АКТУЕЛНО

Американци признали: HAARP постоји и ми манипулишемо временом! (видео)


 

Не треба бити стручњак па схватити да ништа више није нормално и да се временске (не)прилике све теже подносе. Осим људи који пате од оваквих наглих промена, пате и наши усеви, заправо све оно што је човеку потребно за живот. Осим тога све више, сведоци смо чудних појава на небу, великих белих мрежа које небо прекривају али и све више, HAARP облака, који су све чешћи, баш као и временске неприлике!

Ниједан тајни програм светске владе није произвео толико беса, панике и питања колико је то учинио HAARP (Фото: dokumentika)

Ниједан тајни програм светске владе није произвео толико беса, панике и питања колико је то учинио HAARP (Фото: dokumentika)

Ништа на овој планети, ниједан тајни програм светске владе, није произвело толико беса, панике и питања колико је то учинио Високофреквентни активни Аурора истраживачки програм (High Frequency Active Auroral Research Program – HAARP), који има разне могућности од контроле комуникација и ометања рада комуникацијских канала, па све до најстрашнијег; стварања и мењања временских прилика и неприлика, катастрофа, преко којих се заправо може итекако управљати свим земљиним ресурсима, водом, храном итд.

Но, иако о HAARP-у постоји безброј студија и чланака, највећи број људи заправо не жели да поверује да он постоји. Ипак, док овакво оповргавање може смиривати само оне који се боје истине и суочити се с чињеницама, истина се наиме не прилагођава жељама намерних незналица. Сва питања о HAARP-у давно су одговорена, потребно је само гледати отворених очију, и тражити истину наравно, а не само пљувати оно што су масовни медији назвали “теоријом”. Јер тек када се одмакнемо од медијски искројене стварности, можемо приметити ону другу слику, слику о којој се толико и не говори!

На пример, научни рад “Геометријска модулација: Ефикаснији начин усмерљивих ELF / YLF таласних генератора с континуираним HF загревањем доње јоносфере” објављен у часопису “Geophysical Research Letters”, наводи три методе геометријске модулације – линијски домет, тестера-зуб домет, и кружни домет – и не само да испитује чињеницу да је HAARP способан за генерисање и обасипање области у некој земљи са ELF / YLF таласима, већ показује да се тиме земље итекао служе, што значи да смо одавно изложени HAARP модулацији временских (не)прилика.

Међутим, и америчка Морнаричка истраживачка лабораторија (US Naval Research Laboratory NRL) додала је још више доказа да је HAARP способан да утиче и контролише време – у раду у коме детаљно описују рад научника на стварању вештачких облака. У том циљу, Морнаричка лабораторија ће, како кажу, бити у сарадњи са SRI International, Универзитетом Аљаска Fairbanks, Универзитетом у Флориди, и BAE Systems (глобалном компанијом за развој, доставу и подршку напредне одбране).

Такође треба напоменути да је експеримент који је произвео наведене резултате (производња облака плазме времена), био део истраживања Агенције за одбрану DARPA, кампање познате као Темељна истраживања јоносферских својстава и резултата (BRIOCHE), што само доказује да ће се HAARP користити као облик ратовања, или се користи, о чему можете више научити преко документарног филма “History Chanel”-а који нам даје увид у могућности мењања, контролисања и посредног утицаја на временске прилике које тренутно поседују најмоћније војне силе света. Такође можете видети како тзв. “проблем” Климатских промена и алармизам о тобожњем антропогеном глобалном загревању – пружа савршени параван за овакву врсту експериментисања и потајног ратовања с ужасним последицама.

Заиста, чињеница да HAARP-базирани пројекат није онај који ће се доказати корисним за човечанство, сведочи учествовање не само DARPA-е, већ и BAE Systems, британске мултинационалне компаније за обрану, која је тек недавно почела преговоре са Европском ваздушном одбраном и Свемирском компанијом N.V. (EADS).

SRI International такође има историју деловања као извођач одбране и компаније за развој одбране и сигурности, са посебним смислом за Земљу и свемирска истраживања. Веб страница SRI International чак наводи да организација “испитује темељне процесе који управљају горњом атмосфером и простором“.

Права природа HAARP тестова које је пријавила Морнаричка лабораторија и тренутни тестови су умотани у мистерију, једна ствар је сигурна: не само да HAARP програм постоји, већ је способан за стварање неке заиста невероватне и наизглед природне појаве. То је очигледно природно онима који су несвесни могућности технологије.

chem

фото: снимак документарне емисије History Channel-а

——-
ФБР ДОДАТАК:


——

http://wp.me/p1Fuk8-JBm

1. 08. 2015. ВЕСТИ, за ФБР приредила Биљана Диковић

2 replies »