АКТУЕЛНО

ШЕШЕЉ ПОЗВАО НА БОЈКОТ ХРВАТСКИХ ПРОИЗВОДА


v1

24.9.2015. СРС

Српска радикална странка је повела кампању, којом позива српски народ и све грађане Србије да не купују робу хрватске производње, да не купују робу у продавницама чији су власници Хрвати и то треба да буде показатељ националног поноса и достојанства, које се непрекидно нарушава.

„Приватизације „Агрокора“ и „Атлантик групе“ проведене су криминалним радњама и мора се повести истрага како је до тога дошло. За веома ситан новац Хрвати су све ово добили у време досманлијског режима. Људи који су у тај криминал били умешани морају да иду у затвор. Ако овај режим заиста намерава да води озбиљне потезе у заштити српских националних интереса, онда мора повести истрагу како је дошло свих ових приватизација,“ истакао је проф. др Војислав Шешељ на данашњој конференцији за новинаре, рекавши да је забрана уласка свих роба произведених у Хрватској на територију Србије добар потез владе.

„Надамо се да то неће бити краткотрајна мера, да неће врло брзо од тога да одустају, под притиском Европске уније или било кога са Запада. Та мера мора бити показатељ једне озбиљније оријентације Србије у спољној политици, поготово на балканским просторима,“ нагласио је проф. др Војислав Шешељ.

4 replies »

  1. Бојкотовање хрватских производа и целе њихове економије је врло добра идеја која треба да буде примењена на све друге видове односа са Хрватском. И ми овде у Америци бојкотујемо све хрватске производе, не зато што су они хрватски већ зато што су нам Хрвати за свако наше добро и корист коју су имали од нас Срба, враћали злом и злочином.

    Свиђа ми се