ДЕШАВА СЕ...

Милан Лакић: ХОРОР У БАРАЈЕВУ (Видео)


kulturni-centar-Copy-Copy-Copy

Већ 20 година траје систематско уништавање Барајева од локалне власти, која се мења од избора до избора. Сви су исти, само се пресвлаче у друге панталоне.

Црквењак (Милорад Милић) је један од многих који је платио цену повреде од паса луталица, које надлежни ,,Општине Барајево“ не желе да одрстране са територије. Пси се вуку по улицама, нападају народ, праве и развлаче смеће по Барајеву, и сеју стродина траје систематско уништавање Барајева од локалне власти, која се мења од избора до избора. Сви су исти, само се пресвлаче у друге панталоне.

Црквењак (Милорад Милић) је један од многих који је платио цену повреде од паса луталица, које надлежни ,,Општине Барајево“ не желе да одрстране са територије. Пси се вуку по улицама, нападају народ, праве и развлаче смеће по Барајеву, и сеју страх међу народом.

Ујед пса - Милорада Милића повреда ноге

Пси - луталице неконтолисано јуре по барајеву

,,Општинa Барајево“ напредује и по броју смртоносних шахти, које су отворене, и које вребају децу док се играју испред зграда, поља и улица, које су зарасле у траву и непроходне за аутомобиле.

Почетком септембра 2015, дете, које је боравило у гостима ,,Насеље Гај“, упало је у једну од више десетина отворених шахти. Надлежни ,,нису“ у могућности да обезбеде шахте закључавањем, те се ограђују од појединаца који краду поклопце. Дете су извлачили ватрогасци сечењем шахте.

Дете - након повреде

Једна од више десетина смртоносних шахти

Познато је да је фабрика ИКЛ – (Индустрија Кугличних Лежајева) такође затворена, још од 2001, када је настала нова ,,демократија“ запада, те је иста Општина истерала на улице преко 700 запослених. Средња Школа Барајево, увела је друге смерове образовања, јер је смер машинства угашен, те је исти претворен у економски, механички и пољопривредни смер.

ИКЛ - урушен и 15 година празан

Општина Барајево, која иначе припада граду Београда, такође предњачи по најгорим путевима у Србији. Надлежни Барајева се ограђују од сваког проблема, те исте проблеме усмеравају на град Београд.

Директор ,,Културног Центра Барајево Дејан Игњатовић наводи, да сви путеви, који имају катeгорију путева и улица, припадају под ,,Београд Пут“, те да два регионална пута припадају ,,Србија Путу“. Он такође наводи, да Барајевска Општина има надлежност само на путевима, који нису категорисани, и који воде кроз њиве.

Рупе по барајевским путевима

Куга и зараза прете на сваком кораку, на чијем месту предњачи аутобуска станица ,,Ласта“, која је оронула, трула, по чијим подовима гмижу бубе.

Унутар Ластине станице

Унутар Ластине станице

Једини базен у Србији, који се напаја изворном водом, такође је затворен, те је исти оронуо и прави највеће ругло оног што би требало бити најлепше. Познато је да је исти рађен, али не завршен, те је разлог не завршеног посла, вероватно могуће преваре и малверзације.

Барајевски базен - уништен

Градско зеленило ,,цвета“ у Барајеву, јер ,,Општина“ предњачи по полупаним и препуним контејнерима, који се празне једном у пар недеља.

Смеће по целом Барајеву прети болестима

Питање за Вучића је:

За шта су плаћени одборници локалне власти, ако ни за шта нису надлежни?

Погледајте документарни филм, и све ће вам бити јасно!

———-

http://wp.me/p1Fuk8-KRR

17.09.2015 за ФБР Милан Лакић

2 replies »

  1. Na zalost, sve sto ste prikazali je tačno ali ni tu nije kraj ima jos toga, u kakvim se autobusima vozimo, deca nam gaze po kanalizacionim fekalijama, a ne po ulici ni trotoarima, a tek ko nam uči decu u skolama i kako nas doktori lece….Opština je dobila novog predsednika, samo da ne bude po onoj narodnoj „sjasi kurta da uzjase murta“, a sva je prilika da ce biti. Sto se tice gospodina Malog on nas ni nevidi, ne zbog prezimena vec su prece druge beogradske opštine gde se okrece novac, a voze novi autobusi, a on onako narcisoidan na nas sirotinju nemoze ni da pogleda. Bolje nam biti nece dok se ne ustrane KUKA I MOTIKA. Vama puno hvala na snimku i vasem trudu i sto niste zaboravili odakle ste!

    Свиђа се 1 person