АКТУЕЛНО

УКЛОНИТИ УЗРОК: Мигранти нису узрок нашег националног колапса- они су последица Издаје


294930_363439923722840_1059845658_n…Дакле, за овакав политичко-медијски заокрет, режимских званичника и њихових медијских послушника, мора да постоји и неки други,скривени и потенцијано веома мрачни мотив, осим хуманитарног!? Као да неко жели свесно да гурне Србију у хаос, етничке сукобе и лако могући грађански рат. Али тај неко сигурно нису одговорни и национално свесни родољубиви покрети и политичке организације, који се у овој земљи само због свог србског и православног предзнака, „хорски“ проглашавају (клеро)фашистима и екстремним десничарима…

…Уосталом, „модус операнди“ глобалиста се увек и одвија по оваквом сценарију, који се данас реализује у Србији- вештачки се изазове криза (на наше просторе се усмери „азилантски цунами“) која треба да резултира у хаос и потенцијално катастрофални унутрашњи конфликт, и потом се понуди решење (спољна интервенција и присилно прихваћање нове „реалности на терену“- у овом случају трајном и присилном променом демографске слике у Србији) које ће наравно бити на штету државотворног и већинског србског народа. Све у духу масонског мотоа- „Ordo Abo Chaos” (Ред из Хаоса)…

…Сада је вема важно, да тај наш „родољубиви корпус“ не наседне на овај режирани (у сарадњи са београдским режимом) глобалистички сценарио и не окрене свој оправдани гнев према последицама „режимске болести“, изманипулисаним мигрантима- већ да тај гнев усмери ка Узроку ове „болести“: петоколонашком Вучићевом режиму. Ако желимо да опстанемо као држава и као нација, и спречимо да евроунијски глобалисти од наше отаџбине направе „азилантску депонију“, онда Вучићев издајнички режим мора да оде. Милом или Силом!

 

***

УКЛОНИТИ УЗРОК: Мигранти нису узрок нашег националног колапса- они су последица Издаје

Пише: Миодраг Новаковић

СРБски ФБРепортер, 27 август 2015

 

„АЗИЛАНТИЗАЦИЈА“ СРБИЈЕ ЈЕ САМО ЕПИЛОГ КОНТИНУИРАНОГ НАЦИОНАЛНОГ КОЛАПСА У КОЈИ ТОНЕМО

Сведоци смо ових дана, да Србија као држава и доскора независна нација, у сваком погледу колапсира. Колапс нашег друштва у државном, економском, моралном.. погледу, који је ова мигрантска криза само избацила на светлост дана, је почео много раније (пре ове глобалистички режиране најезде „неких нових Османлија“ на наше историјске националне просторе).

Ми у независним и патриотским медијима, последњих пар година константно указујемо на опасност планиране „азилантизације, исламизације и ромизације“ Србије. Ја сам прву озбиљнију анализу на ту тему написао пре две године. Сада више нема потреба да указујемо на ту појаву, која је већини грађана Србије, видљива и голим оком. Многи су на својој кожи осетили веома негативне последице такве полтронске, и према Евроунији подређене и повлађивачке, политике Вучићевог, али и свих претходних „досовских режима“.

Оно што мене забрињава, јесте што су се у наводну кампању указивања на мигрантски проблем, сада укључили и скоро сви (про)режимски штампани и електронски медији, укључујући режимски контролисане телевизије са националном фреквенцијом. Кажем наводну, јер ако прочитате наслове (про)режимских таблоида, и одгледате неке ударне тв емисије, приметићете да су сви ти медији напрасно укључили у, не ширење информација, већ практично у стварање панике и усмеравање сада веома видљивог гнева народа на овакву неодговорну политику режима, према изманипулисаним и протераним „блискоисточним хордама“, које по Србији лутају и роваре, без скоро икаквог државног надзора. Оно што је парадоксално, и са безбедносног , али и епидемиолошког, и сваког другог аспекта веома забрињавајуће- Вучићев режим (уз дволично евроунијско спонзорство) ове несрећнике складишти у самој србској престоници.

Који су стварни мотиви да се хиљаде илегалних миграната, од којих убедљиву већину чине млади мушкарци „војног доба“, који све више постају „спонтано“ фрустрирани својим нерешеним статусом, складиште у двомилионском главном граду наше државе? Вратићемо се на то питање мало касније.

ВУЧИЋЕВ РЕЖИМ ИЗАЗИВА УЗНЕМИРЕЊЕ КОД ГРАЂАНА, ШИРИ ПАНИКУ, И УСМЕРАВА ГНЕВ ПРЕМА МИГРАНТИМА!?

Најупечатљивији пример је (по писцу ових редова, унапред режирани наступ) државне поверенице за равноправност грађана Б. Јанковић, која је својом јавно телевизованом изјавом на „сорошком“ Б92, да регионални развој Србије треба поспешити трајним насељавањем арабских миграната. Поред тога што ова изјава вероватно представља неку врсту режимског пробног балона, за стварну насилну демографску промену у Србији, која се код нас већ ужурбано спроводи кроз програме реадмисије и (ре)интеграције свих азиланата, са нагласком на инклузију из Евроуније протераних Рома- ова изјава је по писцу ових редова, имала и улогу стварања панике и усмеравања гнева, не према онима који су широм отворили наше границе и омогућили илегалну најезду овог „страног елемента“, већ према том „страном елементу“, од којих већина и јесу аутентични избеглице и несрећници чије су државе уништиле САД и водеће ЕУ чланице, својим илегалним војним (и финансијско-обавештајним) интервенцијама.

Дакле, за овакав политичко-медијски заокрет, режимских званичника и њихових медијских послушника, мора да постоји и неки други,скривени и потенцијано веома мрачни мотив, осим хуманитарног!? Као да неко жели свесно да гурне Србију у хаос, етничке сукобе и лако могући грађански рат. Али тај неко сигурно нису одговорни и национално свесни родољубиви покрети и политичке организације, који се у овој земљи само због свог србског и православног предзнака, „хорски“ проглашавају (клеро)фашистима и екстремним десничарима.

Реалност је у ствари веома супротна- управо оно што раде (про)режимски таблоиди и тзв. националне ТВ фреквенције, укључујући и аутократску самовољу Вучићевог режима- може да се окаратерише као фашизам и екстремизам. Шта ћете бољи пример од Вучићевог дежурног саговорника у Тешкој речи ТВ Пинк, неоусташког медијског бојовника Петра Луковића, и његовог безличног (али зато дебело финансираног из пара-фондова ЦИА) медија „Е-новина“. Ово гласило које запошљава кадрове, по искључиво анти-србском критеријуму, упорно заговара шовинизам, етничку и верску мржњу, према државотворном србском народу, и нашој православној цркви- и то потпуно некажњено. Но када видите љигавог (бившег порно-уредника) Луковића, у друштву, још љигавијег про-западног премијера Вучића, на националној телевизији „пинк боје“, онда вам је све јасно…

ИЗА СКЛАДИШТЕЊА „АЗИЛАНАТА“ СТОЈЕ ПЛАНОВИ ЕВРОАТЛАНТИСТА ДА СРБИЈУ ГУРНУ У КРВАВЕ ЕТНИЧКЕ СУКОБЕ И ГРАЂАНСКИ РАТ- ДА БИ ОНДА ПОНУДИЛИ „РЕШЕЊЕ“!?

Уосталом, „модус операнди“ глобалиста се увек и одвија по оваквом сценарију, који се данас реализује у Србији- вештачки се изазове криза (на наше просторе се усмери „азилантски цунами“) која треба да резултира у хаос и потенцијално катастрофални унутрашњи конфликт, и потом се понуди решење (спољна интервенција и присилно прихваћање нове „реалности на терену“- у овом случају трајном и присилном променом демографске слике у Србији) које ће наравно бити на штету државотворног и већинског србског народа. Све у духу масонског мотоа- „Ordo Abo Chaos” (Ред из Хаоса).

Мишљење писца ових редова јесте, да је овакав сценарио сада веома реалан. Пажљиво пратећи србску друштвену и политичку сцену, и реакције грађанства у медијима и на друштвеним мрежама последњих дана, није тешко уочити да су у до сада апатичном (ако не у целом, онда бар једном добром делу) србског националног корпуса, ствара „критична маса“ незадовољства- и да онај национално најсвеснији део нашег народа захтева радикално решење овог проблема.

Сада је вема важно, да тај наш „родољубиви корпус“ не наседне на овај режирани (у сарадњи са београдским режимом) глобалистички сценарио и не окрене свој оправдани гнев према последицама „режимске болести“, изманипулисаним мигрантима- већ да тај гнев усмери ка Узроку ове „болести“: петоколонашком Вучићевом режиму. Ако желимо да опстанемо као држава и као нација, и спречимо да евроунијски глобалисти од наше отаџбине направе „азилантску депонију“, онда Вучићев издајнички режим мора да оде. Милом или Силом!

Када на власт доведемо одговорну Владу (националног спаса), онда проблем миграната треба решавати онако како то ради свака правна и национално одговорна држава- стриктном применом нашег устава и закона, војно-полицијском заштитом и потпуном контролом државних граница- и смештањем свих илегалних миграната у „азилантске притворе“ до коначног и правног решења њиховог статуса. Уосталом тај пример нам нуди и „добронамерна“ Евроунија, која ових дана своје границе штити војском и бодљикавом жицом, илегалне мигранте протерује по кратком поступку, док „легитимне“ тражиоце азила смешта у „азилантски притвор“ до 18 месеци (ЕУ закон), односно до решења њиховог правног статуса.

НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ЊИХОВ СЦЕНАРИО- СВОЈ ГНЕВ УСМЕРИТЕ КА ПРАВОМ УЗРОКУ ПРОБЛЕМА: ВУЧИЋЕВОМ РЕЖИМУ, А НЕ ИЗМАНИПУЛИСАНИМ МИГРАНТИМА…

Овај мој коментар је истовремено и апел национално свесним и одговорним србским грађанима (не само Србима, већ свима којима је наша отаџбина у срцу), и да не наседају на овакав веома реалистичан сценарио, и не упуштају се у „режиране сукобе“ са мигрантима, од којих су већина несрећници који се на нашим просторима нису нашли својом вољом- и да своје незадовољство усмере искључиво према издајничкм режиму, без чијег саучесништва све ово не би било могуће…

…Истовремено апелујем на све наше родољубиве покрете и опозиционе партије, да и они не наседају на овакав глобалистички сценарио, већ да уједине своје редове , формирају „Владу националног спаса у сенци“ и наступе удружено. Мигранте треба оставити на миру, такође и „трофејног“ председника државе који нема никакву политичку ни државно-оперативну моћ- и сав наш заједнички фокус треба да буде усмерен ка хитном уклањању Вучићевог деспотског и издајничког режима, и распуштању однарођене Народне скупштине.

Када у Србији поново заживи национално одговорна и самостална држава, овај акутни мигрантски, као и све друге проблеме, решићемо на прави начин- Поништавањем свих по Србију штетних споразума са ЕУ, и променом малициозних закона.

СВИ НА ПРОТЕСТ ПРОТИВ ИЗДАЈНИЧКЕ ПОЛИТИКЕ ВУЧИЋЕВОГ РЕЖИМА…

У том смислу правилан је и национално одговоран поступак наших доказаних родољубивих покрета Образ и Наши, који су ускратили задовољство режиму да одрже „митинг против миграната“ и исти преименовали у „митинг против Вучићевог режима“ (6 септембра, у 18:00 на Тргу Републике). Као што сам истакао у наслову овог есеја, морамо да уклонимо прави узрок политичке и националне кризе у коју све дубље тонемо- а то је распамећени Вучићев режим. Зато у закључку мог коментар позивам и све друге родољубиве покрете и опозиционе партије, али пре свега забринуте грађане, да се придруже мирољубивом и цивилизованом протесту наши младих патриота у недељу 6-ог септембра, и масовно изађу на београдске улице.

Јер ако србски народ данас не преузме своју судбину у властите руке- Сутра ће о тој судбини одлучивати неки други народи, веома могуће у складу са исламским „шарија“ законима. А онда ће се друмови ужелети Србаља, али Србаља неће бити…

 

М. Новаковић

6 replies »

 1. Господине Новаковићу,
  ја сам Михајло Панић, живим у Мелбурну и помно пратим ова збивања
  са овим азилантима, исламистима.
  По мени циљ је само да се исламизује Србија јер знамо да су сви цигани из ЕУ враћени
  у Србију без обзира из које зу државе потицали, Бугарске, Румуније, Словачке…
  Ови исламисти ће на крају крајева такође бити сви враћени у Србију и Србија ће као држава нестати. У то сам сигуран 100%. Ја би био најсрећнији да по питању овога грешим
  Пошто је наш народ у Србији малте не уништен јер неможе да преживљава а камоли да
  се против овога зла бори и пошто нам је војска уништена а полиција штити само издајничку власт, предлажем вам да ми Срби у дијаспори притекнемо им у помоћ
  и да одбранимо нашу отаџбину. Како ? Да се организујемо и ако треба и да узмемо и
  оружје у руке јер ови велеиздајници немају границу у издаји Србије.
  Можете ово моје писмо проследити на што више адреса и да акција крене, јер од приче
  нема ничта ! С вером у бога и живот требамо дати за нашу милу Србију.
  Поздрав, Михајло Панић

  Господине Новаковићу, надам се да ћете ово моје писмо прочитати и да ћете одвојити
  мало времена да ми на њега одговорите.

  Свиђа ми се

  • Уважени г. Панићу,

   Хоћу, послаћу Вам детаљнији одговор за неки дан, пошто и ја имам неке идеје, које сам наговестио у једној од радио емисија „Инфоратници“. Дефинитивно треба нешто конкретно урадити по том питању.
   Пошто сте послали ово писмо у виду коментара, објављујем га у тој форми, али ћу Вам се следећи пут јавити на Ваш имејл.

   Све најбоље, М. Новаковић

   Свиђа ми се

  • Мислим да можда није лоша идеја, да наша дијаспора, подхитно, ако може, почне да масовно купује земљиште. Поготово у мало насељеним деловима.

   У северном делу Србије има и добар нови бизнис: Добро се продају маказе за резање жице мигрантима.

   Свиђа ми се

 2. Браћо, треба да се окупљамо, договарамо и организујемо. Ја предлажем да то буде у сваку недељу у 11 сати у или око порти наших храмова. Некако ћемо се препознати и упознати. Ово није никакав позив на рушење било чега, већ позив на Србско сабирање. Слушајте Снагу Народа нет.

  Свиђа ми се

 3. * * * * * * * * * Још слика * Љубомир Врачаревић * Љубомир Врачаревић, мајстор и творац реалног аикидоа, црни појас 10. дан Мајстор Љубомир Врачаревић, 10. дан, оснивач стила „Реални аикидо“. Љубомир Врачаревић је постао мајстор аикидоа 1971. године.  Википедија * * Рођен :  6. мај 1947.,  Вараждин, Хрватска * Умро/ла :  18. новембар 2013.,  Београд * Борилачка вештина :  Реални аикидо https://youtu.be/k3L1AoszMHE

  ПОШТОВАНИ Г НОВАКОВИЋУ,

  СВИМА РАЗУМНИМ СРБИМА ЈЕАСНО ЈЕ КО НАС ВОДИ И КУДА МОЖЕ ДА НАС ОДВЕДЕ. У ВЕЗИ „ТРАНЗИТЕРА“ ИЗ АФРИКЕ И СА БЛИСКОГ ИСТОКА ЈАСНО ЈЕ ТАКОЂЕ КО ИМ ЈЕ И ЗАШТО, РАЗРУШИО ДОМОВЕ И УНИШТИО УХОДАНИ НАЧИН ЖИВОТА. УРАЗУМИМО СЕ И ПОМОЗИМО ТИМ ЉУДИМА ДА ШТО ПРЕ СТИГНУ ТАМО ГДЕ СУ НАУМИЛИ, ХУМАНИ ПРИЈЕМ, БРЗ ПРЕВОЗ ДО ГРАНИЦА МАЂАРСКЕ И ХРВАТСКЕ. НИКАКАВ СУКОБ СА ЊИМА НИТИ „АЗИЛАНТСКЕ ВАРИЈАНТЕ“ НЕЋЕ НАМ БИТИ ОД КОРИСТИ. ИСКОРИСТИМО ТЕХНОЛОГИЈУ НАЈПЛЕМЕНИТИЈЕ БОРИЛАЧКЕ ВЕШТИНЕ „АИКИДА“ – УСМЕРИТИ ЕНЕРГИЈУ ПРОТИВНИКА У ЖЕЉЕНОМ СМЕРУ. ПОГЛЕДАЈМО КАКО ТО ИЗГЛЕДА У РЕАЛНОЈ ПРАКСИ И ПРЕНЕСИМО ТО НА МЕНТАЛНИ ПЛАН !

  НА ВЕЛИКУ ГОСПОЈУНУ 2015 НЕКА БУДЕ ВОЉА БОЖИЈА !

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Четверг, 27 августа 2015, 16:44 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >Editor posted: „…Дакле, за овакав политичко-медијски заокрет, режимских званичника и њихових медијских послушника, мора да постоји и неки други,скривени и потенцијано веома мрачни мотив, осим хуманитарног!? Као да неко жели свесно да гурне Србију у хаос, етничке сукобе“ >

  Свиђа ми се