АКТУЕЛНО

Србија: EndGame


11793315_10206010854542704_180463553_n
Breaking News – 22 јул 2015:
       Општина Оџаци купује куће за 40 Ромских породица – новцем грађана Србије из буџета. Пројекти изградње и поклањања кућа и станова финансирају се српским парама, али њихови станари нису Срби.
        Према писању „б-92“ Арапи већ навелико купују салаше у Војводини – последњих месеци, пар десетина држављана Емирата појавило се на шалтерима Геодетског завода ради „преписа“ власништва.
        Слична ситуација догађа се и у Нишу, где је 11.000 Шиптара са Косова „изразило жељу“ да се трајно настани на основу Закона о пребивалишту и боравку грађана. Министар полиције се пред тв камерама похвалио да је српско држављанство последњих месеци затражило преко 60.000 Шиптара „зато што признају Србију“.
       Договор о слободном кретању из 2011-е године широм је отворио врата Шиптарима са окупираних територија. Министар Расим Љајић је најавио 1 јуна да ће Србија једнострано укинути визе за 10 земаља, међу којима су Емирати, Кувајт, Саудијска Арабија и Оман.
       Као званични повод за једнострано укидање виза извозницима џихада и тероризма наведено је „повећање броја страних гостију“, али истина се – као и обично, крије на другом месту.
       Октобра 2013-е министар просвете Томислав Јовановић најавио је да:
„на студије у Србију треба да дође чак 10,000 студената са Блиског Истока“
       Према речима министра, ради се о фондацији „групе родитеља“, али Анонимни извори упозоравају да се ради о организацијама које финансирају извоз џихада у Европу. Недуго након тога, режим је покренуо промоцију изградње арапског студењака, брендираног као „Београд Х2О“.
        Потписом по Србију изузетно неповољних споразума, домаћи политичари спроводе финалну фазу НАТО агенде де-србизације. Конференција НАТО у Братислави 2000-е године декларисала је стратегију етничког чишћења Србије од Срба меморандумом у 11 тачака.
        Споразумом о реадмисији из 2007-е године представља легализацију насилне промене демографске структуре Србије. Тачка 3-1 споразума обавезује Србију да о свом трошку прихвати, материјално и стамбено збрине:
„било ког држављанина треће земље – или лице без држављанства, за које је могуће претпоставити да је прешло границу Србије у транзиту“
        Недуго након потписивања споразума, почеле су масовне „донације“ Цигана из Немачке, под плаштом „повратка лажних азиланата“. Србија је споразумом обавезна да прими све нежељене становнике бивших република СФРЈ.
        Финална фаза насилне промене демографске структуре Србије представља навала „тражиоца азила“ са Блиског Истока. НВО организације су домаћој јавности представиле наше будуће грађане као „избеглице из ратних подручја Сирије и Авганистана“, али истина је мало другачија.
        Огромна већина наводних „азиланата“ су мушкарци војне доби, просечне старости 25 година, без жена и деце, Исламске религије и – црне боје коже. За грађане Сирије карактеристична је бела пут, а не црна као код наших „избеглица“.
        Место одакле долази већина „азиланата“ јесте Сирија, али не ради се о грађанима Сирије, већ о џихадистима рођеним у Афричким земљама – који су се борили у Сирији. За америчку „легију џихада“ Србија није никакав транзит, како то политичари покушавају да објасне, већ крајње одредиште њиховог пута.
        Према Анонимним изворима, тренутно се ради о 52.000 имиграната, а процене су да ће већ почетком јесени цифра достићи „магичних“ 100.000. Повећање прилива азиланата је 800%, хиљаде дневно долази несметано из еболних држава Африке, уз помоћ домаћих НВО – без икакве здравствене контроле.
Алармантно - прете епидемије због имиграната- фото ОК Радио

Алармантно – прете епидемије због имиграната- фото ОК Радио

        Дојучерашњи терористи се Србијом шетају слободно, без икаквог надзора, а уколико им се дозволи да дочекају зиму – остаће овде заувек.
        Подизање „мађарског зида“ на граници са Србијом, као и изјава лидера CDU да ће „ригорозним мерама“ зауставити прилив имиграната у Немачку, јасно указује да су најављених 200.000 бивших ратника америчке „џихад легије“ намењени управо Србији.
        Домаћи политиканти би могли – за промену, бар једном рећи истину народу. Присуствујемо завршној фази де-србизације, азилантизације и арапизације Србије – као незаинтересовани посматрачи.
Истина је некад екстремна – улепшавати је био би маркетинг

из окупиране Србије:

info anon
За ФБР приредио: Анонимни Уметник – Инфо Анонимни
Референце:
—–

1 reply »