Насиље

ПОЛИЦИЈА УКЛАЊА СИЛОМ ВЕРНИ НАРОД КОД ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ! ЦРНИ ДАН ЗА ВАШЕ ДУШЕ НЕЉУДИ У УНИФОРМАМА, ГЛЕДА ВАС АРХАНГЕЛ МИХАИЛО И СВИ СВЕТИ НЕМАЊИЋИ


Полиција развалила врата манастира, стражари, деца и жена похапшени

Раном зором, уместо народа који није могао да прође до манастира од полиције, у порту је стигло пет полицијских џипова. Према првим сазнањима народ који је ту већ данима стражарио потрпан је у џипове и одведен. Подсећамо да је међу неколицином верника највише било жена и деце.
Након маестралног уласка, какав се не дешава ни при упаду у нарко села, полиција је развалила врата манастира и почела са изношењем преосталих икона.
На лицу места налази се и багер који руши конак.

11954545_696931530437310_4907588008379766731_n

***

Последња вест: Народ који је био задржан од стране полиције код Ваљевске Грачанице тренутно је на путу за суд за прекршаје у Ваљево. Кривица му је то што је био у манастиру…
Како сазнајемо, ОТАЦ АНТОНИЈЕ СЕ НАЛАЗИ У ЦРКВИ И БРАНИЋЕ ЈЕ ТЕЛОМ ОД РУШЕЊА!

———–
КОМЕНТАР СА ФЕЈСБУКА:

Миодраг Јанковић: Свети Архангеле Михаиле спаси Ваљевску Грачаницу ради наше деце, јер знамо да је ми нисмо достојни!

12:09 Сатанисти испразнили манастир Ваљевска Грачаница, народ још увек задржан од стране режимске полиције

Јутрос раном зором полиција је упала у манастир Ваљевска Грачаница, третирајући верни народ као какве криминалце прво су их потрпали у марицу а затим задржали на око километар од манастира где се и даље налазе.
Подсећамо да се међу задржанима налазе жене и малолетна деца старости од 3 и 5 година и да их полиција није обавестила зашто су задржани нити шта ће даље са њима, сем да им не дају да оду. Такође према извору са лица места забрањено им је фотографисање и припадници полиције су прилично непријатељски расположени.

Последња сазнања која имамо су да је црква исрпажњена, односно да је извађен иконостас, који је стражарима био последњи бастион одбране.
Наш извор наводи да је иконостас са преосталим иконама превезен камионом приватног каменорезачког предузећа из Ваљева.
У току разговора, чули су се јецаји жена и деце.
Иначе, према речима монаха Антонија званичан благослов за ово разбојништво, као ни кључ од цркве није добијен од владике Милутина, што је између осталог и разлог оваковог упада у цркву.

8:55 

Народ који је био у манастиру, а међу њима и две девојчице од три и пет година, остављен је на око километар од манастира. Њих чува неколико полицајаца и у близини је марица којом ће највероватније бити одведени код судије за прекршај.
Према речима једног од присутних камиони фирме „Играп омни“ већ односе даске од помоћних просторија манастирских у којима је народ спавао протеклих месеци. Такође сазнајемо да су преостали необележени гробови око манастира сравњени а да је из манастира изнесен већи део икона и осталих црквених ствари.

ЈУТРО 9-20 ГРАЧАНИЦА 31082015 (7)

———

КОМЕНТАР СА ФЕЈСБУКА:
Лазар Секулић: За њих ни Немањићка задужбина више није манастир. Људи и браћо Срби, из тога произилази да ни ми православни Срби за њих више нисмо људска бића! Дакле, преко њих опседнутих сатана нас ставља вас свих закона. Устајмо! Разбудимо се!

устани сербије

———-

8:20 ПОЛИЦИЈА ЈЕ СИЛОМ УДАЉИЛА ВЕРНИКЕ ОД МАНАСТИРА…
ЈУТРО 8-20 ГРАЧАНИЦА 31082015 (5)

7:55 ПОЛИЦИЈА КОД МАНАСТИРА ВАЉЕВСКА ГРАЧАНИЦА, БРАЋА ВЕРНИ НАРОД ЛЕГАО НА ЗЕМЉУ У ПОРТИ И НЕЋЕ ДА СЕ СКЛОНИ! ПОЛИЦАЈЦИ КОЈИ СЛУЖЕ КРИМИНАЛНОМ РЕЖИМСКОМ СИСТЕМУ ДИЖУ ИХ И ОДВОДЕ – ДАЉЕ ОД МАНАСТИРА И НЕ ДОЗВОЉАВА ИМ ДА СЕ ВРАТЕ!

***

ГДЕ ЋЕ ВАМ ДУШЕ ПОГАНИ ИЗРОДИ! ЧИЈА СТЕ ВИ ПОЛИЦИЈА, НАРОДНА ИЛИ ПОЛИТИЧКА! КО ВАС ПЛАЋА БРЕ, НАРОД ПУНИ ДРЖАВНИ БУЏЕТ, НЕ БЕРУ СЕ ЗА ВАШЕ ПЛАТЕ ПАРЕ НА ГРАНИ!? УМЕСТО ДА ШТИТИТЕ ОД ПОЛИТИЧКИХ НЕРАЗУМНИХ ОДЛУКА НАРОДНУ ИМОВИНУ ВИ УЧЕСТВУЈЕТЕ У РЕПРЕСИЈИ ПРЕМА НАРОДУ КОЈИ ЈЕ СВЕСТАН КАКВУ СВЕТИЊУ БРАНИ!!!
ВАЉЕВСКА ГРАЧАНИЦА ЈЕ НЕМАЊИЋКА ЗАДУЖБИНА И НАРОДНА ИМОВИНА А НЕ ТАМО НЕКОГ ПОЛИТИЧКОГ ПРОЛАЗНОГ ШЉАМА У ВАЉЕВУ КОЈИ СЕ УСУДИО ДА ЈЕ РУШИ ПОСЛЕ 6 ВЕКОВА!!!
Црква Св. Арханђела Михаила, КОЈУ ВЕРНИЦИ ЗОВУ ГРАЧАНИЦА НАСТАЛА ЈЕ ПО ПРОЦЕНИ СТРУЧЊАКА ПОЛОВИНОМ 15 ВЕКА!!! ЕЈ ПРОЛАЗНИ ЧОВЕЧЕ ТО ЈЕ ДУХОВНО БОГАТСТВО ЈЕДНОГ ЦЕЛОГ НАРОДА, СРБСКОГ НАРОДА, НИЈЕ ЛИЧНА СВОЈИНА НЕКИХ ПОЛИТИЧАРА ДА МОГУ ДА НАРЕДЕ ДА СЕ РУШИ И УКЛАЊА ИЗ БИЛО КОГ РАЗЛОГА!!
КРИМИНАЛЦИ ПОМАЖУ КРИМИНАЛЦИМА ДА СКРНАВЕ СВЕТО МЕСТО!!! НЕВИЂЕНО!!! ПОНАШАТЕ СЕ КАО ПЕЋИНСКИ ЉУДИ ПРЕМА ДУХОВНОМ БОГАТСТВУ ЈЕДНОГ, СВОГ НАРОДА КОМЕ ПРИПАДАТЕ! СРАМОТА! ВАС ТРЕБА ПОХАПСИТИ, СВЕ У ЗАТВОР ЈЕР СЛУЖИТЕ КАО АПАРАТ РЕПРЕСИЈЕ НАД ВЕРНИМ НАРОДОМ, УПОТРЕБЉАВАЈУ ВАС ЗА ПОЛИТИЧКЕ ЦИЉЕВЕ А ВИ БЕЗ ИМАЛО МОЗГА УЧЕСТВУЈЕТЕ У СОПСТВЕНОЈ И ЊИХОВОЈ ДУХОВНОЈ ПРОПАСТИ!!!
ОВО ЈЕ РЕПРЕСИЈА ПОЛИТИЧКОГ СИСТЕМА НАД ВЕРСКИМ СЛОБОДАМА ВЕЋИНСКОГ НАРОДА У СРБИЈИ И ЗЛОУПОТРЕБА НАРОДНЕ ПОЛИЦИЈЕ!!!!
(Биљана Диковић)

——————–

Аларм са Грачаничке страже – Полиција обавестила Хришћане да то више није манастир (!) него власништво Бране Ровни (!) и да ће доћи да хапси…

11947626_695041557292974_2283268269859510977_n

Алармантне вести са Грачаничке страже

dscf6812

Недеља, 30.8.2015.г. Истинољубље

Полиција управо пописала народ на стражи у немањићкој Грачаници (недеља 17:15 часова) , обавестила Хришћане да то више није манастир него власништво Бране Ровни и да ће се после вратити да хапси оне који не буду напустили манастир! Такође, полиција на прилазу манастиру из Поћуте легитимише и плаши народ који год крене ка манастиру!?

Претходно – Очекујући јутрошњу Архијерејску Литургију били смо у великој недоумици између оног што су најавили свештеници и  пренели нам као речи владике Милутина да је „данас последња Литургија у Грачаници“, и самог владике који је изјавио да им „то он није рекао и да само Бог зна кад је последња Литургија“, уз препреке које банда са бране Ровни прави народу да га онемогући доћи до Грачанице – јер данас пре Литургије засуше насипом и заблокираше и други прилазни пут к манастиру преко Куница… и поред тога што полиција на брани Ровни није хтела саветовати народ како обилазним путем преко Поћуте да доће на Грачаничку Литургију… Ипак се у Грачаници јутрос слило близу 300 верника на Светој Литургији

Власт управо укида Литургије у немањићкој Грачаници због даљег рушења и потапања!? Сутра Корумпирана Полиција најавила хапшења Грачаничких стражара, позив народу да се сутра дође рано у Грачаницу !?

Сутра раном зором сви у Грачаницу на стражу- да мирним протестом покажемо Полицији и осталој државној банди- Чија је Грачаница: Немањићка и Божија ИЛИ њихова и сатанина !!!

Само што смо почели да пишемо извештај о данашњој Литургији, јављају да је полиција дошла у Грачаницу и прети хапшењем преосталом народу на стражи Грачаничкој!!! Прво су пописали Грачаничке стражаре рекавши им да ово више није манастир већ власништво Бране Ровни! Полицију предводе, наравно, начелник Саша Марковић и командир Момчило Глигоријевић! Претходних дана директор Бране Ровни тражио од свештеника кључ од Грачанице како би је похарао и сахранио у брани Ровни…

Да Бог да се семе затрло свакоме који упорно учествује у уништавању нашег немањићког манастира и пљувању по Светим Хришћанским коренима постојања сопственог народа!

Јутрос смо у страху и неверици дочекали владику Милутина да после 2,5 године поново богослужи у Грачаници, јер су нам свештеници хладно рекли да долазе да служе последњу Литургију у манастиру!?

Банда са бране Ровни је јутрос засула и други прилазни пут ка Грачаници преко Куница, непосредно пред Литургију. Тако да је необавештени народ прво кретао преко бране – где стражари полиција која никоме није хтела да каже како се може доћи колима до манастира, па је онда народ покушавао пречицом преко Куница- али је банда јутрос рано засула багерима барикаду и затворила и тај пут, па је онда највернији народ напокон долазио путем преко Поћуте до манастира… И гле, чуда, било је око триста таквих одлучних верника и поред свих антихришћанских препрека које нам приређују они који су запосели власт над Православним народом овим.

Владика је, дошавши,  двосмислено изјавио да „само Бог зна кад је последња Литургија и да то не зависи од њега и свештеника“, кријући од народа све до краја и свог одласка одмах после Литургије да је СПС-бандит Миодраг Марковић, директор Бране Ровни, у четвртак уочи Успенија Богомајке дошао код надлежног свештеника Мирослава и тражио му кључ од Цркве да је испразне и почну скрнавити и конзервирати. Свештеник је рекао да то не може дати без Владике, а овај је потом био и код владике који му је рекао да неће дати кључ без налога полиције. Наравно да владика нема Благослов Божији да кључ Његове Светиње да било коме у ланцу оних који намеравају да је униште!

На Литургији је служило десетак свештеника, 4 ђакона и све је лепо и честито било до краја. Владика је, потом у беседи указивао на древност Светиње Грачанице и неразумност оних који у име неког кратковременог пројекта хоће да униште оно што је дато од Бога као залог вечности и спасења. Владика је критиковао писање ИстиноЉубља да ова молитва „није „Опело Грачаници“- већ Света Литургија“…

Владика је позивао да се уразуме сви који дижу руку на Грачаницу, али је после рекао да свима њима морамо опростити као што је Господ Христос опростио онима који су Га мучили. Е овде, ми из ИстиноЉубља напомињемо: Да је ово последње владичино слободно тумачење Јеванђеља које нема упориште у Светим Оцима – јер ми треба да опраштамо свима који су нам било шта нажао учинили, али не и да опраштамо демонима и ђавоиманим људима који хуле на Светиње Божије и насрћу на нашу Веру, душе наших ближњих, границе наше државе…

Потом је радосно кренуо да Причести вернике али се као први за Причест пријавио монах-немонах Антоније. Испричаћемо и тај детаљ јер и он сам по себи говори много. Владика затечен рече м-нм Антонију: „Али зар ти ниси размонашен, зар ти ниси под казном“. Антоније рече: Чак и да су ме размонашили, нису ме разХристовили. Дакле, Причестите ме бар као Драганчета“! Кад је владика опет нешто негодовао, Антоније је рекао да јесте имао казну забране Причешћа од Синода (због протеста против уговореног доласка папе Војтиле у Србију у фебруару 2003, па онда и противљења безаконом синодском насилном  уклањању владике Артемија са Косова) али да је та казна истекла пре 3 године. На те речи се владика повукао у Олтар и послао свештеника Мирослава да причести Антонија-Драгана-Давида, или како год се коме свиђа.

По завршетку Литургије, м-нм је наглас замолио владику Милутина да пред Господом Богом, Арханђелима и Анђелима, и свима Светима обећа сад и овде да неће прихватити у богослужбени поредак „црквене објекте“ које је брана Ровни лукаво понудила у замену за древну Грачаницу све док је опстанак Светиње Грачанице иоле могућ. А када је на то владике бојкотно одмахнуо руком и ушао у Олтар, Антоније је додао и речи: „јер сте Ви сами Владико увек говорили да ако се прихвате објекти на Бакића брду – то би била издаја Грачанице“!?) И даље није било речи из Олтара Грачаничког…

Међутим, када смо изашли напоље, владика је ухватио за рукав Антонија да насамо поразговарају… Владика се правдао да ако притисци народа и власти буду велики а у Грачаници се не буде могло служити он „мора послати свештеника да служи на Бакића брду“!?! Антоније је одсечно рекао да ако се то деси неће више никада пожелети да разговара са њим као издајником Грачанице, да је народ који тражи службе на Бакића брду нецрквен и политички обојен, и да је најбоље да служи негде на ливади (мада имају манастир Пустињу, али џаба то кад ни у ближу Грачаницу нису долазили) јер таквим „православно-политичким“ ликовима иначе мрско да улазе у Цркву па је ливада идеално решење… „Црквени објекти на Бакића брду“ које је Лаврентију изградила брана Ровни у замену за Грачаницу су ђавоља понуда за Светињу Божију и стављање њихово сада у богослужбени поредак било би Милутиново парафирање издајничког Лаврентијевог уговора из 2003.г.

poslednja milutin

Сутра раном зором сви у Грачаницу на стражу- да мирним протестом покажемо Полицији и осталој државној банди- Чија је Грачаница: Немањићка и Божија ИЛИ њихова и сатанина !!!

П.С. Сутра пратите и ширите вести са ИстиноЉубља цео дан, али најпре дођите раном зором ко икако може. Ако нас полиција приведе, чим нас пусти враћаћемо се у Грачаницу пешке! Пратите, такође и ваљевску локалну РТВ Марш где ће сутра бити директан пренос седнице скупштине где ће одборници Љубомир Брадић и Мита Марковић бранити нашу драгу Светињу колико год буду могли!

НЕМА ПРЕДАЈЕ ВАЉЕВСКА ГРАЧАНИЦА

+++

Стефан Стефановић (17 часова): Полиција нас је зауставила неовлашћено претресала, извела из кола иако је то у питању интерветна полиција са марицом а не саобраћајна полиција. Тражила личне карте, причала како нисмо везали појас а притом нису саобраћајна полиција. Хтели да нам одузму фото апарат – вређали, викали и покушавали да нас застраше. Један момак који је чак и имао личну карту, је претресен и притом ударан ногом како би размакао ноге. Рекли смо им да претресају адвоката и судијског приправника и да ми знамо права да не смеју да нас неовлашћено претресају. Они су пак говорили да смо ми били на приватном поседу?!

Политичка масонска осиона Полиција је потом отишла за Ваљево…

ИстиноЉубље свима Вама!

Све информације како доћи и где можете добити од монаха Антонија на бројеве телефона:
064/2934530
064/5352220

———–

Данас 30. 08. 2015. Чика Дражић о Грачаници +++

11903765_696633723800424_715444734304701355_n

***

ПОВЕЗАНО:

* Владислава Петровић, хидрогеолог: Власт и брана Ровни

*Литија у Ваљеву против криминалног пуњења бране Ровни. Ухапшена два браниоца светиње

*ОТВОРЕНО ПИСМО ПРЕМИЈЕРУ СРБИЈЕ: Хидро-акумулација Ровни је већ сада непотребна, а прети погубним последицама по човека и околину – ХИТНО ОДЛОЖИТИ ПУЊЕЊЕ БРАНЕ!

*Вера Радојловић: Било би добро предочити грађанима Ваљева колико су њихови животи „важни“ претходној и овој власти – О брани и акумулацији Ровни код Ваљева

*ОДБРАНА ВАЉЕВСКЕ ГРАЧАНИЦЕ: На Трибини у Ваљеву СТРУКА И НАУКА НОКАУТИРАЛА локално политичарење – АПСОЛУТНО НЕПОТРЕБНА И ШТЕТНА АКУМУЛАЦИЈА „Стубо – Ровни“

*Вести са Грачаничке страже: Потапање и рушење немањићког манастира – Зазидан најближи пут у Грачаницу, на даље на Литургије се мора около, или преко Куница, или преко Поћуте

*Владимир Димитријевић: Одбрана ваљевске Грачанице у доба Вука Бранковића (видео)

11227502_696633817133748_5509150488932309953_n

32 replies »

 1. Браћо, треба да се окупљамо, договарамо и организујемо. Ја предлажем да то буде у сваку недељу у 11 сати у или око порти наших храмова. Некако ћемо се препознати и упознати. Ово није никакав позив на рушење било чега, већ позив на Србско сабирање. Слушајте Снагу Народа нет.

  Свиђа ми се

   • Пошто Двери, Образ, Наши, Заветници, 1389 и ко зна које патриотске организације не могу да се договоре, имамо дужност да их притиснемо да покажу своја права лица. Ако се окупљамо имаћемо, кроз разговор, информације и предлоге шта да радимо.

    Свиђа ми се

   • Слободане, треба ли србски народ чекати да га окружи обруч зла па да се онда пробуди, тада ће бити касно?

    Свиђа ми се

 2. Икс пута сам већ понављао да се Србија тешко извлачи из комунистичког загрљаја. Далеко је та нада када ће пасти и последњи комунистички властодржац.

  Свиђа ми се

  • Србији треба самодржавље. Појединац на челу Србије, помазаник, животом одговоран народу и Богу.

   Свиђа ми се

 3. Ova planeta je carstvo satanino. Sve gori Osim na mestima gde su vrata a ta vrata su nase crkve pravoslavne. Ovi izrodi svim silama na celu sa siptarskim premijerom, koji nam na perfidan nacin svojstven klasicnoj satanskoj manipulaciji vodi zemlju, pokusavaju da ih zatvore. veliko pitanje je Da li imamo dovoljno vere da vence zadobijemo revolucijom,koja nam nazalost jedina preostaje.

  Свиђа ми се

  • Добро их је прошле године описао један брат, када је вУЧКо Београд и Србију силовао америчком парадом педера ( содомита ) : „Свиње пандурске! Батинају за сваког, ко им напуни корито.“ Други их је бранио : „Шта ћете ? Имају и они породице које морају од нечег да хране.“ По томе аршину, и Швабо код Стаљинграда, Москве, Лењинграда, Крагујевца и Краљева је имао исто оправдање – прехрањује породицу, шта ћете. А и усташа у Јасеновцу.

   Свиђа ми се

 4. Овде се ради о насиљу анти-српске власти над српским народом,
  над Његовом културом и традицијом – а на корист наших непријатеља.
  О Србијо – некад међу њивама – међу шљивама,
  а данас – међу лоповима и издајницима!
  Од Бога се не боје, а од људи не стиде.

  Тако је, уз помоћ локалне власти, на криминалан начин, било могуће да немањићки Манастир Ваљевска Грачаница из 15. века, споменик културе под заштитом државе – није више власништво СПЦ, већ прекњижен као власништво исто тако криминалног предузећа ЈП Колубара Ровни. Ово ЈП за незаконити пројекат већ трећу деценију служи за пљачкање државног новца – свих нас.

  Не само што су насилни сада према народу и Манастиру уз злоупотребу полиције,
  већ је најстрашније је то што је планирана акумулација опасна по људе и околину.
  Научници о томе упозоравају деценијама – али нема ко да их слуша!
  1. – Већ сада непотребна акумулација прети да затрује природне изворе воде!
  У свету се данас воде ратови за изворе воде, а ови безумници хоће да затрују чисте воде!
  2. – Пошто је брана на подручју где је опасност од земљотреса стална,
  у случају пуцања бране Ваљево би било потопљено за десетак минута!!!
  3. – Ко преживи, кроз 30 година ће акумулација бити отровна баруштина!
  Па ти људи не мисле добро ни себи, ни својим суграђанима сада,
  а ни генерацијама које треба да дођу после њих.
  Да иронија буде већа, оно што је требало урадити је – реконструкција дортајалих водоводних мрежа, пошто се од извора до потрошача губи и до 50%!

  Политичарима не треба ни наука ни истина, само – сопствени интереси.
  Како радили – тако им Бог помогао!

  Свиђа ми се

 5. Као што неко горе већ рече, једино и само оружани устанак против владајућег олоша ће спасити Србију. Све остало, избори, гласања, коалиције, су ништа друго него мазање очију јадном народу.

  Свиђа ми се

  • Ја сам и даље присталица Двери. Двери су једине дигле глас у одбрану В.Г. Бошко Обрадовић је нада!

   Свиђа ми се

 6. Samo ustanak Srba protiv ove fekalno-mrsne vlasti spašava Srbiju od propasti i nestajanja.Oni dok ne vide svoj kraj neće se smiriti sa izdajom i uništenjem. Sve ih treba popisati i JEDNOG DANA ZASLUŽENO „DAROVATI“ PO ZAKONU PRAVDE ZA SVA UČINJENA DELA OVOM NARODU I BOGU.

  Свиђа ми се

 7. САМО МИ реците ђе су ових сати екуменистички патријах и таjкуни-епископи око њега?

  Свиђа ми се

  • Izvinjavam se sto remetim Vase optuzbe na racun -drugih…ZA OVO SMO KRIVI -SVI…Prvo- Srbi su pogresno ucen narod, nisu samo drugiu krivu.Srbe uce da je „brat mio ma koje vere bio“Srbe uce da ne smeju da mrze svoje neprijatelje i Srbi PUKNU IZNUTRA PA POCNU DA SE MRZE MEDJU SOBOM.Dokaz?NIKOGA OD VAS NIJE DIRNULA SUDBINA SRBA SA KOSMETA-mene ste zvali Siptarkom posprdno u Srbiji a niste znali kakvo smo zlo pretrpeli od Siptara-Drugo-OVA DRZAVA SRBIJA JE TRECA JUGOSLAVIJA KOJA SE SAMO ZOVE SRBIJA a svaka YU je bila grobnica Srba. Trece- za Srbiju se BORE I GINU Srbi ali Srbijom NE VLADAJU SRBI.Zorana Mihailovic, Zeljko Mitrovic, princeza Jelisaveta i mnogi drugi su clanovi TRILATERALE a Smilja Avramov je objasnila da je cilj trilaterale da UNSITI PRAVOSLAVLJE.Cetvrto-pred nama je drzava unistila hrast koji je svedok pada Carigrada, zatrpala svetinju hriscansku iz 4 veka, polako rusi svetinje ili ih unijati u Srbiji,vlast je sirom otvorila vrata PESADIJI MUDZAHEDINA kojoj tepaju „azilanti“ Peto – sve ono sto su komunisti radili sa Siptarima i od naroda stocara napravili akademike, skolovali ih i uzdigli na racun Srba i na stetu Srba sada se dogadja sa Ciganima u Srbiji -prvo su im promenili ime jer imtako peru proslost mechkara, sada ih Srbija skoluje besplato, po kljucu, bez prijemnih ispita, vec su duboko usli u drzavne institucije, za 10tak godina Srbi ce prati ulice oni vladati- .ZAKLJUCAK? SVE SU OVO FAZE CIGANIZACIJE SRBIJE I MENJANJA NASE SVESTI. SRBIMAPREDSTOJI DA BUDU PARIJE U SRBIJI ILI IH CEKA NOVI EGZOUS.Vi neslozni, osioni, nadobudni Srbi u inostranstvu -cast izuzecima- treba da znate da niste pobegli, sve ce se ovo preliti i na vas ma gde se nalazili.A vi osioni, lakomi, sebicni Srbi u Srbiji -cast izuzecima- koji samo svoje gu.zi.ce gledate ne naricite za Gracanicom…NISTE PRSTOM MRDNULI DA SRUSITE SISTEM KOJI GUTA SRBE VEC MU SLUZITE.
   OVAJ SISTEM KOJI JE NAVODNO PROMENJEN JE ISTI ONAJ KOJI ZIVI OD PETRA KARADJORDJEVICA . SA NJIM NA VLAST DOSLI SU MASONI. MASONI SU SRUSILI ZRNOV I AVALU , SRUSILI NJEGOSEVU KAPELU, POSTAVILI SVOJA ZNAMENJA PO CELOJ SRBIJI I CGORI.STA JE BILO SA SRBIMA TOKOM 20 VEKA ZAVREMEVLADE MASONA ZNATE I SAMI…
   DA VAM OTKRIJEM VELIKU TJNU….
   SVI VI..I KOMUNISTI ALI I KARADJORDJEVICI SLUZITE ISTI SISTEM -MATRIX UGLAVNOM NESVESNO A TAJ SISTEM GUTA SRBE KAO AZHDAHA KOJA JE TRAZILA NEVINE ZRTVE DA JOJ PRINOSE.
   MRZITE SE MEDJU SOBOM A ZIVITE U MRAKU I ZABLUDI I JEDNI I DRUGI

   Liked by 1 person

  • Подносе „извјешће“ ватиканском злотвору о успјешно одрађеном кораку у операцији „Уништење православља од стране масонерије“.

   Свиђа ми се

 8. Није јасно која то полиција прети у Грачаници. За шиптарску – ништа ново, али ни наша није устала у обрану Светиње! Па зар патријарх није благосиљао сечу шестогодишњег храста иако је изведена под окриљем ноћи (милом или силом?) Све важно се дешава без јавних коментара власти, тачније како пробудити „косовске заветнике“? И неуком човеку је јасно колике су размере издаје и пропасти свих нас заједно!

  Свиђа ми се