АКТУЕЛНО

Државно власништво: Агенда 21 на примеру Србије


кори удовички
Државно власништво: „Агенда 21“ на примеру Србије
– знате ли чија су „Ваша“ деца, кућа, имовина?
Министар полиције доктор Небојша уместо Аустријског стандарда живота, грађане је обрадовао новим законом „Аустријског модела“ – у најави, наравно. У сарадњи са повереницом за равноправност доктор Небојша је најавио:
„нови закон по коме насилник може бити избачен из стана без обзира ко је власник“
Преведено на језик обичних грађана, новим законом Ваш стан или куће више нису Ваши. Довољан је само телефонски позив полицији да се власник стана или куће избаци на улицу, био крив или не – до завршетка поступка који може потрајати годинама.
Доктор Небојша још један у низу Аустријских закона у Србији оправдава потребом „да жртва има мир“. Устав Републике истина гарантује грађанима чланом 58:
„мирно уживање својине и других имовинских права“
Као у доста случајева до сада, доктору Небојши Устав не представља никакав проблем. Аутистични режим наставља да континуирано крши људска и грађанска права гарантована Уставом, правдајући то процесом евро-интеграција, које се врше без икаквог референдума.
Нови закон доктора Небојше само је наставак систематског претварања грађана и њихове имовине у државно власништво.
Како привући Ал-Каиду - приручник за почетнике
Како привући Ал-Каиду – приручник за почетнике
Случај Ђорђа Јоксимовића, коме је центар за социјални рад у Крагујевцу одузео децу само је почетак тоталитарне државе. Једном од казнених мера закона о насилној вакцинацији социјални радници доносе „решење о занемаривању развоја“ – након чега по закону могу одузети децу од родитеља.
Према званичној статистици тренутно је 10,000 деце у Србији код „старатеља“ – што је постало врло уносно занимање, а подаци говоре да се годишње више од 600 деце одузме од родитеља. Држава шаље врло јасну поруку претварања деце у државно власништво, коју је најавила супруга Барака Хусеина, Мишел Обама:
„илузија је да деца припадају родитељима – деца припадају држави“ 8 април 2013, MSNBC
Илузија власништва над имовином разбијена је и трочланој Нишкој породици – одузимањем куће и изабацивањем на улицу због неплаћеног рачуна за струју. Кумодрашка верзија „олује“ државним је хиром избацила 9 породица радничког насеља из својих кућа и оставила 32 особе без крова над главом.
Развој догађаја који не би требао да преставља изненађење, узевши у обзир да је сива еминенција „Агенде 21“ за Србију – боливијанка Кори Удовички одмах по добијању српског пасоша најавила:
„ко нема да плати струју – одузећемо му кућу“
Економски убица ММФ-а и један од главних реализатора Агенде 21 УН заслужна је и за доношење спорног закона о инспекцијском надзору. Према Корином закону, инспектори могу упадати у приватне куће и станове грађана. Закон оправдан „борбом против рада на црно“ брутално гази члан 40 Устава Републике, који гарантује:
„стан је неповредив – нико не може без писмене одлуке суда ући у туђи стан или друге просторије, нити у њима вршити претрес“
Државно власништво - финални резултат Агенде 21
Државно власништво – финални резултат Агенде 21
Агенда 21 УН – брендирана као „одрживи развој“ представља ултимативно оружје глобализма. Државе се увозом имиграната претварају у кључали лонац „Melting Pot“, a коришћењем стратегије Cloward-Piven урушава се социјални систем и разара средња класа.
Финална фаза Агенде 21 је укидање Устава и доношење нових закона, којим се државе лишавају суверенитета и интегритета. Управљање државом преузимају бирократе банкарских картела, а становништво држава се претвара у хроничне зависнике буџета и добре воље политичке олигархије.
Након колапса економског система услед немогућности отплате државног дуга, задужење се са државе пребацује на становништво. Грађани постају монета којом режим плаћа свој дуг ММФ, а њихова судбина се назире у Кориној пророчкој визији:
„ко нема да плати порез – нека прода стан“
 anonimni
—-
Референце:

3 replies »

  1. Meni premijer ne dozvoljavaustavno pravo na mirno uživanje penzije. Krade mi svakog meseca 25% a kaže da je to 10% i još hoće da mi promeni svest i da ja tu krađu prihvatim kao nešto normalno. Pa kad na to dodate poskupljenja koja ne postoje, to se nama samo čini, pa ove nove zakone da mogu da ti otmu pare sa štednje i izbace iz stana! Pa šta nam ostaje nego da se kolektivno preselimo u Lazu Lazarevića?

    Liked by 1 person