наводно отворена за сваки контакт, нарочито сексуални, без обзира на боју коже, број и захтеве, код вас се назива „савремена особа спремна на интеграције, промену свести и европски напредак, док се код нас назива, народски речено КУРВА, КУРВЕТИНА (заиста се извињавам на грубој али јединој правој терминологији) илити проститутка или још савременије – старлета.

А онда се по ко зна који пут испостави да је србски народ и пореклом својим и историјом својом и генима својим, моралом, васпитањем и вером, у сваком погледу супериоран над онима који су „настали“ колико јуче на геноциду над староседеоцима континента, кога су од самога почетка, од открића, насељавале проститутке, које у срединама њиховим нико није хтео због неморала којем су биле одане, и криминалци и злочинци који су Европу напуштали због најтежих казни на које су били осуђивани због својих злодела.

Супериорнији смо и од оног изопаченог народа који је раскинуо савез са Богом, осудивши и распевши Господа Бога нашег Исуса Христа сина Божијег, јер себе сматрају боговима на земљи, због чега им је убиство других народа животна оријентација и циљ.

Супериорнији смо и „чистији“ као народ, посебно од оних који су деценијама, вековима у савезу са нечастивим, где су једни креатори, а други реализатори свих зала, не само на европском континенту. Тим и таквим (не)народима су врхунац цивилизације и њихових моралних норми, милиони погинулих, што по гасним коморама, што бомбардовањем, стрељањем, убијањем у логорима, где су међу жртвама углавном били недужни цивили и деца… Као и приликом бомбардовања Србије!

Они су ти који су све ратове и разарања започињали и губили их, али уз ненадокнадиве губитке у виду бројних жртава широм света. Ови други, који су креатори зла из сенке, данас су достигли висок степен цивилизације тако да им (као и у осталим земљама њихове заједнице) суд, после
хомосексуалаца, педофила, содомиста, где су им зоо-бордели заменили цркву, породицу, библиотеку и позориште, где је омогућено венчање мушкарца и кобиле, жене и магарца (па зато ваљда тако и изгледају… а престолонаследник им нарочито, али и сав политички „крем“) – сада омогућава и коришћење делова мртвих беба за бољи укус појединих пића, уз неизоставан хит:
„За Марка – пољубац (смрти), за блејача…“!

И сада ти и такви, без морала, чак ни храбрости, без Бога и „човека“ у себи, крећу не штедећи новца, да руше најбољи народ на планети – Србе! Отуда и „савез“ слугу ђавољих са самим нечастивим, отуда и заједништво ових народа у апокалиптичном походу на један мали, али чврст, храбар, гостољубив, широкогруд, али пре свега јак и утврђен народ у вери православној, покушавајући да сломе кичму православљу, које им као мач стоји над главом, и који ће надам се, пре поновног доласка Исуса Христа, а тада сигурно, пасти на њихове главе на век и векове!

Хтела је ова хорда чопора полу-људи својом заједничком акцијом „Посрнули анђео“ да нам, што би рекао Д. Ерић кроз казивање Иване Жигон: „ишчупа срце из груди па да их пребаце у своје груди, не би ли тако и они постали људи. Али србско срце, то чудо над чудима, неће да се прими у зверским грудима“!!!

Затим су нашли мање хорде које су их снабдевале православним, не само срцима, па су после „жуте куће“ то исто пробали са новим „укро-зверима“, који су, опет православна, руска срца слали својим налогодавцима и господарима…

Али узалуд! И колико год нас нарученим текстовима, лажним научницима и историчарима, домаћим талогом, покушавали да потцените, комплекси ваши, савест ваша, и биће ваше цело ЗНА да смо, што се вас тиче, увек били и бићемо „виша раса, супериорна“! Раса која зна да воли, која никада не напада али уме да брани, која никада ни у једном рату није била агресор и на агресорској страни, већ је увек бранила оно што је њено, а што сте ви, противно и Божијим и земаљским законима, прогласили за туђе.

Знам, знам да вас излуђује жилавост нашег народа, наше свакодневне победе и потчињавање целе Европе, па и света, не само у спорту већ и науци, знању, где су прва места и победе просто резервисане за србску „вишу расу“, знам да вас несаломива приврженост Богу, вери јединој правој православној, доводе до лудила… Али то је ваш проблем. Ту вам не могу, нити желим помоћи, могу вам само рећи – клечите пред Србима, ту вам је и место, а посебно клечите и помолите се за опроштај грехова пред Богом, уколико вам није касно, јер вам је још увек савез са посрнулим ближи од савеза са Богом.

А што се домаћег талога тиче, талога попут НЕПОСТОЈЕЋЕ Милице и постојећих деценијских „нуспродуката“ који давно „променише свест“… Да, њих има, има их и у деценијској власти, има у ријалитијима, у „бизнису“, по јахтама, министарским местима, па чак и овде на светом Космету.

Несрбске личне карте су узели, на несрбским изборима земљу нам продали, на приватним састанцима и журкама „крв и још што шта помешали“, још само да буду чиповани јер „оверени“ од стране несрба већ јесу.

И никако да схватите да нас тиме не урушавате – не, ви нам само помажете да сав тај муљ, талог, отпад, пролазећи кроз тај ваш одабир, „филтер“, остане по страни. Помажете да све оно најгоре међу Србима, на том површинском муљу и талогу и остане. И свакога дана нам сервирате (што ме раније иритирало, али не би требало, јер на тај начин ви нас несвесно и стално упозоравате и помажете да упамтимо, препознамо и не заборавимо) ко је, шта је и где је све талог, тај нус-продукт Срба!

Хвала вам на филтеру који ће нам помоћи да, очишћени од талога који сте активирали у Србији, поколењима нашим објаснимо како изгледа неко ко се одродио од свог народа, од државе своје, од Бога живога! И тако ћемо још више бити поносни на себе и на ово што јесмо, молећи се Богу свом да нам помогне да заслужимо милост Његову!

4 replies »

 1. Опет лукава пропаганда!
  Да се наметне Србима комплекс ниже вредности и да се пропагира ново „братство и јединство“, тј уништавање нације и генетике.
  Главу горе, памет у главу. Радите супротно од ових планова.
  И радо ћу додати ово: Срби су изузетно лепи људи, и мушкарци и жене.
  Борите се за своје достојанство. Борите се за праве вредности.

  Свиђа ми се

 2. Још пре неколико година је „Милица“ скинула мрак арапину у Србији, и то где другде нег у Јајинцима, та успаљена „Вучица“ се и јавно хвалила о тој оргији, какав је био секс и колико јој је тај богати арапин дао напојницу.

  Свиђа ми се

 3. Хвала за текст у којему се ствари називају правим именима.
  Као што су скрнавили лик мајке Божје у облику дроље, која се зове Madonna, као што су даме поистовећене са монструозним ликом Lady Gaga, тако су кренули да укаљају лик царице Милице код Срба. Шема је препознатљива. Али само за мали број Срба. Већина ће да се упеца и да промоција курвалука са арапима, постане тренд у Србији. Желе да нам измене генетику.
  Ово је опасно и треба сасећи у корену.

  Свиђа ми се