Љиљана Јовановић

Др Лорен Морет: Нови Светски Поредак у Грчкој, смањење броја становника у САД, Србији, Новом Зеланду, Канади, а Путинова улога је „колапс западне економије“


НАПОМЕНА ФБР: Овај текст смо за читаоце СРБског ФБРепортера одабрали, превели и приредили са намером да вам пренесемо сазнања о томе шта се на алтернативном медијском небу у свету разговарало о садашњој геополитичкој ситуацији, као и намерама оних који у томе учествују… Да видите да се прича о примени „Jade Helm” акције америчке војске која се спроводи од 15. јула до 15. септембра 2015. године против народа у државама САД, као и зашто се у разговорима помиње СРБИЈА…
Не коментаришемо, просто преносимо да и ви прочитате и погледате…

3. 08. 2015. ФБР превод Љиљана Јовановић, приредила Биљана Диковић

*кратки линк за дељење текста – http://wp.me/p1Fuk8-JEr

***

Alfred Lambremont Webre - Leuren Moret

Alfred Lambremont Webre – Leuren Moret

10. април 2015. пише: ALFRED LAMBREMONT WEBRE
NewsInsideOut.com
Ванкувер (Британска Колумбија)
У сарадњи са LeurenMoret.info – NewsInsideOut.com Април 10, 2015.

Анализу тренутних дешавања у свету са домаћином Алфредом Ламбермонт Вебреом за NewsInsideOut.com урадила је независни научник Лорен Морет, магистар и доктор наука, са Берклија. Она објашњава појаву Алексиса Ципраса као “Новог харизматичног лидера Новог светског поретка, који се појавио ниоткуда, и преузео контролу над Грчком”.
Морет каже да је Алексис син Павлоса Ципраса, милијардера јеврејског порекла, трговца робљем у Африци, који је имао монопол над јавним грађевинским радовима још од времена Војне хунте у Грчкој.
Алексис Ципрас је Мосадов пројекат, “тајна операција”, као што је избор Барака Обаме као “првог Афро-Америчког Председника САД”, био пројекат Илумината.

Према једном извору – “Ми смо у потрази за Исусом Христом а не за Антихристом. Али када смо открили да је овај нови `мистериозни човек` који се појавио ниоткуда прихваћен као `рок звезда`, преузео контролу над Грчком. А подржао га је Џорџ Сорош, успоставио је везу са Русима, и разговарао са Папом Франциском о мировном споразуму између Палестинаца и Израела“, па смо сматрали да бисте желели ово да знате.

“Његово име је Алексис Ципрас, и изгледа да он испуњава многе од критеријума који важе за Антихриста. Изабран је за Премијера Грчке. Он је атеиста, са левог крила. Име његове странке је СИРИЗА. Појавио се ниоткуда у задњих неколико година, као магичним штапићем. Нашао се у врло незавидној ситуацији. Грчка је банкротирала. Да ли је он тај који ће да спречи то, а Европска Унија се бори и проба све да оживи Европу? Све очи су уперене у овог човека.“

pope i Alexis Tsipras

„Господин Ципрас се 14. септембра 2014., у Ватикану срео са Папом Франциском. Он је први лидер партије левог крила, који се икада срео са неким поглаваром Римокатоличке цркве. То не изненађује када је Папа Франциско у питању, јер он је фанатични екумениста и врло `зелено` настројен, увек говори о глобалном загревању, и о штети коју људи наносе Земљи.
Према извештају Ципрас и Папа су се врло лепо сложили, и споразумели. Није проблем уопште био у томе што је један поглавар свих `верујућих` на Земљи, а други ригидни атеиста. Можда постоје неке околности које нису биле доступне јавности, да се виде. Ја бих рекао да их је било.“ (Погледајте референцу за извор информације).

Смањење броја становника на планети – депопулација (САД, Канада, Украјина, Балтичке земље, Нови Зеланд)

us army

jade-helm-martial-law-ww3-prep-document-11.pdf

Лорен Морет је приказала ажурирану анализу о програму смањења бројности народа, који се одвија у операцији “Шлем од жада”, у којој покушавају да наметну војну управу (“Jade Helm” “martial law”) – у оквиру војних вежби које се одвијају на југу САД.

vezba 15 jul do 15 septembra

Други део је обавезно вакцинисање одраслих особа (са 83% вакцина које су произведене у Кини, намерно, са циљем смањења броја становника) у САД, Србији, Канади, Новом Зеланду. Координирано са јаким прскањима “кемтрејлима” (просипањем хемикалија) у САД, у областима где се практикује “Jade Helm” акција, у зонама као што је Оукленд, Калифорнија, у областима где је црначко становништво, што резултира тровањем и болестима код локалног становништва.

sad jade

jade-helm-martial-law-ww3-prep-document-11.pdf

EMF (Електро-магнетно поље) оружје

Модернизовано оружје са Електромагнетном фреквенцијом, је инсталирано од стране Америчког министарства за унутрашњу безбедност (DHS), које је у ствари (“Језуитска ударна војска”) коју користе власти.
Оружје је уграђено у модернизоване стубове за јавну расвету, у мобилне и смарт телефоне, инфрацрвене у сателитске телефоне (INMARSAT).
Модернизовани стубови за градску расвету су увезени из Кине, транспортовани бродовима у САД, на Нови Зеланд, и Доњецк у Украјини, где су области где се спроводе програми за смањење бројности становништва.

EMSpec

Русија

Путин блиско сарађујући са Алексисом Ципрасом, новим Грчким премијером, планира колапс Западне економије (САД, Јапана, Велике Британије, Европске Уније), а сарађује на побољшању Источне економије (BRICS) – сарадња Русије и Кине и осталих 120 земаља, са Великом Британијом, Ватиканом, и УН, које играју на обе стране. Путин је направио партнерство са Грчком да би заобишао санкције Запада. Рубља је јака валута у 2015, што је помогло ренесансу Русије.

sastanak

***

У видео прилогу целе емисије можете чути мишљење и анализу Фукушима радијације, програма brain-wash, последицама тровања воде на планети, вакцинације, информационом рату који је у току, ФЕМА камповима и убијању људи на улицама, учешћу и последицама акција америчких војника у акцијама широм света, у Ираку, НАТО-у као средству примене на терену… значају Била и Хилари Клинтон, Обаме у трговини оружјем, дрогом и људима, трговини људским органима, нафтом, као и ангажовању специјалних снага у заштити нелегалних послова… и планираном спровођењу организованог тровања становника планете Земље, намерним ширењем погрешних информација, контроли и репресији која ће бити све видљивија и „законски“ уведена у свакодневни живот свих нас…

О СРБИЈИ и специјалном брисању духовности – православља, ГМО, вакцинацији, кемтрејлсима и претварању Срба у РОБОТЕ… на снимку говори др Лорен Морет од 1:41:26.

informacioni rat

*Наслов оригинала: Leuren Moret: NWO Antichrist figure arises in Greece. Depopulation in USA, Serbia, New Zealand, Canada. Putin’s role: Collapse Western economy

—–

Извори:

*снимак целе емисије на енглеском језику

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=30736

Click to access Jade-Helm-Martial-Law-WW3-Prep-Document-1.pdf

 

2 replies »

  • Mislite da su šuplje?
   Tako su bile diskusije o kemtrejlovima, šuplje, a i o FEMA logorima?
   Šuplje su vam i obavezne vakcine gospodine?
   Znate li šta znači „obavezna vakcina“???
   Neću ili vi nećete da primite to đubre, policija (vojna, ako se takva odluka donese)
   vas ili mene, odvodi u FEMA logor, dok se ne prilagodim, dok ne pristanem, dok mi ne operu mozak..
   Šuplja priča! Možda!

   Свиђа ми се