АКТУЕЛНО

Владан Глишић: Из Двери нисам изашао и настављам борбу за исте идеје као до сада


Владан Глишић фото: smedia

Владан Глишић
фото: smedia

„Нисам изашао из Двери. Нисам напустио идеју Двери.

Представљам групу грађана Двери правно и идејно, групу грађана која је придобила 200 000 гласача за свој програм породичног друштва.

Тачно је да сам критиковао предлог газдинског статута странке Бошка Обрадовића и његових следбеника. Тај статут је предлог још увек нерегистроване странке СПД која покушава да узурпира име ДВЕРИ. У том смислу, радио сам оно што смо сви заједно радили претходних 15 година: критиковали смо квазилидерство и страначко паразитски систем. Сада се то прогони у странци Бошка Обрадовића, али то нису Двери које смо стварали.

То нигде у цивилизованом и демократском друштву није довољно да би неко био искључен из покрета који је стварао па тако није довољно ни за моје искључење.

Ја настављам да се борим за исте идеје за које сам се борио до сада и позивам све који су до сада веровали у идеју Двери да се боре и даље за ту идеју.

 

Владан Глишић
Двери за живот Србије

vladan glisic

———

http://wp.me/p1Fuk8-K23

16. 08. 2015. ел поштом, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »

 1. Ајде срби седните за сто и договорите се))) чему да се дописујете, ако имате искрене намере до свог народа, у прошлости, садашњости и будућности, онда покажите нам. Благо душманима ако овако наставите))).

  Свиђа ми се

 2. Све што се дешава у Дверима, није изненађујуће. Прво су прекинули сарадњу са Господином Бранком Драгашом. Мисле они да знају боље економију од њега!
  Онда су се поцепали на Двери и Трећу Србију. Затим их је напустила госпођа Мила Алечковић. Онда су ушли у коалицију са Сандом. Сада у самом врху имају цепање.

  Али од свега најважније је напоменути да су од себе одстранили огроман број православних Срба када су као последње кукавице прећутали прогон Епископа Рашко-призренског Артемија, а клели су се у Светосавље и Православље.

  Рекли су да неће постати плитичка партија а постали су. Говорили су да неће бити вође, изабрали су га. Говорили су да Србији требају нови и неискомпромитовани људи, а уједињили су се са старим и олињалим ДСС-ом.

  Ево идеје за Владана Глишића и име његовог новог покрета: Двери без Санде, пошто је Бошков Двери са Сандом.

  Од када се уједињише са Сандом све пуца по шавовима.

  Свиђа ми се