Национално питање

Небојша Јовић – Оволико полиције се не изводи ни у рату када се цео град брани! Порука калкулантској, преплашеној и анемичној опозицији…


Jovic

Небојша Јовић, 20.9.2015.

Ипак су педери прошле године били у праву када су рекли да су Београду одузели „невиност“ (коју он изгледа није ни имао)! И одмах после дефлорисаног, добили смо промискуитетни и содомски Београд.

Свима онима који су синоћ протестовали против параде срама, као и онима који су похапшени због намере да онемогуће следбенике сотоне да шетају данас Београдом, моје дубоко поштовање!

А теби полицијо и војско Србије, званична Србијо, Београде – највећи антисрбски граде – ***!!! (израз у коме се помиње сто мајки, жалосних, проданих, понижених и анти-србских – Напомена редакције)

Власт Србије је данас била тамо где јој је и место и опредељење.

Али полиција? Па оволико оклопних возила, борбених кола, међу којима је и тенк био злу не требало, оволико полиције се не изводи ни у рату када се цео град брани!

На педере, терористе на Космету, екстремне муслимане и Зукорлића, Албанце у Прешеву, сепаратисте у Војводини који свакодневно промовишу отцепљење Војводине, на све непријатеље Србије ни једно борбено возило не покренусте, а на Србе који би можда угрозили појаву за коју се надам да ће вам се у кући прихватити, кренусте огромном војном силом. Као што сте на Србе на северу кретали како би Албанцима извођачи прљавих радова били. И од којих ћете колико сутра животе своје угрозити, али онда не цвилите како вас запад расформира, НВО прозива а педери вас… унајмљују.

Опозицијо ткзв. србска – калкулантска, филозофска, преплашена и анемична…

СРС…

Где је данас Шешељ са најављених 1000 радикала које је позвао да „присуствују“ содомији Београда како би инфилтрирани изнутра ваљда, онемогућили параду срама? Да ли је и овај позив имао исту озбиљност као и онај о рушењу куће цвећа?

Да ли је и ово само још један од „раних радова“ војводе о чијем држању у Хагу могу изразити само моје дивљење, али о држању после Хага, само моје згражавање и разочарење што је игру политичке трговине зарад себе и странке своје а на штету Србије и Срба, поново почео? Не чусмо да ли је заиста војвода позвао на достојанствено неспречавање промоције можда својих нових коалиционих партнера?!

ДСС…

Цео живот (политички) анемични, плашљиви, необавештени и „салонски борбени“. Да ли ће и када изаћи из „undergrаund“-а и схватити да се политика води, а посебно Србија брани, акцијом и конкретним потезима, да се брани „свим средствима“ када су народ и отаџбина у опасности од нестајања!!! Хоће ли икада схватити да ово једино што раде, а то је писање саопштења, да то исто па чак и много боље од њих, могу урадити и деца са својих 15 година? Дефинитивно, једино што вреди у ДСС-у је Марко Јакшић, од кога су могли да науче како се на терену бране земља и народ! А један човек за целу странку је премало.

Прозивам ове две непатриотске и калкулантске странке зато што имају и своју страначку инфраструктуру и новца и адвокате и омладину у својим редовима, али као да их немају. Осталим удружењима и покретима замерам што нису барем покушали да свој град спасу проклетства и пропасти. Замерам им што, плашим се, врло сигурно корачају стазама СРС и ДСС-а. Али ипак њихова је одговорност неупоредиво мања, пропорционално мањку како искуства, тако и новца, своје страначке инфраструктуре као и због чињенице да немају нити адвокате нити иког утицајног ко би им могао помоћи у случају хапшења неког од својих чланова.

НАВИЈАЧИ…

„Нека знају пи.ке досовске, генерала ако ухапсе, гробари ће сви…“ – прете Гробари.
„Крв ће се улицама лити, али параде срама неће бити“ – кличу ткзв. Делије.
„Косово је срце Србије – не дамо Косово“ – кличу и једни и други!

Ииии…?????
Гробари зарад ухапшених, до душе невино ухапшених, својих навијача, а ткзв. Делије фрустриране зарад обећане титуле, ћуте и тиме С А У Ч Е С Т В У Ј У  у продаји и Србије и народа… И вере!

Где сте данас да барем, ако ништа друго а оно опет будете то што једино и јесте – „обично певачко друштво“? Где сте да се барем појавите да Србија види, да свет види, да се пред браћом Русима не обрукамо, да сви виде да у Србији педера, осим у државном врху и међу страним амбасадорима, Н Е М А!!!?

Еј бре, да у двомилионском граду против следбеника сотоне изађе свеукупно око 500 људина (0,01%), а за промоцију нерађања, растурања породице и православља, два пута више?! И оно што је најгоре, показује се да у Србији и да дође до промене режима, опет ће једно једноумље бити замењено другим!

И хајде да видимо да ли ће данас, сутра, икада, макар један једини радикал или ДСС-овац, припадник неког покрета или удружења бити самокритичан према организацији својој? Барем у име истине и Србије. Не, они ће загрижено, упорно и „дисциплиновано“ бранити сваки па и најпогрешнији став странке, па таман и Србија и Срби нестали, само да лидери и странка преживе. И то је та зла коб Србије којој се краја не види. Сви у Србији имају цену. Пуна је Србија Бабића, Дрецуна, Ђукановића… само чекају да се дочепају свог дела колача.

И да ми неко не би спочитавао да намерно прозивам ткзв. опозицију овој власти а не и саму власт, да кажем да је власт показала да је спремна, и то демонстрира, да се одрекне и државе и народа и вере, те да је зато опција СРС-а, ДСС-а и свих патриотских удружења и странака једина преостала нада да се Србија, Срби и вера наша православна сачувају. А то се не постиже овако срамним ћутањем, калкулисањем или давно превазишлом методом саопштења!

Једино се удруживањем и СРС и ДСС и Двери и Заветника и Наших и Образа и свих појединаца који нешто значе, нешто знају и умеју да ураде за спас Србије од нестајања, можемо одупрети овој апокалиптичној власти у Србији!

А сигурно не овако, седећи у удобним канцеларијама својим и са безбедне даљине филозофирати и указивати на оно што овај муком и терором измучени народ врло добро зна.

Да бисте заиста показали добронамерност, а самим тим и ефикасност у борби за Србију, ИЗНАД СТРАНКЕ И СТРАНАЧКИХ ЛИДЕРА ВАМ МОРА БИТИ С Р Б И Ј А, ОВА НАША ПРАВОСЛАВНА!!!

8 replies »

 1. ПОТРЕБНО ЈЕ, АЛИ НИЈЕ ДОВОЉНО!

  Хвала господину Небојши ЈОВИЋУ за овај одличан чланак, који могу да потпишем без икакве измене, и редакцији СРБског ФБРепортера на његовом објављивању.

  Међутим, иако је то потребно, то НИЈЕ ДОВОЉНО.

  Ако изборе буду водили ови садашњи властодршци, они ће прогласити да су поново изабрани без обзира на стварни резулатат гласања! Њихову осионост да то ураде доказује њихова осионост у свим њиховим деловањима супротним Уставу и њиховим некажњеним кривичним делима (докази су поднети Уставном суду што је изложено на: http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2013_12_27i29UstZlbZhtv01a1.28853826.pdf)

  Ова власт не само да не заслужује да организује изборе већ не заслужује ни да учествује у изборима. Да би се то постигло, да би се спречило даље уништавање Србије и Србског народа они треба да буду смењени пре избора. Ради тога је на:
  http://www.24peticije.com/sssss
  отворено потписивање петиције Народној скупштини да спроведе уставни поступак за разрешење председника Томислава Николића и целе Владе. Њиховим смењивањем они губе основу да икада више буду на руководећим државним положајима.

  Ова петиција би могла да буде и основа на којој би могле да све родољубиве странке, партије, покрети, њеним попотписивањем, да створе здраву основу да заједнички пробуде народ и организују протестне народне зборове широм Србије на којима би се захтевало од Народне скупштине да уставним путем смени председника Томислава НИКОЛИЋА и Владу, те њеног председника Александра Вучића и министра иностраних послова Ивицу Дачића.

  Свиђа ми се

 2. Ja bih malo ispravio piščevu primedbu što se tiče navijača. Verovatno nije upoznat sa činjenicom da su vodje pohapšene pre parade. Uroš Mišić sa sedmoricom svojih drugara i još neke grobarske i ciganske vodje.

  Свиђа ми се

 3. Svaka rec ovde napisana je istinita. Gospod je dopustio ovako stanje nacije, jer za bolje i nismo. Veliki je moralni i duhovni pad. Pored ovih laznih patrindta na celu sa Seseljom, Ivickom, Obradovicem… veliku odgovornost snosi SPC. Zasto se niko nije oglasio bar saopstenjem. Svaka cast monahu Antoniju i Zarku Gavrilovicu. Gde je nesrecni patrijarh ekumenista,gde su ostale vladike papine sluge Amfilohije,Bulovic,Teodosije,Grigorije,Lavrentije… Cini dobro neboj se,cini zlo nadaj se. Vucicu pederu…

  Свиђа ми се

 4. Meni je naziv politički prokomitivan “ perada ponosa“ a gde smo mi- baz ponosa?
  Učestvuju i žene i deca. Sve se plaća, a ko plaća?
  Mi državnu vladu nemamo!!! Koji je taj polupismeni Nikolić da vodi nepiamenu
  seljanku na otvaranje zimske olimpijade u Sočiu. Koje taj da vodi malte ne celu familiju
  u Kiniu,UN u vašingtonu Pametan se postidi, nepismen gura li gura.
  Ko je taj Vučić, ko mu daje toliko pravo da on samostalno odlučuje o srpskom
  narodu??
  Ide gde hoće, brblja šta hoće, zamajavana narod za ulazak u EU. Nit nas EU. hoće
  niti nam trebaju. Oni nas koriste i bez ulaska.
  Ko je taj Dačić (sin kosovarskog policajca), koja je ta Zorana, stručnjak za sve?,
  koji je taj Vulin, koji je taj Mali? koji je taj „baba roga“ ministar za (ne) kulturu, koji
  je taj za prosvetu? Da ne nabrajam više o dvobucatoj predsednicu ničije skupštine?
  Nju partija ne interesuje, samo lični interesi. OVAKO NEĆEMO DALEKO, a i nismo !!!!

  Свиђа ми се

 5. Што се тиче родољубиве опозиције, то не постоји у Србији. Нити она некога интересује.
  Чекамо 25 година да се удружи неколико паметних србских глава. Уместо тога, на јубиларац, победа издаје и капитулација србства.
  Власт је веома задовољна успехом против народа. Најзад је Србија постала педерска. Победа од великог значења. Јер Срби су, без борбе, пристали да им запад и говнава власт стави ону ствар у д****. После овога, свако силовање ће да буде лакше прихватљиво. Моћи ће да нам раде шта год хоће. Отпора неће бити. Па и када нам главе буду падале, биће то за наше добро, јер за боље и нисмо.

  Свиђа ми се

 6. Моје лично мишљење је да иза ове маскараде и примене војне силе стоји Вучићев план да опроба снагу опозиције и утврди како ће проћи на изборима.Након овога, више је него очигледно да у Србији не постоји опозиција осим оне калкулаторске на папиру која врши агитовање искључиво и једино у циљу добијања потребне квоте да уђе у скупштину.Ако реално сагледамо стање ствари толико смо морално деградирани и окорели у корупцији да немамо ни вође ни елиту, односно немамо оне који би се жртвовали и крварили за Србију јер је дух народа одавно разрован европским вредностима у којима је девиза у се, на се и пода се.Шешељ је очигледан пример, као и Николић и Вучић.Поданичку, улизичку политику могао је да води било ко чак да смо и џукелу са улице бирали за премијера резултат би био исти.Жали Боже што излазимо на изборе када избора немамо, односно имамо да се боримо а али као што данас показасмо немамо храбрости, воље ни морала.Поданички, бедно , жалосно и јадно.Није требало запалити Београд требало је да полиција одбије послушност, а да је народ у великом броју подржи.

  Свиђа ми се