АКТУЕЛНО

СТАВ- ЗАШТО ЕВРОАТЛАНТИСТИ ОД СРБИЈЕ СТВАРАЈУ „БАЛКАНСКИ КАЛИФАТ“!? (м. новаковић)


Невезано за неки будући „званични одговор“ нашег режима- ова ситуација са намерним „складиштењем“ азиланата „исламиста“ у Србији је један од најозбиљнијих изазова са којим се суочава Србија, још од илегалног НАТО рата против наше отаџбине 99те, и потребна је мобилизација свих патриотских снага и националних институција у Србији да се овај проблем врати назад у евроунијско двориште, где и припада, јер су кризу у земљама из којих нама данас стижу ти азиланти, створили управо евроатлантисти из Вашингтона и Брисела, својим илегалним ратовима и извозима „обојених револуција“… Данас је очигледно на делу најгоре лицемерје „наших пријатеља“ из Брисела, и паклени план Вашингтона да се од Србије створи неки нови „Балкански калифат“, и тиме трајно дестабилизује цео наш континент- то изгледа данас једино слепци (или послушни западни режимски плаћеници) не могу да виде…

СТАВ- ЗАШТО ЕВРОАТЛАНТИСТИ ОД СРБИЈЕ СТВАРАЈУ „БАЛКАНСКИ КАЛИФАТ“!? (м. новаковић)

kalifat u srbiji

Код нас ће ситуација са „азилантима“, у односу на неке суседне земље, бити много гора (везано за последње вести из Грчке, о насилном и рушилачком протесту хиљада азиланата на оству Кос)- Грци су само транзитна (и почетна) улазна земља- ЕУ је прогласила Србију трећом сигурном земљом у коју данас складишти азиланте у алармантном броју, све у складу са споразумима о реадмисији, потписаних са корумпираном србском владом.

Анкета (испитивање урадио швајцарски СДЦ) државне агенције Србије („Центра за заштиту азиланата“) показује да чак 55% азиланата сада жели да се трајно настани у Србији. Намера је да се систематским шиканирањем миграната у ЕУ и физичким спречавањем њиховог уласка (масивне ограде на мађарској и бугарској граници) у Еврозону- азиланти „убеде“ да је за њих најбоље да остану у Србији- што многи од њих сада и виде као једину могућу опцију.

Ако на то додамо званичан став званичника србске владе да је „појава азиланата у Србији „добра ствар“ за нас, јер нам то пружа прилику да Евроунији докажемо своју лојалност“(министарка Јоксимовић), онда можемо да разумемо да иза оваквог складиштења азиланата у Србију очигледно стоје и неки елементи из србске владе!?

Дакле ствара се огромна критична маса азиланата (председник скупштинског одбора за безбедност генерал М. Стојановић говори о цифри од скоро пола милиона (очекиваних) само у овој години), нарочито мушкараца „војног доба“, који су готово стопроцентно муслимани, и наравно са урођеним „анимозитетом“ према хришћанској (православној) култури у нашој средини. Ако узмемо у обзир и званичне податке угледних западних медија, да су међу тим азилантима већ убачене хиљаде терориста „Исламске државе“, који намеравају да од Балкана направе нови „калифат“ и одскочну даску за војно-терористичке акције широм Европе (што подразумева претходну исламску окупацију Србије и других балканских земаља)- онда је јасно да је ђаво однео шалу.

Да ли то наши званичници виде, да ли желе да то виде, и да ли су (пот)плаћени да то не виде- показаће наредни дани. Једино што делимично охрабрује у целој овој причи, јесте чињеница да је о том проблему јавно проговорио и председник скупштинског одбора за безбедност генерал Момир Стојановић.

Невезано за неки будући званични „одговор“ нашег режима- ова ситуација са намерним „складиштењем“ азиланата „исламиста“ у Србији је један од најозбиљнијих изазова са којим се суочава Србија, још од илегалног НАТО рата против наше отаџбине 99те, и потребна је мобилизација свих патриотских снага и националних институција у Србији да се овај проблем врати назад у евроунијско двориште, где и припада, јер су кризу у земљама из којих нама данас стижу ти азиланти, створили управо евроатлантисти из Вашингтона и Брисела, својим илегалним ратовима и извозима „обојених револуција“ у земље Блиског и Средњег Истока, и Африке- које су имале за резултат физичко уништење и социо-економски распад држава из којих се сада „спонтано(?)“ покренуо овај „азилантски цунами“. Дакле ово најновије условљавање Евроуније везано за наводне „евроинтеграције“ Србије- треба категорично одбацити, и испоручити им назад сву ту њихову НАТО интервенцијама створену „азилантску копилад“.

Такође треба директно питати „наше пријатеље“ из Брисела, шта су урадили по питању протераних (у Србију) „милион“ Срба из Хрватске, Косова и других крајева бивше СФРЈ, 90их годИна- зашто „наши пријатељи“ из Брисела и Вашингтона не финансирају смештај и „бизнис могућности“ и за њих, или зашто не присиле владе новостворених балканских држава да и они потпишу споразум о реадмисији (са Србијом) наших избеглица из тих „земаља“, и зашто не одвоје милионе евра, за рецимо „инклузију“, запошљавање и отварање бизниса, протераних Срба у Хрватској- као што то данас раде на масивној скали у Србији са „ромским азилантима“, од којих већина чак оригинално и нису из Србије!?

…Данас је очигледно на делу најгоре лицемерје „наших пријатеља“ из Брисела, и паклени план Вашингтона да се од Србије створи неки нови „Балкански калифат“, и тиме трајно дестабилизује цео наш континент- то изгледа данас једино слепци (или послушни западни режимски плаћеници) не могу да виде…

Написао Миодраг Новаковић

СРБски ФБРепортер, 11 август 2015

8 replies »

 1. Мислим да причу о ЕУ више не треба ни помињати.Стварно не схватам да људи нису разумели и препознали многе поруке које се шаљу са запада да нас они неће и да имају намеру да нас униште јер смо им се супротставили.
  Потпуно је шизофрено више причати о било каквом чланству тамо негде .
  Ово су нови крсташки ратови само у супротном смеру.Вековима се негује мржња према хришћанима католицима а ми изгледа треба да будемо колатерална штета. Какав израз . Тo што се мигранти скупљају на простору где је планиран Београд на води упућује да је неко нешто обећао.
  Је ли то будуће становништво или радна снага за изградњу овог мега пројекта.
  Па ако је неко дао три милијарде онда ће за њега да раде његови а не наши.
  Треба мало прочачкати ове тајне уговоре наше владе. Ништа није случајно. И откуд сад одједном толика навала на Србију. Потрошиће новац који су добилчи на њихово збрињавање и евентуално лечење,после ће им продати некретнине које иначе овај народ не може да купи и онда ћемо имати нове комшије.
  Паметно биу било вриснути из све снаге да смо сиромашни и уништени али се издајничка власт постарала да полиција брани њих а не народ.Докле ћемо да глумомо хуманисте док нас зликовци малтретирају.
  Нема потребе да нам се понови 15 век када смо покушали да зауставимо турке па смо ми награбусили.
  Овако неодговорна власт ће уништити и народ и земљу.
  Ђинђић је почео са исељавањем Срба а ови су наставили са усељавањем муслимана.

  Свиђа ми се

 2. Има ли краја нашим трагедијама. Ако се изузме КиМ, ово је најозбиљније. Да ли ће Патриотска страна наћи минимум сарадње и почети да ради.

  Свиђа ми се

 3. У НАДИ ДА СТВОРЕ ТАМПОН ЗОНУ – АЛИ ТО ЈЕ ПОГРЕШНА ПРОЦЕНА…..

  ДР ИНГ БОЖИДАР МИЛОСАВЉЕВИЋ http://skrivenosaznanje.blogspot.com

  >Вторник, 11 августа 2015, 17:15 UTC от „СРБски ФБРепортер“ : > >Editor posted: “ Невезано за неки будући „званични одговор“ нашег режима- ова ситуација са намерним „складиштењем“ азиланата „исламиста“ у Србији је један од најозбиљнијих изазова са којим се суочава Србија, још од илегалног НАТО рата против наше отаџбине 99те, и потреб“ >

  Свиђа ми се

 4. Шта помаже кад ријечи немају ефекта?

  Истјерао чобан ВОЛА на испашу, на једну ливаду, ливада ко и свака ливада на њој расте трава а трава је храна за вола.

  Поред те ливаде налази се, као што обично бива, још једна
  парцела, свакако туђа, пуна засађаног купуса.

  Неки ће рећи знам шта хоће да каже, жао ми је незнате.

  Во је главни у штали, главни је и на ливади, умислио да је главни и у парцели купуса и уђе он у купус маштрафи га
  маштрафи, то му дође једе купус.

  Каже њему чобан де ба изађи из купуса то је туђа парцела,
  то је туђи купус.
  Во није ни трепнуо, љуштри купус сатире се.

  Каже њему чобан јеси ли ти глув, теби кажем кљусино
  воловска, излази из тог купуса.
  Во мирно одалами ону муву што га је малтретирала и настави да дере онај купус.

  Опет каже њему чобан магарчино коњска ако ти дођем тамо
  нећеш се добро провести.

  Во диже главу, погледа га и настави да винта онај млади
  и сочни купус.

  Чобан по.издио, сад је стварно доста, ово ти је посљедња опомена, ако поједеш и ту посљедњу главицу ја ћу да те
  издерем к’o вола у купусу.

  Во одалами репом и ону посљедњу мухи на њиви, јер их
  је до тада све потукао, смота и ону посљедњу главицу купуса и сам изађе из њиве.

  Каже њему чобан, је.о га ти могао си одмах да ме послушаш.

  Liked by 1 person

  • „Појединац“ мора да се избори са другима да преузме власт у држави Србији, и на чело земље доведе национално одговорну и патриотску власт. Онда треба поништити све по Србију штетне уговоре са ЕУ, и из земље протерати све илегалне имигранте. За почетак…

   Liked by 1 person

 5. Зато што смо ми Срби за њих нико и ништа,и они нам то стално говоре својим поступцима према нама, секу нам старо дрвеће, потапају манастире и затрпавају базилике, урушавају нашу духовност, забрањују нам ћирилицу,а придев „србски“одавно није у употреби,децу нам уче у школама да смо ми геноцидан народ , сада Србију насељавају Циганима и мигрантима.Никада нису ни имали намеру да нас приме у ЕУ. ово је једна игранка док нас не ограде у једну енклаву у собственој земљи,као што су урадили са Косовцима,и то је та прича ,и није теорија завере него спровођење завере у дело.

  Liked by 1 person