АКТУЕЛНО

Реадмисија азиланата и инклузија Рома су планиране (насилне) демографске промене у Србији- доказују званични документи (м. новаковић- анализа)


…Вероватно, још логичније питање јесте, зашто се Србија (само)обавезује да удоми, и у каснијој фази, вероватно „подржави“ стотине хиљада страних азиланата, када Србија ни у једној варијанти није почетна тачка уласка тих миграната на европски континент? Све почетне „тачке уласка“ азиланата (исламиста), у југоисточну Европу се налазе управо на територији НАТО чланица Турске, Грчке и Албаније – зар те НАТО чланице немају много јаче критеријуме од Србије да буду декларисане „трећим сигурним земљама“ и као такве „обавезане“ да оне збрину ту армију азиланата!?

Реадмисија азиланата и инклузија Рома су планиране (насилне) демографске промене у Србији- доказују званични документи (м. новаковић- анализа)

7 август 2015, СРБски ФБРепортер

Пише Миодраг Новаковић

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Е.У. ЈАЧА ИНСТИТУЦИОНАЛНЕ КАПАЦИТЕТЕ ЗА „САМОУНИШТЕЊЕ“ СРБСКЕ ДРЖАВЕ…

Под фирмом пројекта „Јачања капацитета и институција Републике Србије за управљање миграцијама и реинтеграцију повратника“ последњих пар година су интензивирани напори за масовну „инклузију Рома“ на територији уже Србије. Овај програм, како то наводи званични сајт владе Србије, директно финансира Европска унија преко своје београдске канцеларије- „Делегације ЕУ у Р.С.“

Пројектом је обухваћено најмање 146 општина у Србији- практично сви већи градови у нашој земљи су обавезани тим пројектом да прихвате тзв. ЕУ „Локални Акциони План- ЛАП“, и да за потребе истог издвоје и значајне кадровске и материјалне ресурсе. Наравно највећи део тог „пројекта“ је финансиран од стране ЕУ, која масовно протерује са своје територије све „лажне азиланте, и која је претходно обавезала Србију да (у име наводних евроинтеграција) прихвати низ понижавајућих „споразума о реадмисији“ азиланата и то углавном оних који и нису наши држављани, да у ту сврху промени своје законе о држављанству и азилу, у складу са легалним ЕУ системом (коме чак и не припадамо), чија су многа решења у директној супротности са србским националним интересима.

Овај програм се углавном односи и примењује на категорију „потражилаца азила из Србије“- протераних из ЕУ. У ту категорију спадају примарно Роми, и Албанци (са југа Србије и из административне зоне УНМИК-а- САП КиМ Р. Србије).

У својој анализи из 2009 године под насловом „Докусурити српску државност“, мр Петар Ахмедович Искендеров, старији научни сарадник Института славистике Руске академије наука, је указао на овакве нечасне планове ЕУ, које је он назвао „циганизацијом Србије“, односно намером Брисела да кроз пројекат наметнуте „регионализације“ Србије, у централној Србији практично направи „ромску државу“- што по њему, све има за крајњи циљ свођење Срба у Србији на статус „националне мањине“!?

Контуре политичких и демографских промена, које се ових дана јасно назиру- кроз догађаје на терену, интензивиране „државничке“ напоре (отворено прозападног) Вучићевог режима и паралелне пропагандно-обавештајне напоре западних страних служби, углавном кроз деловање разних „сорошких“ медија и НВО- нам потврђују у сваком сегменту ову „пророчку“ анализу уваженог магистра Искендерова.

 

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

ШВАЈЦАРСКА ДРЖАВНА АГЕНЦИЈА „СДЦ“ У САРАДЊИ СА РЕЖИМСКИ СПОНЗОРИСАНИМ „ЦЕНТРОМ ЗА ЗАШТИТУ АЗИЛАНАТА“ ПРОЈЕКТУЈЕ НАСИЛНЕ „ДЕМОГРАФСКЕ ПРОМЕНЕ“ У СРБИЈИ, И ТО У „БЛИСКОЈ БУДУЋНОСТИ“….

Али много већи проблем од „депоновања“ балканских Рома на територији Србије, и можемо слободно рећи потенцијално катастрофалан по нашу нацију, јесте планско насељавање Србије тзв. „тражиоцима азила у Србији“, односно лажних азиланата из Азије, Блиског Истока и Африке (углавном исламске вероисповести) који су протерани „назад“ у Србију у складу (са по Србију веома штетним) „споразумима о реадмисији“ са ЕУ.

Ти споразуми дозвољавају ЕУ да протера „назад“ у Србију све азиланте из трећих земаља, чак ако само посумња да су они у ЕУ ушли илегално преко Србије (као транзитне земље). Да би све ово функционисало у складу са (анти-србским) плановима Брисела и Вашингтона, Србија је („саркастично“) проглашена тзв. „сигурном трећом земљом“, што је наводно обавезује да прихвати и „угости“ све ове лажне азиланте, који су очигледно прескупи (и „дегутантни“?) за пребогату ЕУ.

Истраживања и статистички подаци ове швајцарске агенције су веома алармантни и јасно указују на то да Брисел „депоновањем“ исламских азиланата из трећих земаља на територији свог „вечитог ЕУ кандидата“- Србије, планира трајне и по србску нацију погубне демографске промене (националне, верске, културолошке идр.). Швајцарска СДЦ агенција у својој анализи обрађује обе категорије азиланата (1. Тражиоце азила у ЕУ, и 2. Тражиоце азила у Србији. Овде треба нагласити да су скоро сви тражиоци азила у Србији претходно протерани (или им није дозвољен улазак) из ЕУ, као лажни азиланти.

Поред тога што се у овој студији од србске државе захтева („препоручује“) стварање услова за образовање и запошљавање (уз права на социјалну и здравствену заштиту) обе категорије лажних азиланата- алармантно је да се и за другу категорију „тражилаца азила у Србији (дакле странаца) захтева да буду „интегрисани у србско друштво“.

У том контексту извештај швајцарске СДЦ агенције закључује да ће све ово имати „ударац на демографију Србије у блиској будућности“ (an impact on demography of Serbia in near future) и у том смислу препоручују влади Србије „дизајнирање и планирање демографских пројекција Србије“ (designing and planning demographic projections of Serbia). У оквиру овог поглавља СДЦ препоручује Србији да планира и „дугорочно решење за обе категорије азиланата“ (…long term resolution of the problem of these categories of people).

Ове властите налазе и препоруке, швајцарски СДЦ је поткрепио додатном анкетом коју је спровео међу испитаницима из обе категорије- према тој статистици 55% лажних (из ЕУ протераних) азиланата жели „да се (ре)интегрише у србско друштво и надају се да ће у томе успети“ ((55% of respondents have a desire to (re)integrate into society of Serbia and hope they will succeed in it)).

 

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

СИТУАЦИЈА НА ТЕРЕНУ ЈЕ МНОГО ГОРА- ДОК НАМ ЗЕМЉУ ВОДЕ НЕКОМПЕТЕНТНИ И НЕДОБРОНАМЕРНИ „ДРЖАВНИЦИ“…

Ако ових дана отпратите многобројне прилоге националних и локалних ТВ станица, као и неких штампаних гласила, приметићете да се у фокусу програми за инклузију Рома, реинтеграцију азиланата и слично… Конкретно, пре пар дана је РТВ Крагујевац урадила прилог на тему „обуке за избегла и расељена лица“, цитирајући пример из Тополе, где је према речима новинара РТК Дејана Ђусића „одржан тренинг за израду бизнис плана…организованог за повратнике на основу споразума о реадмисији. „ Ђусић даље наводи- „Едукацију је подржала делегација ЕУ у Србији. Сад ви замислите „бизнис план“ за азиланте, док је у Србији практично четвртина становништва без посла!?

Примери попут ових горњих су безбројни, и као што сам написао у уводном поглављу, најмање 146 општина је укључено у стварање „достојних животних услова“ за азиланте( ЛАП). Што у принципу не би било спорно, да су припадницима „државотворног“ и већинског народа у нашој отаџбини- Србима, претходно обезбеђени: људско достојанство, право на запошљење и слободан живот (у случају дискриминисаних и терорисаних Срба на КиМ, у Хрватској, БиХ и Црној гори- ради се литерарно о праву на голи живот). -Сви знамо да то није случај у данашњој „окупираној“ Србији!?

Очигледно је да припадници србског режима, или немају појма, или од јавности скривају број лажних ЕУ азиланата, „депонованих“ од стране чланица ЕУ, у нашој земљи. Према изјави потпарола владиног уреда за избеглице и миграције Ивана Мишковића, тај број ову годину не би требао да пређе сто хиљада (што је већ само по себи веома алармантно).

Ипак неки много меродавнији показатељи указују на то да је ситуација на терену много гора и да поприма размере праве „епидемије“- са којом, ако се не пресече у корену, слаба (и у сваком погледу „разоружана“), Србија неће бити у стању да се носи. Комесаријат за избеглице је крајем јуна издао алармантно саопштење да број миграната који би требали да се докопају југоисточне Европе и упути се ка Србији може лако да пређе и један милион.

Потпарол мађарске владе Золтан Ковач је крајем јула изјавио да је недавним подизањем жичане ограде („берлинског зида“) између ове чланице ЕУ и Србије, у овој години бити спречен улазак око 300,000 лажних азиланата преко територије Србије.

Истовремено је друга ЕУ чланица Бугарска подигла своју, 4 метра високу, жичану ограду на граници са Турском. Ипак оно што је нелогично, и што указује на безумну послушност србског режима Бриселу, јесте чињеница да ЕУ протерује у Србију чак и оне азиланте који никада нису ни били у транзиту у Србији. Очигледан је пример је Бугарска, у коју улазе мигранти из Турске. Према изјави заменика градоначелника Зајечара Милка Тодоровића од 16 јула ове године, на граници са Србијом (у Бугарској) се налази око 40,000 азиланата који треба да уђу у нашу земљу.!? Овде се поставља логично питање, ако се ти азиланти већ налазе на територији ЕУ, које су се докопали преко Турске- зашто их Бугари „пуштају“ у нашу земљу?

Вероватно, још логичније питање јесте, зашто се Србија (само)обавезује да удоми, и у каснијој фази, вероватно „подржави“ стотине хиљада страних азиланата, када Србија ни у једној варијанти није почетна тачка уласка тих миграната на европски континент? Све почетне „тачке уласка“ азиланата (исламиста), у југоисточну Европу се налазе управо на територији НАТО чланица Турске, Грчке и Албаније – зар те НАТО чланице немају много јаче критеријуме од Србије да буду декларисане „трећим сигурним земљама“ и као такве „обавезане“ да оне збрину ту армију азиланата!?

Таквим антицивилизацијским и себичним потезима ових чланица ЕУ (то наравно није могло да буде изведено без прећутне сагласноти из Брисела) тамнопути лажни азиланти се „утерују“ (попут говеда у тор) у Србију, где како видимо из приложене статистике швајцарске агениције СДЦ (у другом поднаслову овог чланка), већина њих има и очигледну намеру да се овде настани за стално…

…Што ће, како је СДЦ добро „приметио“, имати „значајан ударац на демографску слику Србије у блиској будућности“

Колико имамо неозбиљну и некомпетентну владу, која није у стању (или нема жељу) да се носи са овим судбоносним проблемом, доказује „луцидна“ изјава минстарке за евроинтеграције Јадранке Јоксимовић која је 30ог јула на конференцији за штампу, изјавила следеће (део цитата): „Ми смо земља транзитна, а то има своје предности… Политика миграције је добар тест на којем се земља кандидат, у овом случају Србија, показује као одговоран партнер, што сви у ЕУ добро препознају… Ми смо додатно у фокусу наших европских партнера, на путу европских интеграција, да покажемо одговорност…“ –Другим речима, по министарки Јоксимовић важи следећа логика: Што више азиланата у Србији, то су нам боље шансе да уђемо у ЕУ!? Да није трагично, можда би и било смешно- Па ЕУ сигурно не депонује у Србију стотине хиљада протераних („наших и туђих“) Рома, и тамнопуте белосветске азиланте (исламисте), да би нас „сутра“, све са њима заједно, примила у Унију. Очигледан је план Брисела да и њих и нас, држи ван својих граница, у некој врсти „санитарног карантина“, ако не и „нешто горе“!?

 

ПРОСПЕКТ ИСЛАМИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ И УСПОСТАВЉАЊА „ТЕРОРИСТИЧКОГ КАЛИФАТА“ НА НАШИМ ПРОСТОРИМА ЈЕ РЕАЛАН- УПОЗОРАВАЈУ СТРУЧЊАЦИ…

Ми смо недавно објавили прилог под насловом „Порука исламиста: Радуј се Србијо, бићеш део исламије„. Ради се о пропагандном видео споту тзв. “Исламске државе“, на „бошњачком“ језику и намењеном јавности на нашим балканским просторима. Према том пропагандно-терористичком споту, на удару Исламске државе (ИД) ће се ускоро наћи све балканске земље, превасходно чланице бивше Југославије. Прва на удару би била Србија- док гласови (хорско певање- што упућује да је прилог урађен вероватно у некој „бошњачкој вехабијској медреси“) са видео клипа прете недвосмислено да ће од оних Срба које не побију, направити своје робове.

Овај прилог сам по себи не би био забрињавајући, али ако анализирамо војни и политички успех Исламске државе на Блиском истоку и информације из веродостојних извора о присуству и плановима ИД у овом делу Европе, и све то повежемо са текућим „депоновањем“ алармантног броја исламских азиланата у срцу Србије- онда би неко одговоран итекако требао да буде забринут!?

Писац ових редова верује да су већина тих азиланата аутентични избеглице и да њихов велика концентрација под неким нормалним и идеалним условима не би требала да буде проблем за једну стабилну и богату земљу- што данашња Србија очигледно није.

Ипак, чињеница да се ради углавном о муслиманима чији број ће ускоро у нашој земљи достићи вероватно и више стотина хиљада, да се међу њима вероватно већ налази велики број инфилтрираних ИД терориста („спавача“)- у комбинацији са њиховом очекивано фрустрацијом „нерешеног статуса“, и вероватно неким планираним инцидентима (типа „фолс флег“ операција), од њих може да створи једну веома непријатељску армију, која ће лако свој гнев усмерити ка земљи домаћину, према чијој вери и култури осећа непремостиве разлике.

Опште позната чињеница да старосну и полну структуру ове друге (веће) азилантске категорије чине млађи мушкарци, војног доба, и са вероватно добрим војним искуством, пошто углавном долазе из „ратничких земаља“ које су разорене (од стране) и још воде герилски рат против НАТО чланица (истих оних који их сада „депонују“ у Србији), сигурно додаје одређену тежину овој мојој теорији.

-Имајући све ово у виду, јасно је да нам је „неко“ већ подметнуо „исламско буре барута“ и то у срцу Србије, и да једино преостаје да тај „неко“ само потпали фитиљ!?

Терористичке планове ИД и стварање неке врсте „балканског исламског калифата“ потврђују и кредибилни западни извори. Почетком ове године новинар британског часописа „Експрес“, Арон Браун је објавио свој интервју са једним од водећих оперативаца ИД из Сирије. Према овом оперативцу Европу је већ инфилтрирало преко 4,000 добро тренираних оперативаца Исламске државе, који се скривају управо у непрегледним „азилантским колонама“. Њихов задатак је да планирају и изведу спектакуларне терористичке акције, али и да у погодном тренутку поведу „исламску револуцију“ на тлу Европе. Наводе овог оперативца, новинару Брауну су потврдила и два турска шверцера људима. Један од њих је признао да је помогао најмање десет чланова ИД да прерушени у тражиоце азила уђу на територију Бугарске и Грчке. Према речима овог сведока, у неким случајевима се радило о терористима из западних земаља, који су се тамо упутили само на „одсуство“- да виде породицу. Други са много мрачнијим циљевима. Новинар Браун наводи да је његов интервју са сиријским оперативцем био одобрен из самог врха Исламске државе, од стране извесног „емира“.

Сличне податке, о хиљадама терориста из редова ИД који су се запутили у Европу, углавном преко Балкана, износи и угледни британски Индепендент, који у свом чланку од 26ог јула цитира британског пуковника Ричарда Кемпа (бившег обавештајца) који тврди да је тренутно главна рута шверца терориста ИД преко Грчке, конкретно острва Лезбос. Пуковник Кемп тврди да се у оквиру сваке веће групе миграната, налази и инфилтрирана мања група оперативаца ИД, које је по њему готово немогуће идентификовати, осим када се ради о „повратницима“ из Западних земаља.

Недавно је чак и чешки председник Земан изнео јавно запажање да је по њему, веома забрињавајуће присуство огромног броја млађих мушкараца војног доба, међу наводним азилантима у његовој земљи. Изгледа је ова „појава“ нормална једино за званичнике србског режима, који се изгледа надају да ће претварањем Србије у „џамахирију“ и „циганску малу“, умилостивити, неким чудом Брисел да уведе Србију у „Шенгенску зону“, и то све заједно са стотинама хиљада „муџахедина“ и „циганских чергара“- којих се једва решила!?

Када неко просјаку, који му покуца на врата, удели хлеб или новац, онда тај од тог просјака очекује и да се изгуби MIODRAG IMG_6060(бестрага)- То неки из Немањине 11 очигледно још нису схватили…

 

Написао: Миодраг Новаковић

РЕФЕРЕНЦЕ:

http://economictimes.indiatimes.com/articleshow/48224179.cms?utm_source=contentofinterest&utm_medium=text&utm_campaign=cppst

http://www.express.co.uk/news/world/555434/Islamic-State-ISIS-Smuggler-THOUSANDS-Extremists-into-Europe-Refugees

http://www.independent.co.uk/news/world/africa/isis-plans-to-use-immigrant-boats-from-libya-to-cause-terror-in-europe-and-close-shipping-routes-10053148.html

http://www.breitbart.com/national-security/2015/02/17/isis-in-libya-overrun-europe-with-immigrants-and-turn-it-into-hell/

http://www.novimagazin.rs/vesti/pastor-ko-ce-nadoknaditi-stetu-koju-nam-prave-migranti

http://www.academia.edu/7648815/Analysis_-_asylum_seekers_in_Serbia_and_Serbian_asylum_seekers_in_Europe

http://www.kirs.gov.rs/docs/lap/lap_najbolje_prakse.pdf

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/580122/Bugarski-rat-protiv-imigranata-Bodljikava-zica-duz-cele-granice-sa-Turskom

http://rs.n1info.com/a80427/Svet/Region/Madjarska-ocekuje-da-ograda-spreci-ulazak-300.000-migranata.html

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1583711-beograd-na-arapskom-zbog-azilanata-ugostitelji-izbacuju-natpise-na-njihovom-jeziku-foto

http://www.telegraf.rs/vesti/1623496-pljackaju-manastire-lome-i-napadaju-nas-ovako-se-srbi-zale-na-azilante-video-foto

http://www.telegraf.rs/vesti/1627226-da-li-ih-ima-300-ili-30-000-sta-mislite-koliko-azilanata-zaista-seta-srbijom

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/579424/Joksimovic-Politika-migracije-dobar-test

http://www.rtk.co.rs/sumadija/item/18113-obuka-za-izbegle-i-raseljene-u-topoli

http://facebookreporter.org/2015/06/14/%d1%81%d1%80%d0%b1%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d1%84%d0%b1%d1%80%d0%b5%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%82%d0%b5%d1%80/

http://facebookreporter.org/2015/07/15/%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%b0-%d0%b8%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0-%d1%80%d0%b0%d0%b4%d1%83%d1%98-%d1%81%d0%b5-%d1%81%d1%80%d0%b1%d0%b8%d1%98%d0%be-%d0%b1%d0%b8%d1%9b%d0%b5/

http://webtribune.rs/znaci-to-je-bila-ta-tajna-operacija-p

http://srbin.info/2015/08/02/sve-vise-nadiru-migranti-ce-uskoro-islamizirati-srbiju/

http://www.fsksrb.ru/fond-strateske-kulture/drugi-pisu/ko-uvozi-imigrante-iz-islamskih-zemalja-u-srbiju/

6 replies »

 1. U svetlu novih činjenica postalo je jasno zašto je vladajućoj „eliti“, uopšte bilo i dozvoljeno da dođe na vlast. Uslov nije bio samo izdaja svog ideološkog tvorca već i da na vlasti aktivno ispunjavaju naloge svojih masonskih gurua koji su ih tu i postavili a sve u cilju stvaranja jake islamske države u samoj Evropi.

  Zašto bi Evropa stvarajući Otomansku imperiju u svojim bivšim granicama stvarala sebi ozbiljnog neprijatelja!? Pitate se!

  Svako onaj koji je malo prokljuvio u veliku arkanu načina vladanja svetom i kontrole ljudi shvata da to nema veze ni sa Evropom ni sa Amerikom per se, već da svetom, od iskona vlada skriveni sistem još nepoznate unutrašnje fenomenologije, koji genijalno koristi hegelijansku dijalektiku kao metod vladanja i koji kao hobotnica kontroliše sve narode preko svojih agenata koje postavlja na sve ključne pozicije vlasti, kao i preko apsolutne kontrole svih značajnih životnih tokova tih naroda kao što su energetski,ekonomski, kulturološki, informativni sistem.
  On gradi stub iza koga se krije i koji kontroliše a istovremeno sa njim gradi po istim osnovama drugi njemu antagoni stub, te kroz njihovo dirigovano sukobljavanje isisava iz ljudi njihovu životnu energiju.
  Te stubove često ćete u zavesi, videti kao nacizam, fašizam, komunizam, kapitalizam, jevrejski cionizam, vatikansko jezuitski katolicizam, muslimanski fundamentalizam,..itd. Svi protagonisti tih stubova su agenti iste ruke čiji plan zajednički ostvaruju!

  Primer za ovo je tkzv. Hladni rat, gde je vleliki SSSR, do zuba naoružan moćnim oružjem bio strašan bauk zapadnim narodima koji su od straha dobrovoljno poklanjali svoja ljudska i građanska prava, dok su istočni slovenski narodi sistematski biološki istrebljavani, na isti način kao i u predhodnom alter egu komunizma – nacizmu.
  Protagonistima ove lažne ujdurme na obe strane nije smetalo da zajedno lažiraju svemirski program i atomsku bombu, u cilju još veće hipnoze i izazivanja straha kod naroda.

  A šta je sa Islamom, koji se nas posebno tiče, ne samo u sadašnjim mučnim okolnostima kada retko osvešćeni u nas gledaju kako im država polako nestaje sa lica zemlje, već i kroz celu našu pogibeljnu istoriju?
  Islam je čedo Vatikana, stvoren i vođen sa njegove strane sa ciljem da bude malj za razbijanje neposlušnih „ jeretika“ koji tvrdoglavo odbijaše da poklone svoje duše đavolu. Oni u nas koji to učiniše i postadoše katolici, preko noći dobiše novo ruho u vidu novo-izmišljenog naroda – hrvati.
  One tvrdoglavije, Islam je trebao polako i kroz dugi niz godina da primi u svoje redove te oni postadoše muslimani i dobiše, pogađate koje ruho,…. bošnjaci.
  Oni najtvrdoglaviji,najverniji Bogu…. njima je bilo namenjen status robova, osiromašeni od svog pisma i bilo kakve materijalne budućnosti, oni ostadoše po milosti Božjoj i junačkoj,…..SRBI!
  Islam nikada nije vođen od strane onih koji su prihvatili tu veru – Arapa,… pogledajte dobro skrivena u gustim bradama i čaršavima lica vođa islamskih, od zapada veštački stvorenih monarhija i njihove istorije. Sve do jednog su jevrejsko aškenaške konstitucije i nemaju veze sa Arapima, isto kao i najekstremniji pokreti u islamu, npr. Vahabije koje su Jevreji stvarali. Ko danas misli da su pećinari nekog Bin Ladena srušili kule bliznakinje i da je strašna Al Kaida islamskog porekla mora dobro da porazmisli o izvorima svojih informacija i o svojim logičko misaonim procesima!

  Tako je gore pomenuti sakriveni sistem moći na ovom svetu počeo da ostvaruje novi straobalan plan vladanja te je na Bliskom istoku nikla preko noći tkzv. Islamska država, ISIL , koja je stvorena isključivo od vojnih struktura Izraela, Saudijske Arabije, CIA, Pakistana,….sa ciljem da čini strašne zločine a zatim ogromnu masu naroda planirano tera ka Evropi- pre svega Srbiji u cilju stvaranja nove Islamske države u granicama bivše Otomanske imperije. Ta nova Otomanska imperija trebala bi da ima istu svrhu kao i bivša Gvodena zavesa. Velika i dobro naoružana država u samoj Evropi suprotna svim kulturološkim evropskim osnovama, agresivna i gladna novih teritorija, kao večna pretnja!

  Infrastruktura za ovaj pakleni plan počela je da se stvara predhodnih nekoliko decenija, a pre svega sa raspadom bivše SFRJ, stvaranjem muslimanske države u Bosni kao i sigurno najmonstruoznije državne tvorevine koju je civilizacija ikada videla, u zločinu i kriminalu stvorene šiptarije na Kosovu i Metohiji.
  U poslednje vreme u Srbiji, agenti na ključnim pozicijama ubrzano su stvorili pravni okvir za brzopotezno menjanje nacionalne strukture stanovništva islamskim faktorom.
  Sporazumom o readmisiji EU i Srbije iz 2007. godine, pre svega članom 3, svaka država članica EU ĆE U SRBIJU VRATITI SVAKO LICE KOJE NA NJENOJ TERITORIJI NEZAKONITO BORAVI SAMO NA OSNOVU PRETPOSTAVKE DA JE UŠLO IZ SRBIJE!!! OVU PRETPOSTAVKU NE MORA NI DA DOKAZUJE A SRBIJA SE OBAVEZUJE DA PRIMI TAKVO LICE BEZ IKAKVIH FORMALNOSTI , ODNOSNO BEZ POGOVORA, ČAK I AKO IMA DOKAZA DA TO LICE NEMA VEZE SA SRBIJOM!!
  U sprovođenju ovog, za međunarodno pravo još ne viđenog i po jednu stranu štetnog i ponižavajućeg sporazuma, Srbija je u poslednjih 6-7 godina dobila najmanje 100.000 stranaca, pre svega Roma iz svih krajeva Evrope, od kojih većina nikada nije ni čula za Srbiju, kao i nešto malo parica za njihovu ubrzanu asimilaciju u srpsko društvo.
  Da bi im se omogućilo da što pre steknu Srpsko državljanstvo, 2012. godine dopunjen je Zakon o vanparničnom postupku, članovi 71a do 77lj,……kojim novim odredbama „pravno nevidljivo lice“ koje čak i ne poznaje srpki jezik niti zna gde je rođeno, može uz dva svedoka u roku od 90 dana da dobije naše državljanstvo!!!!!!
  O svemu ovome se u kontrolisanim medijima ćuti, a onaj ko o tome i uspe da javno progovori biva odmah i na licu mesta uhapšen! ( poznat slučaj naše renomirane novinarke )

  Uporedo sa ovim pravno tehničkim osnovama za islamizaciju Srbije, preko srpskih kontrolisanih medija se vrši i mentalni inženjering naroda, koji treba da prihvati krivicu za izmišljene zločine nad muslimanima ( Srebrenička laž i sl.) iako je on u ovim ratovima prošao kao najveća žrtva. Cilj je postizanja umora, defetizma, demoralisanja naroda kako bi bio uspavan, hipnotisan i psihički nespreman da odmah vojno odgovori na opasnost ugrožavanja i uništavanja Srpske države. Fizička nespremnost postignuta je kroz uništavanje vojske, njene oružane moći kao i kroz onemogućavanje narodu da se upozna sa vojnim veštinama!

  Što se tiče sadašnje situacije, gledajući kako okolne države dirigovano prebacuju stotine hiljada vojno sposobnih muslimana sa Bliskog istoka u Srbiju koja im odmah izdaje pravni dokument, gledajući njihovu organizovanost po sistemu grupa sa vođom koji iz banke podiže velike sume novca koje potiču pre svega iz Saudijske Arabije i Soroševih fondacija,…..osnovano se da zaključiti da je plan sledeći:

  1. U prvom naletu u Srbiji će ostati oko milion muslimana tkzv. migranata, koji će biti strateški raspoređeni po napuštenim vojnim kasarnama duž čitave Srbije. Reč je o armiji vojno sposobnih ljudi u najboljim godinama, armiji koju Srbija u ovom trenutku ne može ni u snu da skupi! Ova okupaciona armija koja na mig može da se upali i da spali celu Srbiju, zajedno sa postojećim islamskim faktorom u Srbiji – koji sudeći po izjavama njihovih čelnika jedva čeka tako nešto, treba da bude okidač za kontinuirano slabljenje države i strah naroda koji će biti spreman na nove ucene.

  2. U završnom delu plana,…..kroz kusur godina, a po sistemu pomenutih ucena i u skladu sa postojećim pravnim okvirom ( gore pomenutim )….u Srbiju će biti postepeno „vraćeno“ još par miliona muslimana…. te će na taj način Srpski narod polako i ćutke otići u mrak!

  I na kraju,…šta od muke da vam kažem Srbi moji,……. jel nam cionistički monstrumi zajedno sa našim zlikovcima opet spremaju Carstvo nebesko!? Ne zaboravite da su sve strašne pogibije Srpskog naroda kroz celu našu istoriju nameštane upravo preko naših domaćih prodanih zlotvora,…… istih onih zlotvora koje nikada nismo imali snage da kaznimo!

  Свиђа ми се

 2. И Емир Кустурица нас је случајно ( малио вероватно) или намерно представио Европи као гомилу Цигана и добио Оскара случајно или намерно.Већини је то било смешно и подржавало је то као уметност.Не разумем до када Срби у Србији планирају да дозвољавају свакоме ко носи европско обележје да пиша и сере по њима.Пре неки дан сам посетила Кустуричин Дрвенград и закључила да је тешко срање.Оних вајата од дрвета је пуна Србија, пројекат је за узимање пара.Дебели, масни београдски босови су повели своје женице и дечицу да се сликају и поставе на фејсбук., као да је то нека култура.Ми Срби смо имали културу коју је Европа могла да сања.Пуна Србија азиланата, Вучић са Меркеловом преговара о предаји извора питке воде и плодне земље док Србадија ужива као да имају резервну државу.Траже од Турчина културу, а од Немца самилост.

  Свиђа ми се

 3. DRZAVO GDE TI JE SUVERENITET. ODUZESETI GA 2000 GODINE BUDALE NAVUCENE NA SERPE I UPROPASTISE BUDUCNOST MLADIM LJUDIMA KOJI,SU U TO VREME POVEROVALI LAZNIM OBECANJIMA I PODRZALI EVROPSKE PREVARANTE. GDE SU SADA TI MLADI LJUDI. NORMALNO PO KAFICIMA JER POSLA NEMA I TROSE RODITELJSKE PARE, MNOGI ODOSE U INOSTRANSTVO TRAZECI SVOJU BUDUCNOST.NEKI DAN SE IZ JAZBINE POJAVI VUK I RECE MORAMO ODMAH U NATO, BUDALETINA IZGLADA VIDELA STA JE URADILA PA SE UPLASIO ZA SEBE DA MOZE DA OSTANE BEZ SVEGA STO JE POKRAO PA MU TEBA NATO DA MU STITI IMOVINU. PROJEKAT SRBIJA NA NOGAMA POLAKO ULAZI U ZAVRSNU FAZU CEKA SE SAMO KOSOVO I ONDA IDU DALJE VOJVODINA I SANDJAK KAKO SU DAVNO PREDVIDELI. RUSI SU ZAUSTAVILI U UKRAJINI DALJI PRODOR VLADARA SVETA I POCELA SA KINOM RUSENJE JOS JEDNE SVETSKE DINASTIJE AMERIKE SA EVROPOM I NATOM, A ZNA SE MI KAO SLOBODARSKI NAROD DOK NAS NE PRODASE ZAPADU UVEK SMO BILI TU DA POMOGNEMO UNISTENJU AGRESIJE I FASIZMA.POSLEDNJI JE TRENUTAK ZA ZAOKRET DA POCNEMO DA SPASAVAMO NASU SRBIJU.
  DOK SMO IMALI VOJSKU I GRANICARE NIKO PREKO GRANICE NIJE PRELAZIO A NE OVO STO SE SADA DOGADJA . KO JE UZEO PARE ZA DOSELJAVANJE ROMA KOJI NISU IZ SRBIJE I DAVANJA DOKUMENATA KAO DA SU NASI GRADJANI. PA SADA NAMESTENO DA IZBEGLICE IDU BAS PREKO SRBIJE A ULASKOM U BUGARSKU I RUMUNIJU VEC SU U EVROPI. MNOGO PRPZIRNIH POTEZA A NASA VLAST STA PREDUZIMA. STA SE DOGADJA SA STALNIM TROVANJEM NASIH GRADJANA IZ VAZDUHA KO JE TO ODOBRIO I POTPISAO ZNAJU LI ONI DA I NJIH TRUJU I DECU IM. ZASTO IMAMO AVIJACIJU AKO SE POJAVE TAKVI OBJEKTI NA PRIZEMLJENJE PA DA VIDIMO SA CIME NAS TRUJU. STA RECI O VELIKIM PLACKAMA ORGANIZOVANIM SA SVETSKOM BANKOM MMF I BRISELSKIM VLADARIMA I NJIHOVIM ZAKONIMA MORATE OVO MORATE ONO, MORATE NAM SVE PRODATI PRIRODNE RESURSE RUDA, VODE ZEMLJU A VAMA NISTA. KAKAV JE DOMACIN KADA PRODA KRAVU KOJA MU HRANI PORODICU. ZAR PRE NJIH NASE FIRME NISU USPESNO RADILE DOK IH PO DIREKTIVI PLACENICI NISU UNISTILI.
  PRVO SU NAM RADNIKE ISTERALI IZ FABRIKA ZNAJUCI DA JE TO SILA KOJA CE IM SMETATI, PA UNISTILI SLUZBU DRUSTVENOG KNJIGOVOTSTVA KOJA JE BILA ORGANIZOVANA DA SE SVAKOG MINUTA ZNALO GDE SU SE KRETALA SREDSTVA PREDUZECA I DRZAVE.

  Свиђа ми се